Medewerkers

Daniël was op zoek naar een nieuwe uitdaging in een geheel andere branche. Michelle heeft hem hierbij geholpen met zijn carrièreswitch.

Gefeliciteerd met je nieuwe baan Daniël!

Publicatiedatum 7 september 2023

Vandaag kwam Daniël zijn contract ondertekenen voor zijn nieuwe baan bij Schermer Installatietechniek. Daniël heeft eerder een intakegesprek met mij gehad waarin hij aangaf dat hij een andere carrièrerichting wilde inslaan. Samen hebben we gezocht naar de ideale baan voor hem. Ondanks zijn oorspronkelijke achtergrond in een andere branche, zijn we na enkele gesprekken tot de conclusie gekomen dat de perfecte functie voor hem bij Schermer Installatietechniek ligt, namelijk als Planner.

Als bedankje bracht Daniël deze prachtige cakejes voor me mee. Ze zijn zelfgemaakt door zijn vrouw, die haar eigen bakkerij heeft en de mooiste taarten en cupcakes maakt. Je kunt een kijkje nemen op haar website Mimine Bakker Enkhuizen.

Daniël, ik ben blij dat ik je heb kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik wens je veel werkplezier en succes bij Schermer Installatietechniek, en nogmaals bedankt voor de heerlijke cupcakes.

Als je ook op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met me op!

Michelle Geerts
0229-745010
michelle.geerts@baanbereik.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe baan Daniël!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer