Gefeliciteerd met je nieuwe baan Daniël!

Publicatiedatum 7 september 2023

Vandaag kwam Daniël zijn contract ondertekenen voor zijn nieuwe baan bij Schermer Installatietechniek. Daniël heeft eerder een intakegesprek met mij gehad waarin hij aangaf dat hij een andere carrièrerichting wilde inslaan. Samen hebben we gezocht naar de ideale baan voor hem. Ondanks zijn oorspronkelijke achtergrond in een andere branche, zijn we na enkele gesprekken tot de conclusie gekomen dat de perfecte functie voor hem bij Schermer Installatietechniek ligt, namelijk als Planner.

Als bedankje bracht Daniël deze prachtige cakejes voor me mee. Ze zijn zelfgemaakt door zijn vrouw, die haar eigen bakkerij heeft en de mooiste taarten en cupcakes maakt. Je kunt een kijkje nemen op haar website Mimine Bakker Enkhuizen.

Daniël, ik ben blij dat ik je heb kunnen ondersteunen in je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik wens je veel werkplezier en succes bij Schermer Installatietechniek, en nogmaals bedankt voor de heerlijke cupcakes.

Als je ook op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, neem dan gerust contact met me op!

Michelle Geerts
0229-745010
michelle.geerts@baanbereik.nl

Gefeliciteerd met je nieuwe baan Daniël!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer