Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik!

Publicatiedatum 25 december 2020

Henk Davidse 10 jaar in dienst bij BaanBereik!

Wij zijn trots op onze Henk en zijn vrouw Lucy, zij hebben ons deze week verrast met een prachtige kaart met foto’s van hem zelf met alle geschenken die hij in de afgelopen 10 jaar van BaanBereik heeft ontvangen.

Officieel is Henk 30 november 2020 bij ons 10 jaar in dienst, maar Henk en zijn vrouw Lucy, zouden Henk en Lucy niet zijn als ze ons niet elke keer weer weten te verrassen. Henk en zijn vrouw Lucy zijn een van onze eerste BaanBereikers en daar zijn wij ongelofelijk trots op. Henk is gestart in de bouw en Lucy was onze top Interieurverzorgster. Gekscherend riep zij altijd ik kom weer heerlijk bij jullie sporten. Dat waren nog eens mooie jaren. Ook vertelde ze dan in geuren en kleuren over filmopnames van de film, Onze Jongens en hoe zij stiekem, BaanBereik promotiemateriaal in de stallen had gelegd, zodat het in beeld zou komen.

Van de eerste bouwvakborrel met 15 medewerkers tot vorig jaar met 300 gasten. Henk en Lucy hebben samen de groei van BaanBereik meegemaakt. Henk heeft een vast contract via BaanBereik en heeft de afgelopen jaren bij diverse mooie opdrachtgevers gewerkt. Van bouw, constructiebouw tot assemblagemedewerker en nu werkt hij met trots als Timmerman bij de Toekomstgroep.

Wat hebben we samen veel mooie momenten gedeeld. Lucy die jaarlijks, rond Henk zijn verjaardag, overheerlijke appeltaart bakt. Samen naar de boerderij van Henk en Lucy, de lammetjes een flesje melk geven en dan weer overheerlijk zelfgemaakte cake met koffie drinken in de knusse huiskamer. Lucy en Henk zijn een droomkoppel die wij ontzettend willen bedanken. Bedankt voor de mooie jaren en we gaan er nog 10 mooie jaren samen aan vastplakken. Samen met pensioen! Dit is voor ons Werkgeluk. #WeekvanhetWerkgeluk

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer