Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022

Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en is op zoek naar een passende baan. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Ryan zich ingeschreven bij BaanBereik. `Ik was op zoek naar iets nieuws. Een uitzendbureau kan mij daar heel goed mee helpen’, aldus Ryan.

`BaanBereik is bij mij om de hoek`, zo verklaart hij de keuze voor BaanBereik. Tijdens een kennismakingsgesprek met Koen Hensgens, heeft Ryan duidelijk gemaakt waar hij naar op zoek is. Koen heeft dit vertaald naar passende functies en deze voorgesteld aan Ryan.

`Het voelt vertrouwd, Koen geeft mij geen druk om een keuze te maken. Na het kennismakingsgesprek heeft Koen mij een vacature als chauffeur toegestuurd en is het snel gegaan. Een functie waarin bezorgen is gecombineerd met verschillende werkzaamheden op kantoor.` Ryan is bezig aan zijn 3e week in zijn nieuwe functie. `Koen heeft een goede match voor mij gevonden. Mijn collega’s hebben dezelfde mentaliteit en werkhouding. Ik heb veel contact met mijn collega’s en ben meer dan een bezorger. Ik ben het visitekaartje voor de klant`.

Ryan is heel blij met de hulp bij het vinden van zijn nieuwe baan. Namens Koen en Team BaanBereik wensen we jou heel veel plezier met je nieuwe functie.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer