Medewerkers

Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022

Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en is op zoek naar een passende baan. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Ryan zich ingeschreven bij BaanBereik. `Ik was op zoek naar iets nieuws. Een uitzendbureau kan mij daar heel goed mee helpen’, aldus Ryan.

`BaanBereik is bij mij om de hoek`, zo verklaart hij de keuze voor BaanBereik. Tijdens een kennismakingsgesprek met Koen Hensgens, heeft Ryan duidelijk gemaakt waar hij naar op zoek is. Koen heeft dit vertaald naar passende functies en deze voorgesteld aan Ryan.

`Het voelt vertrouwd, Koen geeft mij geen druk om een keuze te maken. Na het kennismakingsgesprek heeft Koen mij een vacature als chauffeur toegestuurd en is het snel gegaan. Een functie waarin bezorgen is gecombineerd met verschillende werkzaamheden op kantoor.` Ryan is bezig aan zijn 3e week in zijn nieuwe functie. `Koen heeft een goede match voor mij gevonden. Mijn collega’s hebben dezelfde mentaliteit en werkhouding. Ik heb veel contact met mijn collega’s en ben meer dan een bezorger. Ik ben het visitekaartje voor de klant`.

Ryan is heel blij met de hulp bij het vinden van zijn nieuwe baan. Namens Koen en Team BaanBereik wensen we jou heel veel plezier met je nieuwe functie.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer