Medewerkers

Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022

Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en is op zoek naar een passende baan. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Ryan zich ingeschreven bij BaanBereik. `Ik was op zoek naar iets nieuws. Een uitzendbureau kan mij daar heel goed mee helpen’, aldus Ryan.

`BaanBereik is bij mij om de hoek`, zo verklaart hij de keuze voor BaanBereik. Tijdens een kennismakingsgesprek met Koen Hensgens, heeft Ryan duidelijk gemaakt waar hij naar op zoek is. Koen heeft dit vertaald naar passende functies en deze voorgesteld aan Ryan.

`Het voelt vertrouwd, Koen geeft mij geen druk om een keuze te maken. Na het kennismakingsgesprek heeft Koen mij een vacature als chauffeur toegestuurd en is het snel gegaan. Een functie waarin bezorgen is gecombineerd met verschillende werkzaamheden op kantoor.` Ryan is bezig aan zijn 3e week in zijn nieuwe functie. `Koen heeft een goede match voor mij gevonden. Mijn collega’s hebben dezelfde mentaliteit en werkhouding. Ik heb veel contact met mijn collega’s en ben meer dan een bezorger. Ik ben het visitekaartje voor de klant`.

Ryan is heel blij met de hulp bij het vinden van zijn nieuwe baan. Namens Koen en Team BaanBereik wensen we jou heel veel plezier met je nieuwe functie.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer