Medewerkers

Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022

Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en is op zoek naar een passende baan. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Ryan zich ingeschreven bij BaanBereik. `Ik was op zoek naar iets nieuws. Een uitzendbureau kan mij daar heel goed mee helpen’, aldus Ryan.

`BaanBereik is bij mij om de hoek`, zo verklaart hij de keuze voor BaanBereik. Tijdens een kennismakingsgesprek met Koen Hensgens, heeft Ryan duidelijk gemaakt waar hij naar op zoek is. Koen heeft dit vertaald naar passende functies en deze voorgesteld aan Ryan.

`Het voelt vertrouwd, Koen geeft mij geen druk om een keuze te maken. Na het kennismakingsgesprek heeft Koen mij een vacature als chauffeur toegestuurd en is het snel gegaan. Een functie waarin bezorgen is gecombineerd met verschillende werkzaamheden op kantoor.` Ryan is bezig aan zijn 3e week in zijn nieuwe functie. `Koen heeft een goede match voor mij gevonden. Mijn collega’s hebben dezelfde mentaliteit en werkhouding. Ik heb veel contact met mijn collega’s en ben meer dan een bezorger. Ik ben het visitekaartje voor de klant`.

Ryan is heel blij met de hulp bij het vinden van zijn nieuwe baan. Namens Koen en Team BaanBereik wensen we jou heel veel plezier met je nieuwe functie.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer