Het succes van Ryan

Publicatiedatum 3 november 2022

Vorige maand heeft Ryan zich gemeld bij BaanBereik, op zoek naar iets nieuws. Ryan staat aan het begin van zijn carrière en is op zoek naar een passende baan. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe baan heeft Ryan zich ingeschreven bij BaanBereik. `Ik was op zoek naar iets nieuws. Een uitzendbureau kan mij daar heel goed mee helpen’, aldus Ryan.

`BaanBereik is bij mij om de hoek`, zo verklaart hij de keuze voor BaanBereik. Tijdens een kennismakingsgesprek met Koen Hensgens, heeft Ryan duidelijk gemaakt waar hij naar op zoek is. Koen heeft dit vertaald naar passende functies en deze voorgesteld aan Ryan.

`Het voelt vertrouwd, Koen geeft mij geen druk om een keuze te maken. Na het kennismakingsgesprek heeft Koen mij een vacature als chauffeur toegestuurd en is het snel gegaan. Een functie waarin bezorgen is gecombineerd met verschillende werkzaamheden op kantoor.` Ryan is bezig aan zijn 3e week in zijn nieuwe functie. `Koen heeft een goede match voor mij gevonden. Mijn collega’s hebben dezelfde mentaliteit en werkhouding. Ik heb veel contact met mijn collega’s en ben meer dan een bezorger. Ik ben het visitekaartje voor de klant`.

Ryan is heel blij met de hulp bij het vinden van zijn nieuwe baan. Namens Koen en Team BaanBereik wensen we jou heel veel plezier met je nieuwe functie.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer