Medewerkers

Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022

Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties, neem ik de telefoon op en ontvang in bezoekers. Ik vind het erg leuk om in dit team te werken. Ik kan bij iedereen terecht met vragen en er hangt altijd een gezellige werksfeer bij BaanBereik.

In de komende 15 weken wil mezelf nog verder ontwikkelen in de werkzaamheden die ik nu uitvoer. Doordat ik veel in contact ben met klanten en kandidaten en door de tips die ik krijg van het team leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Ik zit erg op mijn plek en kijk uit naar de komende periode bij Baanbereik.

Je kunt mij bereiken op:

📞 072 303 1111

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer