Medewerkers

Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022

Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties, neem ik de telefoon op en ontvang in bezoekers. Ik vind het erg leuk om in dit team te werken. Ik kan bij iedereen terecht met vragen en er hangt altijd een gezellige werksfeer bij BaanBereik.

In de komende 15 weken wil mezelf nog verder ontwikkelen in de werkzaamheden die ik nu uitvoer. Doordat ik veel in contact ben met klanten en kandidaten en door de tips die ik krijg van het team leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Ik zit erg op mijn plek en kijk uit naar de komende periode bij Baanbereik.

Je kunt mij bereiken op:

📞 072 303 1111

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer