Hoe gaat het met Suzan?

Publicatiedatum 4 maart 2022

Op 31 januari ben ik begonnen aan mijn stageperiode bij BaanBereik als Management Assistent. Hierbij ondersteun ik 20 weken Team Office. Elke dag plan ik voor Team Office afspraken in, voer ik gegevens in van kandidaten en relaties, neem ik de telefoon op en ontvang in bezoekers. Ik vind het erg leuk om in dit team te werken. Ik kan bij iedereen terecht met vragen en er hangt altijd een gezellige werksfeer bij BaanBereik.

In de komende 15 weken wil mezelf nog verder ontwikkelen in de werkzaamheden die ik nu uitvoer. Doordat ik veel in contact ben met klanten en kandidaten en door de tips die ik krijg van het team leer ik elke dag weer nieuwe dingen. Ik zit erg op mijn plek en kijk uit naar de komende periode bij Baanbereik.

Je kunt mij bereiken op:

📞 072 303 1111

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer