Hoe gaat het nu met Claire?

Publicatiedatum 11 januari 2022

Ik loop nu 2 maanden stage bij BaanBereik op de afdeling Marketing en Communicatie.

De afgelopen tijd zou ik omschrijven als leerzaam, gezellig en dynamisch. Dagelijks ben ik bezig met alle marketing activiteiten. Zo schrijf ik vacatureteksten, hou ik de sociale media kanalen bij, schrijf ik teksten en interviews en denk ik mee bij marketingacties en campagnes. Het leukste aan deze stage vind ik de afwisseling. Geen dag is het zelfde, want er komen altijd dingen tussendoor.

Het Team van BaanBereik is super gezellig, ik ben erg goed opgevangen en kan met vragen bij iedereen terecht. Ook, wanneer dit mogelijk is, zijn de vrijdagmiddagborrels altijd heel leuk😉.

Zoek jij een stage met veel afwisseling en wil je je creativiteit kwijt kunnen in verschillende content? Neem dan contact op met Nika Langedijk: mail marketing@baanbereik.nl of bel naar 0229 745 010.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer