Medewerkers

Hoe gaat het nu met Claire?

Publicatiedatum 11 januari 2022

Ik loop nu 2 maanden stage bij BaanBereik op de afdeling Marketing en Communicatie.

De afgelopen tijd zou ik omschrijven als leerzaam, gezellig en dynamisch. Dagelijks ben ik bezig met alle marketing activiteiten. Zo schrijf ik vacatureteksten, hou ik de sociale media kanalen bij, schrijf ik teksten en interviews en denk ik mee bij marketingacties en campagnes. Het leukste aan deze stage vind ik de afwisseling. Geen dag is het zelfde, want er komen altijd dingen tussendoor.

Het Team van BaanBereik is super gezellig, ik ben erg goed opgevangen en kan met vragen bij iedereen terecht. Ook, wanneer dit mogelijk is, zijn de vrijdagmiddagborrels altijd heel leuk😉.

Zoek jij een stage met veel afwisseling en wil je je creativiteit kwijt kunnen in verschillende content? Neem dan contact op met Nika Langedijk: mail nika.langedijk@baanbereik.nl of bel naar 0229 745 010.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer