Medewerkers

Hoe gaat het nu met Claire?

Publicatiedatum 11 januari 2022

Ik loop nu 2 maanden stage bij BaanBereik op de afdeling Marketing en Communicatie.

De afgelopen tijd zou ik omschrijven als leerzaam, gezellig en dynamisch. Dagelijks ben ik bezig met alle marketing activiteiten. Zo schrijf ik vacatureteksten, hou ik de sociale media kanalen bij, schrijf ik teksten en interviews en denk ik mee bij marketingacties en campagnes. Het leukste aan deze stage vind ik de afwisseling. Geen dag is het zelfde, want er komen altijd dingen tussendoor.

Het Team van BaanBereik is super gezellig, ik ben erg goed opgevangen en kan met vragen bij iedereen terecht. Ook, wanneer dit mogelijk is, zijn de vrijdagmiddagborrels altijd heel leuk😉.

Zoek jij een stage met veel afwisseling en wil je je creativiteit kwijt kunnen in verschillende content? Neem dan contact op met Nika Langedijk: mail nika.langedijk@baanbereik.nl of bel naar 0229 745 010.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer