Hoe gaat het nu met Claire?

Publicatiedatum 11 januari 2022

Ik loop nu 2 maanden stage bij BaanBereik op de afdeling Marketing en Communicatie.

De afgelopen tijd zou ik omschrijven als leerzaam, gezellig en dynamisch. Dagelijks ben ik bezig met alle marketing activiteiten. Zo schrijf ik vacatureteksten, hou ik de sociale media kanalen bij, schrijf ik teksten en interviews en denk ik mee bij marketingacties en campagnes. Het leukste aan deze stage vind ik de afwisseling. Geen dag is het zelfde, want er komen altijd dingen tussendoor.

Het Team van BaanBereik is super gezellig, ik ben erg goed opgevangen en kan met vragen bij iedereen terecht. Ook, wanneer dit mogelijk is, zijn de vrijdagmiddagborrels altijd heel leuk😉.

Zoek jij een stage met veel afwisseling en wil je je creativiteit kwijt kunnen in verschillende content? Neem dan contact op met Nika Langedijk: mail marketing@baanbereik.nl of bel naar 0229 745 010.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer