Medewerkers

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022

Twee weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!

De medewerkers kijken positief terug op dit evenement. ‘’Het was erg leuk. Ik ben samen met drie vrienden naar dit evenement gegaan om aan de slag te gaan als bar medewerker. Twee van ons namen de bestellingen aan en de andere twee gingen bier tappen. De sfeer was erg gezellig en we vonden het tof om dit samen te doen. Het was een goed georganiseerd evenement. Ik had nog geen ervaring achter de bar, maar alles was goed geregeld en we kregen een duidelijke uitleg. Daar was ik blij mee’’.  

Hij geeft aan dit werk vaker te willen doen. "Ik zou dit soort horeca werk zeker vaker doen. Volgende week werk ik via jullie op weer op een evenement achter de bar en daarnaast ga ik ook op Keukenhof aan de slag’’. Het contact met BaanBereik was ook erg goed verlopen. "Ik ben erg tevreden over het contact met BaanBereik en Michelle Geerts. Als ik vragen had kreeg ik meteen duidelijk antwoord en ik wist precies wat er van mij verwacht werd’’.

Wil jij ook graag werken op toffe evenementen? Voor volgende week zoeken wij nog Horeca Medewerkers voor op Keukenhof. Neem contact op met Michelle:

T.  0229 745 01, E. michelle.geerts@baanbereik.nl

Werken op een Evenement

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer