Medewerkers

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022

Twee weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!

De medewerkers kijken positief terug op dit evenement. ‘’Het was erg leuk. Ik ben samen met drie vrienden naar dit evenement gegaan om aan de slag te gaan als bar medewerker. Twee van ons namen de bestellingen aan en de andere twee gingen bier tappen. De sfeer was erg gezellig en we vonden het tof om dit samen te doen. Het was een goed georganiseerd evenement. Ik had nog geen ervaring achter de bar, maar alles was goed geregeld en we kregen een duidelijke uitleg. Daar was ik blij mee’’.  

Hij geeft aan dit werk vaker te willen doen. "Ik zou dit soort horeca werk zeker vaker doen. Volgende week werk ik via jullie op weer op een evenement achter de bar en daarnaast ga ik ook op Keukenhof aan de slag’’. Het contact met BaanBereik was ook erg goed verlopen. "Ik ben erg tevreden over het contact met BaanBereik en Michelle Geerts. Als ik vragen had kreeg ik meteen duidelijk antwoord en ik wist precies wat er van mij verwacht werd’’.

Wil jij ook graag werken op toffe evenementen? Voor volgende week zoeken wij nog Horeca Medewerkers voor op Keukenhof. Neem contact op met Michelle:

T.  0229 745 01, E. michelle.geerts@baanbereik.nl

Werken op een Evenement

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer