Medewerkers

Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022

Twee weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!

De medewerkers kijken positief terug op dit evenement. ‘’Het was erg leuk. Ik ben samen met drie vrienden naar dit evenement gegaan om aan de slag te gaan als bar medewerker. Twee van ons namen de bestellingen aan en de andere twee gingen bier tappen. De sfeer was erg gezellig en we vonden het tof om dit samen te doen. Het was een goed geroganiseerd evenement. Ik had nog geen ervaring achter de bar, maar alles was goed geregeled en we kregen een duidelijke uitleg. Daar was ik blij mee’’.  

Hij geeft aan dit werk vaker te willen doen. "Ik zou dit soort horeca werk zeker vaker doen. Volgende week werk ik via jullie op weer op een evenement achter de bar en daarnaast ga ik ook op Keukenhof aan de slag’’. Het contact met BaanBereik was ook erg goed verlopen. "Ik ben erg tevreden over het contact met BaanBEreik en Michelle Geerts. Als ik vragen had kreeg ik meteen duidelijk antwoord en ik wist precies wat er van mij verwacht werd’’.

Wil jij ook graag werken op toffe evenementen? Voor volgende week zoeken wij nog Horeca Medewerkers voor op Keukenhof. Neem contact op met Michelle:

T.  0229 745 01, E. michelle.geerts@baanbereik.nl

Werken op een Evenement

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer