Hoe is het om te werken op een evenement?

Publicatiedatum 13 april 2022

Twee weken geleden hebben wij voor een tof evenement in Noord-Scharwoude de barmedewerkers mogen verzorgen. Een mooie uitdaging met goed resultaat!

De medewerkers kijken positief terug op dit evenement. ‘’Het was erg leuk. Ik ben samen met drie vrienden naar dit evenement gegaan om aan de slag te gaan als bar medewerker. Twee van ons namen de bestellingen aan en de andere twee gingen bier tappen. De sfeer was erg gezellig en we vonden het tof om dit samen te doen. Het was een goed georganiseerd evenement. Ik had nog geen ervaring achter de bar, maar alles was goed geregeld en we kregen een duidelijke uitleg. Daar was ik blij mee’’.  

Hij geeft aan dit werk vaker te willen doen. "Ik zou dit soort horeca werk zeker vaker doen. Volgende week werk ik via jullie op weer op een evenement achter de bar en daarnaast ga ik ook op Keukenhof aan de slag’’. Het contact met BaanBereik was ook erg goed verlopen. "Ik ben erg tevreden over het contact met BaanBereik en Michelle Geerts. Als ik vragen had kreeg ik meteen duidelijk antwoord en ik wist precies wat er van mij verwacht werd’’.

Wil jij ook graag werken op toffe evenementen? Voor volgende week zoeken wij nog Horeca Medewerkers voor op Keukenhof. Neem contact op met Michelle:

T.  0229 745 01, E. michelle.geerts@baanbereik.nl

Werken op een Evenement

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer