Interview Edwin Voorsluijs

Publicatiedatum 9 oktober 2020

Edwin Voorsluijs is per 1 september overgenomen bij onze opdrachtgever PBT. In 2017 wilde Edwin verhuizen van Rotterdam naar Den Helder. Door deze switch was hij op zoek naar een baan dichter bij huis. Op internet kwam hij een advertentie tegen over BaanBereik en dit leek hem meteen interessant. Edwin geeft aan: “Vooral het persoonlijke aspect sprak mij erg aan. Ik heb voorheen bij een grote uitzendorganisatie gewerkt en dit beviel mij niet. Ik had telkens contact met een ander persoon, omdat het zo groot is.”

Nadat Edwin zich had ingeschreven op de website had hij een intake gesprek met Lysann van Gijtenbeek. Helaas hadden wij op dat moment niet de juiste functie openstaan en ging Edwin bij een ander bedrijf aan het werk. Dit beviel hem niet, dus stond hij open voor een andere functie. Lysann nam na een tijdje opnieuw contact met hem op omdat zij een functie open had staan bij PBT als Service Medewerker. Hierna verliep het proces heel soepel.“Ik had in totaal twee gesprekken bij PBT en hoorde bij het tweede gesprek dat ik was aangenomen.

Edwin is sinds 1 september, na 1,5 jaar via BaanBereik gewerkt te hebben, overgenomen door PBT en geeft aan: Ik spreek Lysann nog regelmatig. Als ik iets nodig heb of iets moet worden aangepast, mail of bel ik Lysann. Dit gaat hartstikke goed. Ze is heel goed te bereiken, daar heb ik nooit problemen mee gehad.”

Over BaanBereik

“Het persoonlijke contact met Lysann is erg fijn. Ik heb 1 aanspreekpunt en dat bevalt mij erg. Daarnaast vind ik jullie altijd erg attent. Als de Bouwvakborrel niet doorgaat, dan komen jullie met iets anders. Jullie zijn goed bezig, ga zo door!”

Wij willen Edwin bedanken voor de fijne samenwerking en wensen je veel werkplezier!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer