Medewerkers

Interview Edwin Voorsluijs

Publicatiedatum 9 oktober 2020

Edwin Voorsluijs is per 1 september overgenomen bij onze opdrachtgever PBT. In 2017 wilde Edwin verhuizen van Rotterdam naar Den Helder. Door deze switch was hij op zoek naar een baan dichter bij huis. Op internet kwam hij een advertentie tegen over BaanBereik en dit leek hem meteen interessant. Edwin geeft aan: “Vooral het persoonlijke aspect sprak mij erg aan. Ik heb voorheen bij een grote uitzendorganisatie gewerkt en dit beviel mij niet. Ik had telkens contact met een ander persoon, omdat het zo groot is.”

Nadat Edwin zich had ingeschreven op de website had hij een intake gesprek met Lysann van Gijtenbeek. Helaas hadden wij op dat moment niet de juiste functie openstaan en ging Edwin bij een ander bedrijf aan het werk. Dit beviel hem niet, dus stond hij open voor een andere functie. Lysann nam na een tijdje opnieuw contact met hem op omdat zij een functie open had staan bij PBT als Service Medewerker. Hierna verliep het proces heel soepel.“Ik had in totaal twee gesprekken bij PBT en hoorde bij het tweede gesprek dat ik was aangenomen.

Edwin is sinds 1 september, na 1,5 jaar via BaanBereik gewerkt te hebben, overgenomen door PBT en geeft aan: Ik spreek Lysann nog regelmatig. Als ik iets nodig heb of iets moet worden aangepast, mail of bel ik Lysann. Dit gaat hartstikke goed. Ze is heel goed te bereiken, daar heb ik nooit problemen mee gehad.”

Over BaanBereik

“Het persoonlijke contact met Lysann is erg fijn. Ik heb 1 aanspreekpunt en dat bevalt mij erg. Daarnaast vind ik jullie altijd erg attent. Als de Bouwvakborrel niet doorgaat, dan komen jullie met iets anders. Jullie zijn goed bezig, ga zo door!”

Wij willen Edwin bedanken voor de fijne samenwerking en wensen je veel werkplezier!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer