Interview met Ferry Maijer

Publicatiedatum 20 mei 2020

Ferry Maijer is drie jaar werkzaam geweest voor BaanBereik. Afgelopen november heeft hij een contract gekregen bij Ambaflex. We namen contact op met Ferry om te vragen hoe hij terugkijkt op zijn dienstverband bij BaanBereik.

Op 7 maart 2016 ging Ferry aan het werk als Technisch Medewerker bij Ambaflex. Hij had BaanBereik gevonden door een oud-collega van hem. “Mijn oud-collega gaf aan dat er een plekje vrij was bij Ambaflex en als ik contact opnam met BaanBereik er een grote kans was dat ik daar aan de slag kon gaan. Op 6 maart om 21:30 uur stuurde ik mijn cv en de volgende dag kon ik starten”.

Ferry houdt zich bezig met het keuren van binnenkomende producten “Ik keur alle artikelen op een tiende van één millimeter nauwkeurig. Aan de hand hiervan vul ik een klachtenformulier in die ik retour stuur. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s met de orderpick en het distributiegedeelte”. Ondanks het coronavirus blijven de werkzaamheden van Ferry onveranderd. De vloerwerkzaamheden gaan gewoon door, wel geeft Ferry aan dat de mensen op kantoor vanuit huis werken.
Ferry is vanaf 2016 elk jaar aanwezig geweest op de BaanBereik bouwvakborrel. Hierover zegt hij; “Het leukst vind ik de gezelligheid, de mensen die je weer ziet, het spreken van zowel oud-collega’s als mensen die nieuw binnenkomen en gewoon de dames van BaanBereik, dat zijn gewoon toppers”.

Tijdens zijn dienstverband heeft hij met onze collega’s Freek Lauwers en Niels Peerdeman het meeste contact gehad. Ferry kwam dan ook regelmatig op de vrijdagmiddagborrel in Zwaag. “Je leert elkaar beter kennen door te vragen wat je dit weekend gaat doen, het was altijd gezellig”. Naast de gezelligheid was er ruimte voor vragen. Hierover zegt hij “Als je vragen had over wat dan ook, kon je dit gewoon vragen, ondanks dat het voor hun ook einde van de dag was”.

Hij zou BaanBereik zeker aanraden. “Het beste vond ik de korte lijnen. Als er iets was of geregeld moest worden, dan gebeurde dit ook. Je hoeft hier bij BaanBereik geen vraagtekens bij te zetten”.

Ferry is twee weken geleden langsgekomen om zijn pasgeboren dochtertje te laten zien. Wij wensen Ferry en zijn familie ontzettend veel geluk toe. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer