Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022

1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!

Helen kijkt positief terug op haar eerste week bij haar nieuwe opdrachtgever. ''Ik ben erg goed ontvangen door de vriendelijke collega’s. Mijn taken werden rustig en duidelijk uitgelegd. Het is absoluut een fijn bedrijf om voor te werken''

Helen voert diverse werkzaamheden heden uit wat tot nu toe goed bevallen. In de eerste week is Helen nog veel aan het werk in de testomgeving om het programma eigen te maken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de diverse verzoeken van de afdeling traffic over het wijzigen of doorvoeren van gegevens worden verwerkt. ''Het leuke aan dit werk is dat niks voor zichzelf spreekt en dat je altijd verder moet kijken dan dat je neus lang is. Je kan nergens zomaar vanuit gaan en dat maakt het werk uitdagend’’ Helen geeft ook aan dat er veel verantwoordelijk bij komt kijken ''Bij een fout op onze afdeling kan het hele proces verkeerd lopen''

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Helen erg te spreken. ''BaanBereik komt na wat ze afspreken en het contact met Lysann was erg fijn. Lysann is altijd opgewekt en belde mij naar een weekje ook nog even terug over hoe mijn nieuwe functie bevalt''

Helen we zijn blij dat we met jou mogen samenwerken. Wij wensen je namens Lysann van Gijtenbeek en Team BaanBereik nog veel plezier en geluk in je nieuwe functie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer