Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022

1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!

Helen kijkt positief terug op haar eerste week bij haar nieuwe opdrachtgever. ''Ik ben erg goed ontvangen door de vriendelijke collega’s. Mijn taken werden rustig en duidelijk uitgelegd. Het is absoluut een fijn bedrijf om voor te werken''

Helen voert diverse werkzaamheden heden uit wat tot nu toe goed bevallen. In de eerste week is Helen nog veel aan het werk in de testomgeving om het programma eigen te maken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de diverse verzoeken van de afdeling traffic over het wijzigen of doorvoeren van gegevens worden verwerkt. ''Het leuke aan dit werk is dat niks voor zichzelf spreekt en dat je altijd verder moet kijken dan dat je neus lang is. Je kan nergens zomaar vanuit gaan en dat maakt het werk uitdagend’’ Helen geeft ook aan dat er veel verantwoordelijk bij komt kijken ''Bij een fout op onze afdeling kan het hele proces verkeerd lopen''

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Helen erg te spreken. ''BaanBereik komt na wat ze afspreken en het contact met Lysann was erg fijn. Lysann is altijd opgewekt en belde mij naar een weekje ook nog even terug over hoe mijn nieuwe functie bevalt''

Helen we zijn blij dat we met jou mogen samenwerken. Wij wensen je namens Lysann van Gijtenbeek en Team BaanBereik nog veel plezier en geluk in je nieuwe functie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer