Interview met Helen Pauwels

Publicatiedatum 11 maart 2022

1 Maart is Helen gestart in haar nieuwe functie als Database Medewerker bij onze opdrachtgever ABOVO Media. Hiervoor heeft Helen al veel ervaring opgedaan in andere functies zoals reisadviseuse, sales binnendienst, klantenservice medewerker en als secretaresse. Het was nu tijd voor een nieuwe uitdaging!

Helen kijkt positief terug op haar eerste week bij haar nieuwe opdrachtgever. ''Ik ben erg goed ontvangen door de vriendelijke collega’s. Mijn taken werden rustig en duidelijk uitgelegd. Het is absoluut een fijn bedrijf om voor te werken''

Helen voert diverse werkzaamheden heden uit wat tot nu toe goed bevallen. In de eerste week is Helen nog veel aan het werk in de testomgeving om het programma eigen te maken. Daarnaast zorgt ze ervoor dat de diverse verzoeken van de afdeling traffic over het wijzigen of doorvoeren van gegevens worden verwerkt. ''Het leuke aan dit werk is dat niks voor zichzelf spreekt en dat je altijd verder moet kijken dan dat je neus lang is. Je kan nergens zomaar vanuit gaan en dat maakt het werk uitdagend’’ Helen geeft ook aan dat er veel verantwoordelijk bij komt kijken ''Bij een fout op onze afdeling kan het hele proces verkeerd lopen''

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Helen erg te spreken. ''BaanBereik komt na wat ze afspreken en het contact met Lysann was erg fijn. Lysann is altijd opgewekt en belde mij naar een weekje ook nog even terug over hoe mijn nieuwe functie bevalt''

Helen we zijn blij dat we met jou mogen samenwerken. Wij wensen je namens Lysann van Gijtenbeek en Team BaanBereik nog veel plezier en geluk in je nieuwe functie!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer