Interview met Sandra Buts

Publicatiedatum 1 april 2020

Maandag 16 maart, de dag dat in Nederland besloten werd om alle scholen dicht te doen, begon Sandra Buts als ZZP’er bij Kim Plus Delta. ZzpBereik nam contact met haar op om in deze bijzondere periode de start aan een nieuw project met haar te bespreken.

Januari 2019 besloot Sandra om als ZZP’er aan de gang te gaan, op de vraag waarom ze deze beslissing heeft genomen zegt ze: ‘’Ik was op zoek naar flexibiliteit en had behoefte aan iets anders’’. Ze heeft veel geleerd tijdens deze periode maar ontdekte ook welke aspecten ze niet leuk vond, zo miste ze de werkvloer en het sparren met collega’s. Daarom is Sandra op zoek gegaan naar een uitzendbureau dat haar verder wil helpen. Zo kwam ze terecht bij ZzpBereik ‘’In tegenstelling tot vele andere uitzendbureaus werd ik door Denise direct gevraagd om langs te komen voor een kennismaking’’ zegt Sandra en voegt hier aan toe dat dit ook de manier is waarop ze zelf graag werkt. Zonder persoonlijk contact is een goede samenwerking niet mogelijk.

Een nieuwe functie, nieuwe collega’s en een compleet nieuwe job. Als net gestarte backofficemedewerker bij Kim Plus Delta is het allemaal wel wennen. Ondanks dat Sandra graag met collega’s op de werkvloer samen wilt werken is dat in deze periode, door het coronavirus, niet het geval. Hierop zegt ze‘’In deze situatie had ik niet anders gewild dan thuis werken, ik ben heel blij en dankbaar dat dat mogelijk is’’. Toch kijkt ze ernaar uit om in de kantoortuin gewoon haar vragen te stellen en in het team samen te werken, maar voor nu is het niet anders.

Naast een nieuwe baan zijn ook de kinderen van Sandra thuis, de scholen zijn dicht en de ouders geven nu thuis les. De eerst week was echt heel zwaar geeft Sandra aan. ‘’Maar KIM Plus Delta is heel flexibel en gaf me de ruimte om te ontdekken hoe ik mijn tijd moet indelen. Nu ik mijn derde week begonnen ben weet ik beter te focussen, thuis alles goed te regelen en heb ik fijn dagelijks contact met mijn collega’s’’ zegt Sandra.

Het was een erg fijn gesprek en ZzpBereik wenst Sandra veel succes met haar werkzaamheden!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer