Medewerkers

Interview Randazzo Manuputty

Publicatiedatum 4 juni 2020

Onze medewerker Randazzo Manuputty, die sinds 2011 werkzaam is geweest bij BaanBereik, is dinsdag 2 juni in vaste dienst getreden bij MIB Nederland (gevestigd in Assen). Hij is jaren werkzaam geweest voor ons en daarom zijn wij benieuwd hoe hij dit ervaren heeft.

In 2011 is Randazzo via onze collega, Arienne Evers, in contact gekomen met BaanBereik. Hij had zijn cv op nationalevacaturebank.nl geplaatst en vrijwel direct werd hij opgebeld door Arienne met de vraag of hij binnenkort wilde langskomen. “Ik dacht gelijk, mooi. Ik zat namelijk zonder werk en wilde graag weer aan de slag, daarom ging ik op gesprek. De week daarna kon ik meteen beginnen. Ik heb jaren met plezier voor BaanBereik gewerkt”.

Vier jaar geleden wilde Randazzo verhuizen naar Assen toe, dit kwam door zijn thuissituatie. Hierdoor werd hij gedwongen om dagelijks vanuit Assen naar West-Friesland te rijden met onze BaanBereik auto. Richard de Vries, onze collega van techniek, heeft voor Randazzo een nieuwe baan gevonden in Assen, namelijk bij MIB Nederland. Tijdens de zomervakantie is hij op gesprek geweest en, nadat aangegeven werd dat er een wederzijds goed gevoel was, kon hij na de zomervakantie starten bij het bedrijf.

Randazzo over BaanBereik: “Ik wil laten weten dat ik trots ben dat ik voor jullie heb morgen werken. Dit heb ik 8,5 jaar met veel plezier gedaan. Vooral het contact was fijn, alles werd goed geregeld. Daarnaast wil ik jullie bedanken voor het feit dat jullie je zo hebben ingezet om voor mij een baan te vinden in het noorden van het land en dat dit jullie ook gelukt is. Ik heb alleen maar positieve dingen over BaanBereik. Echt een top team”.

Wij willen Randazzo bedanken voor de vele jaren samenwerking en wensen je veel werkplezier bij je nieuwe opdrachtgever.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer