Interview Randazzo Manuputty

Publicatiedatum 4 juni 2020

Onze medewerker Randazzo Manuputty, die sinds 2011 werkzaam is geweest bij BaanBereik, is dinsdag 2 juni in vaste dienst getreden bij MIB Nederland (gevestigd in Assen). Hij is jaren werkzaam geweest voor ons en daarom zijn wij benieuwd hoe hij dit ervaren heeft.

In 2011 is Randazzo via onze collega, Arienne Evers, in contact gekomen met BaanBereik. Hij had zijn cv op nationalevacaturebank.nl geplaatst en vrijwel direct werd hij opgebeld door Arienne met de vraag of hij binnenkort wilde langskomen. “Ik dacht gelijk, mooi. Ik zat namelijk zonder werk en wilde graag weer aan de slag, daarom ging ik op gesprek. De week daarna kon ik meteen beginnen. Ik heb jaren met plezier voor BaanBereik gewerkt”.

Vier jaar geleden wilde Randazzo verhuizen naar Assen toe, dit kwam door zijn thuissituatie. Hierdoor werd hij gedwongen om dagelijks vanuit Assen naar West-Friesland te rijden met onze BaanBereik auto. Richard de Vries, onze collega van techniek, heeft voor Randazzo een nieuwe baan gevonden in Assen, namelijk bij MIB Nederland. Tijdens de zomervakantie is hij op gesprek geweest en, nadat aangegeven werd dat er een wederzijds goed gevoel was, kon hij na de zomervakantie starten bij het bedrijf.

Randazzo over BaanBereik: “Ik wil laten weten dat ik trots ben dat ik voor jullie heb morgen werken. Dit heb ik 8,5 jaar met veel plezier gedaan. Vooral het contact was fijn, alles werd goed geregeld. Daarnaast wil ik jullie bedanken voor het feit dat jullie je zo hebben ingezet om voor mij een baan te vinden in het noorden van het land en dat dit jullie ook gelukt is. Ik heb alleen maar positieve dingen over BaanBereik. Echt een top team”.

Wij willen Randazzo bedanken voor de vele jaren samenwerking en wensen je veel werkplezier bij je nieuwe opdrachtgever.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer