Medewerkers

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023

Naast Loulou heeft Michelle óók Mandy geholpen aan een nieuwe administratieve baan.
2023 is dan ook voor Mandy flitsend van start gegaan. Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden. Mandy is namelijk sinds eind vorig jaar (28 december) werkzaam bij Rood Diervoeding als administratief medewerker en dat bevalt haar goed. “Mijn eerste werkdagen waren hier erg fijn. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf met een gezellige bedrijfssfeer. Soms ervaren mensen wel eens op hun werk dat men zich een nummertje voelt, dat is bij Rood zeker niet het geval en dat vind ik heel prettig. Wat bijzonder is is dat mijn nieuwe collega Sandra Wit ook via BaanBereik bij Rood in dienst is genomen. Sandra werkt sinds september 2022 bij Rood en het is leuk om samen het bedrijf te leren kennen.”

Niet alleen haar collega’s en functie vindt Mandy fijn. Ook de kortere reisafstand is een bijkomend voordeel. “Voorheen was ik ruim een halfuur onderweg en nu ben ik binnen een kwartier op mijn werk” Dat voelt toch een beetje als extra tijd die ik gratis erbij krijg.”

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Mandy erg te spreken. ''De communicatie met BaanBereik was heel vlot en alles was snel geregeld”.

Mandy, we zijn blij dat we jou konden helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Namens Michelle Geerts en Team BaanBereik wensen wij jou nog veel werkplezier in jouw nieuwe functie!

Interview: Tijd voor iets anders

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer