Medewerkers

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023

Naast Loulou heeft Michelle óók Mandy geholpen aan een nieuwe administratieve baan.
2023 is dan ook voor Mandy flitsend van start gegaan. Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden. Mandy is namelijk sinds eind vorig jaar (28 december) werkzaam bij Rood Diervoeding als administratief medewerker en dat bevalt haar goed. “Mijn eerste werkdagen waren hier erg fijn. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf met een gezellige bedrijfssfeer. Soms ervaren mensen wel eens op hun werk dat men zich een nummertje voelt, dat is bij Rood zeker niet het geval en dat vind ik heel prettig. Wat bijzonder is is dat mijn nieuwe collega Sandra Wit ook via BaanBereik bij Rood in dienst is genomen. Sandra werkt sinds september 2022 bij Rood en het is leuk om samen het bedrijf te leren kennen.”

Niet alleen haar collega’s en functie vindt Mandy fijn. Ook de kortere reisafstand is een bijkomend voordeel. “Voorheen was ik ruim een halfuur onderweg en nu ben ik binnen een kwartier op mijn werk” Dat voelt toch een beetje als extra tijd die ik gratis erbij krijg.”

Over de relatie tussen haar en BaanBereik is Mandy erg te spreken. ''De communicatie met BaanBereik was heel vlot en alles was snel geregeld”.

Mandy, we zijn blij dat we jou konden helpen bij het vinden van een nieuwe baan. Namens Michelle Geerts en Team BaanBereik wensen wij jou nog veel werkplezier in jouw nieuwe functie!

Interview: Tijd voor iets anders

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer