Medewerkers

Judith Spronk over haar nieuwe functie bij Van der Valk

Publicatiedatum 25 februari 2021

Ook al is het momenteel rustig bij Van der Valk, intern zijn er diverse veranderingen gaande. Judith Spronk is deze maand via BaanBereik gestart als Facilitair Manager bij de succesvolle horecaonderneming. In deze functie zorgt Judith ervoor dat alle faciliteiten aanwezig zijn waardoor de medewerkers optimaal kunnen werken.

“Ik ben heengegaan als mezelf”

Judith heeft 15 jaar werkervaring als Facilitair Manager. Via LinkedIn benaderde Desiree Romar haar voor de functie bij Van der valk. “Op het moment dat Desiree mij benaderde had ik al een baan. Toch vond ik dit een ontzettend mooie functie en wilde ik graag op gesprek komen. Dit maakte dat ik helemaal niet zenuwachtig was tijdens de sollicitatieprocedure, want ik had niets te verliezen. Ik vond het super leuk om in gesprek te gaan en dit heb ik ook overgebracht, denk ik. Ik ben er heengegaan als mezelf en kreeg de volgende dag te horen dat ze enthousiast over mij waren” geeft Judith aan.

“Mijn functie kun je vergelijken met het huishouden thuis”

Als Facilitair Manager stuurt Judith een team van 15 medewerkers aan. Wanneer het hotel weer volledig opengaat, groeit dit team tot ongeveer 20 medewerkers. “Mijn functie kun je vergelijken met het huishouden thuis, maar dan in het groot. Zonder dat je het door hebt, komen er veel facetten bij kijken. Je moet alles regelen om het draaiende te houden. Een voorbeeld is de was. De wasmachine moet heel zijn, er moet waspoeder aanwezig zijn, je hebt iemand nodig die de wasmachine in- en uitruimt, dat de persoon zich prettig voelt bij het werk en ingeroosterd is”. Hiernaast denkt Judith mee over de verbeteringen in het hotel en voert ze functioneringsgesprekken. Kortom; een hele brede functie.

“Mensen maken mij blij”

Wat de functie zo leuk maakt, vindt Judith, zijn de mensen. “Mensen maken mij blij. Ik wil graag ervoor zorgen dat zij gelukkig worden van hun werk”. Judith is momenteel drie weken aan het werk en merkte in het begin dat het personeel nog wat terughoudend was over haar komst. “Ik ben heel open, vriendelijk en positief en ik merkte dat aan het einde van de week iedereen dit ook naar mij toe werd. Dat je het vertrouwen aan mensen geeft dat ze zich veilig voelen bij je en durven te zeggen wat ze denken, daar krijg ik energie van”.

Een ontzettend mooie functie die Judith mag uitoefenen. Namens Desiree Romar en Team BaanBereik wensen wij je veel succes en werkplezier!

Onze mooie samenwerking met Van der Valk willen wij graag vieren met een winactie. Houd onze sociale media goed in de gaten.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer