Medewerkers

Judith Spronk over haar nieuwe functie bij Van der Valk

Publicatiedatum 25 februari 2021

Ook al is het momenteel rustig bij Van der Valk, intern zijn er diverse veranderingen gaande. Judith Spronk is deze maand via BaanBereik gestart als Facilitair Manager bij de succesvolle horecaonderneming. In deze functie zorgt Judith ervoor dat alle faciliteiten aanwezig zijn waardoor de medewerkers optimaal kunnen werken.

“Ik ben heengegaan als mezelf”

Judith heeft 15 jaar werkervaring als Facilitair Manager. Via LinkedIn benaderde Desiree Romar haar voor de functie bij Van der valk. “Op het moment dat Desiree mij benaderde had ik al een baan. Toch vond ik dit een ontzettend mooie functie en wilde ik graag op gesprek komen. Dit maakte dat ik helemaal niet zenuwachtig was tijdens de sollicitatieprocedure, want ik had niets te verliezen. Ik vond het super leuk om in gesprek te gaan en dit heb ik ook overgebracht, denk ik. Ik ben er heengegaan als mezelf en kreeg de volgende dag te horen dat ze enthousiast over mij waren” geeft Judith aan.

“Mijn functie kun je vergelijken met het huishouden thuis”

Als Facilitair Manager stuurt Judith een team van 15 medewerkers aan. Wanneer het hotel weer volledig opengaat, groeit dit team tot ongeveer 20 medewerkers. “Mijn functie kun je vergelijken met het huishouden thuis, maar dan in het groot. Zonder dat je het door hebt, komen er veel facetten bij kijken. Je moet alles regelen om het draaiende te houden. Een voorbeeld is de was. De wasmachine moet heel zijn, er moet waspoeder aanwezig zijn, je hebt iemand nodig die de wasmachine in- en uitruimt, dat de persoon zich prettig voelt bij het werk en ingeroosterd is”. Hiernaast denkt Judith mee over de verbeteringen in het hotel en voert ze functioneringsgesprekken. Kortom; een hele brede functie.

“Mensen maken mij blij”

Wat de functie zo leuk maakt, vindt Judith, zijn de mensen. “Mensen maken mij blij. Ik wil graag ervoor zorgen dat zij gelukkig worden van hun werk”. Judith is momenteel drie weken aan het werk en merkte in het begin dat het personeel nog wat terughoudend was over haar komst. “Ik ben heel open, vriendelijk en positief en ik merkte dat aan het einde van de week iedereen dit ook naar mij toe werd. Dat je het vertrouwen aan mensen geeft dat ze zich veilig voelen bij je en durven te zeggen wat ze denken, daar krijg ik energie van”.

Een ontzettend mooie functie die Judith mag uitoefenen. Namens Desiree Romar en Team BaanBereik wensen wij je veel succes en werkplezier!

Onze mooie samenwerking met Van der Valk willen wij graag vieren met een winactie. Houd onze sociale media goed in de gaten.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer