Kom jij team Ursem versterken?

Publicatiedatum 9 september 2016

Ursem Modulaire Bouwsystemen is wereldwijd koploper van het nieuwe bouwen. Met het Ursem3D® Bouwsysteem worden gebouwen gerealiseerd voor studenten, jongeren, hotels en de zorg. Wegens succes en de prachtige nieuwe projecten zijn wij op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden! Uitzendorganisatie BaanBereik spreekt de taal van de techneut en verzorgt als full service partner van Ursem de werving & selectie en de payrolling van de nieuwe ‘Ursemmers’.

Reageer direct!

Kom jij team Ursem versterken? Reageer dan direct op deze vacatures! Dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen!

Vacatures

  • Timmerman
  • Werkplaatstimmerman
  • Voegenvuller/stukadoor
  • Logistiek medewerker
  • Assemblagemedewerker
  • Technisch medewerker (houtachtergrond)
  • Timmerman/productiemedewerker
  • Tegelzetter

Kom jij team Ursem versterken?

Op korte termijn start Ursem Modulaire Bouwsystemen met een aantal prachtige, nieuwe projecten. Daarom zijn Ursem en BaanBereik op zoek naar vakmensen met twee rechterhanden in de breedste zin van het woord! Heb jij ervaring binnen de bouw? Guus en Adrie vertellen jou waarom het absoluut de moeite waard is om bij BaanBereik te solliciteren naar een functie bij Ursem!

Adrie van der Lee: ‘Al mijn ervaring benut ik dagelijks in mijn werk bij Ursem’

‘In mijn loopbaan heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt. Zo was ik werkzaam in een doe-het-zelf-zaak, een ijzerwaren- en gereedschapshandel, werkte ik in de keukenhandel als bezorger, monteur en planner en zat ik in de kozijnen, zonwering en meubelen. Ik maakte al deze omzwervingen door de minder gunstige economische tijden die achter ons liggen. Via via kwam ik bij BaanBereik terecht. Ik besloot de stap te wagen. Een week na het eerste gesprek kon ik aan de slag bij Ursem Modulaire Bouwsystemen. Inmiddels ben ik hier bijna een jaar werkzaam. Het bevalt perfect! Het is interessant en afwisselend werk en absoluut niet eentonig. We werken samen in een ploeg met leuke collega’s en binnen het bedrijf heerst een prettige sfeer. De werktijden zijn zeer gunstig. Bovendien is het grappig dat ik alle ervaring die ik bij mijn eerdere banen opdeed, hier dagelijks volop kan benutten. Dat hebben de mensen van BaanBereik van tevoren goed weten in te schatten! Door het stellen van de juiste vragen en goed te luisteren. Het is sowieso prettig dat er altijd een luisterend oor is. Ook voor zaken die niet per se met werk te maken hebben.’

Guus Ypes: ‘De persoonlijke aanpak vind ik zeer prettig’

Dat mensen voor zowel Ursem als BaanBereik op nummer één staan, heb ik zelf aan den lijve ondervonden. Voor iemand die de zestig is gepasseerd, is het in de regel niet bepaald eenvoudig om een baan te vinden. Toen ik kwam solliciteren speelde mijn leeftijd echter geen rol bij het evalueren van mijn competenties. Mijn jarenlange ervaring, allround kennis, drive en enthousiasme werden wél volop besproken! Daarom kan ik nu vertellen dat ik naar volle tevredenheid deel mag uitmaken van een dynamisch team van vakmensen bij Ursem Modulaire Bouwsystemen. Ik zit hier prima op mijn plek en ervaar dagelijks het plezier van het samen opbouwen van mooie werken. Ook de persoonlijke aanpak vind ik heel prettig. Zo komt er met grote regelmaat iemand van BaanBereik langs om een praatje te maken. Zelf ben ik tien jaar werkgever geweest en heb ik met verschillende uitzendbureaus te maken gehad. In al die jaren heb ik nog nooit iemand gezien. Het is een onderscheidende factor dat dat in het samenwerkingsverband tussen Ursem en BaanBereik wel gebeurt.’

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer