Lisa Vennik over haar nieuwe functie als Marketing Automation Specialist

Publicatiedatum 2 juni 2021

Sinds mei is Lisa Vennik via BaanBereik aan het werk bij Ambaflex als Marketing Automation Specialist.

Lisa is haar carriere begonnen binnen de overheidscommunicatie maar heeft daarin snel de switch gemaakt naar de marketing. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als Marketing Manager, Marketing Coördinator en Communicatieadviseur zag Lisa de kansen voor zichzelf om zich meer te gaan specialiseren binnen een discipline van de marketing. ‘Dat is dan ook voornamelijk de reden dat deze vacature mij zo aansprak omdat in de marketing Automation toekomst zit. Ik krijg bij mijn nieuwe werkgever de ruimte om mijzelf daarin verder te ontwikkelen’.

Lisa is al een aantal jaren bij ons bekend waardoor het hele proces tot de nieuwe baan erg soepel verliep. Door de jaren heen is Lisa ons altijd blijven volgen op onze social media pagina’s waardoor ze uiteindelijk op de vacature van Marketing Automation Specialist stuitte. ‘Ik heb al een aantal jaren terug contact met BaanBereik gehad en dat beviel me toen al omdat ik Desiree ook ontzettend tof vind. Toen ik met dit sollicitatieproces begon was het gewoon ideaal. Het was geen poespas gewoon lekker duidelijk allemaal. Het is allemaal snel en prettig gegaan’.

In het verleden is Lisa voornamelijk bij technische organisaties actief geweest. Haar nieuwe rol als Marketing Automation Specialist bij Ambalflex spreekt haar daarom ook erg aan. ‘Ik hou gewoon van cijfers en data. Bij technische bedrijven vind je dat vaak toch wel meer. Het zijn allemaal wat logischere producten’.

Lisa, wij zijn ook ontzettend blij met jou. Namens Desiree en Team BaanBereik wensen wij je ontzettend veel succes met al jouw werkzaamheden!

Ben jij momenteel ook op zoek naar jouw droombaan? Neem contact met ons op; bel naar 06 82 24 95 53 of mail naar info@baanbereik.nl.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer