Medewerkers

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022

Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school. “Tijdens kermis Wognum kwam ik in gesprek met Mona waardoor het balletje is gaan rollen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging” geeft Luke aan.

Met zijn ondernemende houding heeft hij nu al tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival op 27 augustus. Kortom, een mooie start!

In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, is hij geregeld in de fitness te vinden en is hij proactief bezig met het plannen van uitjes, zoals weekendjes weg en skivakanties met zijn vrienden.

Ben jij op zoek naar een baan? Vanaf 5 september is Luke aanwezig om met jou in gesprek te gaan of ga vandaag met onze andere medewerkers in gesprek: t. 0229 745 010, e. info@baanbereik.nl.

Luke van der Lee start 5 september

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer