Medewerkers

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022

Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school. “Tijdens kermis Wognum kwam ik in gesprek met Mona waardoor het balletje is gaan rollen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging” geeft Luke aan.

Met zijn ondernemende houding heeft hij nu al tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival op 27 augustus. Kortom, een mooie start!

In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, is hij geregeld in de fitness te vinden en is hij proactief bezig met het plannen van uitjes, zoals weekendjes weg en skivakanties met zijn vrienden.

Ben jij op zoek naar een baan? Vanaf 5 september is Luke aanwezig om met jou in gesprek te gaan of ga vandaag met onze andere medewerkers in gesprek: t. 0229 745 010, e. info@baanbereik.nl.

Luke van der Lee start 5 september

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer