Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022

Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school. “Tijdens kermis Wognum kwam ik in gesprek met Mona waardoor het balletje is gaan rollen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging” geeft Luke aan.

Met zijn ondernemende houding heeft hij nu al tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival op 27 augustus. Kortom, een mooie start!

In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, is hij geregeld in de fitness te vinden en is hij proactief bezig met het plannen van uitjes, zoals weekendjes weg en skivakanties met zijn vrienden.

Ben jij op zoek naar een baan? Vanaf 5 september is Luke aanwezig om met jou in gesprek te gaan of ga vandaag met onze andere medewerkers in gesprek: t. 0229 745 010, e. info@baanbereik.nl.

Luke van der Lee start 5 september

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer