Medewerkers

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022

Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school. “Tijdens kermis Wognum kwam ik in gesprek met Mona waardoor het balletje is gaan rollen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging” geeft Luke aan.

Met zijn ondernemende houding heeft hij nu al tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival op 27 augustus. Kortom, een mooie start!

In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, is hij geregeld in de fitness te vinden en is hij proactief bezig met het plannen van uitjes, zoals weekendjes weg en skivakanties met zijn vrienden.

Ben jij op zoek naar een baan? Vanaf 5 september is Luke aanwezig om met jou in gesprek te gaan of ga vandaag met onze andere medewerkers in gesprek: t. 0229 745 010, e. info@baanbereik.nl.

Luke van der Lee start 5 september

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Oekraïense vluchtelingen vinden dankzij BaanBereik passend werk in Nederland

Publicatiedatum 27 september 2022
Wat zijn wij trots op dit mooie artikel in het Noordhollands Dagblad.
Lees meer

Banendag Techniek

Publicatiedatum 27 september 2022
Werken in de Bouw of Techniek? Maak kennis met diverse bedrijven op de 𝗕𝗮𝗻𝗲𝗻𝗱𝗮𝗴 𝗧𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸
Lees meer

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer