Medewerkers

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022

Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school. “Tijdens kermis Wognum kwam ik in gesprek met Mona waardoor het balletje is gaan rollen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging” geeft Luke aan.

Met zijn ondernemende houding heeft hij nu al tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival op 27 augustus. Kortom, een mooie start!

In zijn vrije tijd gaat hij graag stappen, is hij geregeld in de fitness te vinden en is hij proactief bezig met het plannen van uitjes, zoals weekendjes weg en skivakanties met zijn vrienden.

Ben jij op zoek naar een baan? Vanaf 5 september is Luke aanwezig om met jou in gesprek te gaan of ga vandaag met onze andere medewerkers in gesprek: t. 0229 745 010, e. info@baanbereik.nl.

Luke van der Lee start 5 september

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer