Medewerkers

Michal Osinski over zijn opdracht als Zzp’er

Publicatiedatum 4 mei 2021

Onze zzp’er Michal Osinski is sinds februari via ZzpBereik aan het werk bij Digit. Hier houdt hij zich bezig als Elektrotechnisch Paneelbouwer.

Michal is sinds 1 januari 2021 begonnen als zzp’er. Hij had veel ervaring en kennis en wilde graag kijken hoe het was om voor zichzelf te beginnen. “Het was nieuw voor mij, een nieuw begin, nieuw water om in te zwemmen. Digit is mijn eerste klus tot nu toe en ik heb het erg naar mijn zin”. Michal is een enthousiaste zzp’er die alle kansen met beiden handen aanpakt.

Hij is bij Digit op de vestiging aan het werk, maar gaat ook geregeld naar de klant toe. “Op de vestiging pakken we de kastjes voor de installaties uit en schroeven we het in elkaar. Uiteindelijk, nadat ze klaar en getest zijn, gaan ze naar de klant toe en sluiten wij de kastjes aan”. Deze afwisseling van werkplek is wat hij graag doet. “Ik ben niet iemand die op één plek kan zitten. Ik beweeg graag”.

In het begin was het lastig voor Michal om een klus te vinden, tot zijn vriendin een advertentie tegenkwam voor Elektromonteurs bij ZzpBereik. Toen hij hierop reageerde kwam hij in contact met Rob Zuidweg. “Het is fantastisch om met hem samen te werken. Hij komt zijn afspraken na. Als hij zegt dat hij mij morgen belt, doet hij dit ook. Dus qua zaken regelen met Rob ben ik helemaal tevreden over”.

Michal, wij zijn ook ontzettend blij met jou. Namens Rob en Team BaanBereik wensen wij je ontzettend veel succes met alle komende projecten!

Ben jij zzp’er en ook opzoek naar een opdracht? Neem contact met ons op; bel naar 06 82 24 95 53 of mail naar info@zzpbereik.nl.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer