Medewerkers

Michal Osinski over zijn opdracht als Zzp’er

Publicatiedatum 4 mei 2021

Onze zzp’er Michal Osinski is sinds februari via ZzpBereik aan het werk bij Digit. Hier houdt hij zich bezig als Elektrotechnisch Paneelbouwer.

Michal is sinds 1 januari 2021 begonnen als zzp’er. Hij had veel ervaring en kennis en wilde graag kijken hoe het was om voor zichzelf te beginnen. “Het was nieuw voor mij, een nieuw begin, nieuw water om in te zwemmen. Digit is mijn eerste klus tot nu toe en ik heb het erg naar mijn zin”. Michal is een enthousiaste zzp’er die alle kansen met beiden handen aanpakt.

Hij is bij Digit op de vestiging aan het werk, maar gaat ook geregeld naar de klant toe. “Op de vestiging pakken we de kastjes voor de installaties uit en schroeven we het in elkaar. Uiteindelijk, nadat ze klaar en getest zijn, gaan ze naar de klant toe en sluiten wij de kastjes aan”. Deze afwisseling van werkplek is wat hij graag doet. “Ik ben niet iemand die op één plek kan zitten. Ik beweeg graag”.

In het begin was het lastig voor Michal om een klus te vinden, tot zijn vriendin een advertentie tegenkwam voor Elektromonteurs bij ZzpBereik. Toen hij hierop reageerde kwam hij in contact met Rob Zuidweg. “Het is fantastisch om met hem samen te werken. Hij komt zijn afspraken na. Als hij zegt dat hij mij morgen belt, doet hij dit ook. Dus qua zaken regelen met Rob ben ik helemaal tevreden over”.

Michal, wij zijn ook ontzettend blij met jou. Namens Rob en Team BaanBereik wensen wij je ontzettend veel succes met alle komende projecten!

Ben jij zzp’er en ook opzoek naar een opdracht? Neem contact met ons op; bel naar 06 82 24 95 53 of mail naar info@zzpbereik.nl.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer