Medewerkers

Michal Osinski over zijn opdracht als Zzp’er

Publicatiedatum 4 mei 2021

Onze zzp’er Michal Osinski is sinds februari via ZzpBereik aan het werk bij Digit. Hier houdt hij zich bezig als Elektrotechnisch Paneelbouwer.

Michal is sinds 1 januari 2021 begonnen als zzp’er. Hij had veel ervaring en kennis en wilde graag kijken hoe het was om voor zichzelf te beginnen. “Het was nieuw voor mij, een nieuw begin, nieuw water om in te zwemmen. Digit is mijn eerste klus tot nu toe en ik heb het erg naar mijn zin”. Michal is een enthousiaste zzp’er die alle kansen met beiden handen aanpakt.

Hij is bij Digit op de vestiging aan het werk, maar gaat ook geregeld naar de klant toe. “Op de vestiging pakken we de kastjes voor de installaties uit en schroeven we het in elkaar. Uiteindelijk, nadat ze klaar en getest zijn, gaan ze naar de klant toe en sluiten wij de kastjes aan”. Deze afwisseling van werkplek is wat hij graag doet. “Ik ben niet iemand die op één plek kan zitten. Ik beweeg graag”.

In het begin was het lastig voor Michal om een klus te vinden, tot zijn vriendin een advertentie tegenkwam voor Elektromonteurs bij ZzpBereik. Toen hij hierop reageerde kwam hij in contact met Rob Zuidweg. “Het is fantastisch om met hem samen te werken. Hij komt zijn afspraken na. Als hij zegt dat hij mij morgen belt, doet hij dit ook. Dus qua zaken regelen met Rob ben ik helemaal tevreden over”.

Michal, wij zijn ook ontzettend blij met jou. Namens Rob en Team BaanBereik wensen wij je ontzettend veel succes met alle komende projecten!

Ben jij zzp’er en ook opzoek naar een opdracht? Neem contact met ons op; bel naar 06 82 24 95 53 of mail naar info@zzpbereik.nl.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer