Medewerkers

Onafscheidelijk koppel elektromonteurs in vaste dienst!

Publicatiedatum 22 juni 2017

Hans Breems, vaste medewerker van BaanBereik, was er al bij vanaf het allereerste begin. Samen met zijn rechterhand Randazzo Manuputty kreeg dit koppel elektromonteurs een vast contract bij BaanBereik. Daar ging de fles champagne voor open.

Hans Breems en Randazzo Manuputty

“Het is leuk om BaanBereik al vanaf het begin (6 jaar geleden) mee te maken. Natuurlijk heb ik tussendoor ander werk gedaan, maar toch kwam ik altijd weer terug. Via internet kwam ik BaanBereik tegen, dit was nog in de crisis tijd en er was weinig werk in de bouw en techniek. Ik heb een gesprek gehad met Arienne en eigenlijk kon ik 3 dagen later al aan de slag. Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen dat je als elektromonteur lastig aan een baan kwam, maar BaanBereik wist een leuke baan voor me te regelen. Een half jaar later kwam ik Randazzo tegen, maar eigenlijk pas sinds 2 jaar werken we als koppel. Dit bevalt ons zo goed, natuurlijk krijgen we regelmatig aanbiedingen van andere bedrijven, maar toen BaanBereik vroeg of we op vast contract wilden, zeiden we beide gelijk ja! BaanBereik doet zijn werk gewoon goed, je krijgt altijd betaald, als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar, de borrels zijn gezellig en de voorwaarden zijn goed.”

Bedankt voor je mooie woorden Hans en wij zijn ontzettend trots dat jullie bij ons blijven als onderdeel van team BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer