Medewerkers

Onafscheidelijk koppel elektromonteurs in vaste dienst!

Publicatiedatum 22 juni 2017

Hans Breems, vaste medewerker van BaanBereik, was er al bij vanaf het allereerste begin. Samen met zijn rechterhand Randazzo Manuputty kreeg dit koppel elektromonteurs een vast contract bij BaanBereik. Daar ging de fles champagne voor open.

Hans Breems en Randazzo Manuputty

“Het is leuk om BaanBereik al vanaf het begin (6 jaar geleden) mee te maken. Natuurlijk heb ik tussendoor ander werk gedaan, maar toch kwam ik altijd weer terug. Via internet kwam ik BaanBereik tegen, dit was nog in de crisis tijd en er was weinig werk in de bouw en techniek. Ik heb een gesprek gehad met Arienne en eigenlijk kon ik 3 dagen later al aan de slag. Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen dat je als elektromonteur lastig aan een baan kwam, maar BaanBereik wist een leuke baan voor me te regelen. Een half jaar later kwam ik Randazzo tegen, maar eigenlijk pas sinds 2 jaar werken we als koppel. Dit bevalt ons zo goed, natuurlijk krijgen we regelmatig aanbiedingen van andere bedrijven, maar toen BaanBereik vroeg of we op vast contract wilden, zeiden we beide gelijk ja! BaanBereik doet zijn werk gewoon goed, je krijgt altijd betaald, als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar, de borrels zijn gezellig en de voorwaarden zijn goed.”

Bedankt voor je mooie woorden Hans en wij zijn ontzettend trots dat jullie bij ons blijven als onderdeel van team BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer