Onafscheidelijk koppel elektromonteurs in vaste dienst!

Publicatiedatum 22 juni 2017

Hans Breems, vaste medewerker van BaanBereik, was er al bij vanaf het allereerste begin. Samen met zijn rechterhand Randazzo Manuputty kreeg dit koppel elektromonteurs een vast contract bij BaanBereik. Daar ging de fles champagne voor open.

Hans Breems en Randazzo Manuputty

“Het is leuk om BaanBereik al vanaf het begin (6 jaar geleden) mee te maken. Natuurlijk heb ik tussendoor ander werk gedaan, maar toch kwam ik altijd weer terug. Via internet kwam ik BaanBereik tegen, dit was nog in de crisis tijd en er was weinig werk in de bouw en techniek. Ik heb een gesprek gehad met Arienne en eigenlijk kon ik 3 dagen later al aan de slag. Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen dat je als elektromonteur lastig aan een baan kwam, maar BaanBereik wist een leuke baan voor me te regelen. Een half jaar later kwam ik Randazzo tegen, maar eigenlijk pas sinds 2 jaar werken we als koppel. Dit bevalt ons zo goed, natuurlijk krijgen we regelmatig aanbiedingen van andere bedrijven, maar toen BaanBereik vroeg of we op vast contract wilden, zeiden we beide gelijk ja! BaanBereik doet zijn werk gewoon goed, je krijgt altijd betaald, als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar, de borrels zijn gezellig en de voorwaarden zijn goed.”

Bedankt voor je mooie woorden Hans en wij zijn ontzettend trots dat jullie bij ons blijven als onderdeel van team BaanBereik.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer