Medewerkers

Onafscheidelijk koppel elektromonteurs in vaste dienst!

Publicatiedatum 22 juni 2017

Hans Breems, vaste medewerker van BaanBereik, was er al bij vanaf het allereerste begin. Samen met zijn rechterhand Randazzo Manuputty kreeg dit koppel elektromonteurs een vast contract bij BaanBereik. Daar ging de fles champagne voor open.

Hans Breems en Randazzo Manuputty

“Het is leuk om BaanBereik al vanaf het begin (6 jaar geleden) mee te maken. Natuurlijk heb ik tussendoor ander werk gedaan, maar toch kwam ik altijd weer terug. Via internet kwam ik BaanBereik tegen, dit was nog in de crisis tijd en er was weinig werk in de bouw en techniek. Ik heb een gesprek gehad met Arienne en eigenlijk kon ik 3 dagen later al aan de slag. Je kan het je nu bijna niet meer voorstellen dat je als elektromonteur lastig aan een baan kwam, maar BaanBereik wist een leuke baan voor me te regelen. Een half jaar later kwam ik Randazzo tegen, maar eigenlijk pas sinds 2 jaar werken we als koppel. Dit bevalt ons zo goed, natuurlijk krijgen we regelmatig aanbiedingen van andere bedrijven, maar toen BaanBereik vroeg of we op vast contract wilden, zeiden we beide gelijk ja! BaanBereik doet zijn werk gewoon goed, je krijgt altijd betaald, als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar, de borrels zijn gezellig en de voorwaarden zijn goed.”

Bedankt voor je mooie woorden Hans en wij zijn ontzettend trots dat jullie bij ons blijven als onderdeel van team BaanBereik.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer