Medewerkers

Presentatie selectie Handbalvereniging Westfriesland SEW

Publicatiedatum 27 september 2017

Afgelopen donderdag 21 september was de presentatie van de selectie van Handbalvereniging Westfriesland SEW in het Van der Valk Hotel in Hoorn. De meiden werden voorgesteld aan de businesspartners en er werd vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Wij als trotse sponsors waren hierbij ook aanwezig en hebben onder tussen genoten van een heerlijke diner.

Vooruit blik nieuw seizoen

Hans Huiberts opende de presentatie en vertelde dat het financieel goed gaat met WF SEW. Er is een G-team en een rolstoelteam in de lucht, waarop zij ontzettend trots zijn. Sinds dit jaar is SEW begonnen met live streamen waardoor het mogelijk is om de wedstrijden online live mee te kijken. Ook is SEW gestart met een eigen scheidsrechtersploeg van zes personen.

Team anders dan voorgaande jaren

Trainer Ronald van der Kamp, de trainer van de dames, gaf aan dat dit jaar er anders uit gaat zien dan voorgaande jaren. Eerst hadden zij meer oudere speelsters, die dit jaar zijn vervangen door jong talent. Het team heeft ervaring en schotkracht ingeleverd en moeten het nu hebben van de snelheid van de jonge talenten.

Zilveren medaille winnaar Geert Schipper te gast

Geert Schipper, de winnaar van een zilveren medaille op de Paratriathlon, was te gast. Hij vertelde over zijn leven met een beperking en hoe hij toewerkt naar Olympisch goud. Trainen, trainen en nog is eens trainen, dat is wat Geert het liefste doet. Een super indrukwekkend verhaal! Wij hebben veel respect voor Geert!

Eerste wedstrijd is gespeeld

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag speelden de dames hun eerste wedstrijd thuis tegen Vlug en Lenig. Helaas geen overwinning, de eindstand was 20 – 29 in het voordeel van Vlug en Lenig. Dit mocht de pret niet drukken, het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Wij wensen de dames veel succes het komend seizoen en hopen op veel overwinningen! Het doel is natuurlijk de kampioenspoule halen zoals aanvoerster Floor Smit ook al aangaf tijdens de

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer