Medewerkers

Presentatie selectie Handbalvereniging Westfriesland SEW

Publicatiedatum 27 september 2017

Afgelopen donderdag 21 september was de presentatie van de selectie van Handbalvereniging Westfriesland SEW in het Van der Valk Hotel in Hoorn. De meiden werden voorgesteld aan de businesspartners en er werd vooruit gekeken naar het nieuwe seizoen. Wij als trotse sponsors waren hierbij ook aanwezig en hebben onder tussen genoten van een heerlijke diner.

Vooruit blik nieuw seizoen

Hans Huiberts opende de presentatie en vertelde dat het financieel goed gaat met WF SEW. Er is een G-team en een rolstoelteam in de lucht, waarop zij ontzettend trots zijn. Sinds dit jaar is SEW begonnen met live streamen waardoor het mogelijk is om de wedstrijden online live mee te kijken. Ook is SEW gestart met een eigen scheidsrechtersploeg van zes personen.

Team anders dan voorgaande jaren

Trainer Ronald van der Kamp, de trainer van de dames, gaf aan dat dit jaar er anders uit gaat zien dan voorgaande jaren. Eerst hadden zij meer oudere speelsters, die dit jaar zijn vervangen door jong talent. Het team heeft ervaring en schotkracht ingeleverd en moeten het nu hebben van de snelheid van de jonge talenten.

Zilveren medaille winnaar Geert Schipper te gast

Geert Schipper, de winnaar van een zilveren medaille op de Paratriathlon, was te gast. Hij vertelde over zijn leven met een beperking en hoe hij toewerkt naar Olympisch goud. Trainen, trainen en nog is eens trainen, dat is wat Geert het liefste doet. Een super indrukwekkend verhaal! Wij hebben veel respect voor Geert!

Eerste wedstrijd is gespeeld

De kop is eraf! Afgelopen zaterdag speelden de dames hun eerste wedstrijd thuis tegen Vlug en Lenig. Helaas geen overwinning, de eindstand was 20 – 29 in het voordeel van Vlug en Lenig. Dit mocht de pret niet drukken, het was een leuke wedstrijd om naar te kijken. Wij wensen de dames veel succes het komend seizoen en hopen op veel overwinningen! Het doel is natuurlijk de kampioenspoule halen zoals aanvoerster Floor Smit ook al aangaf tijdens de

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer