Samenwerkingsreis met BaanBereik: Arjan's avontuur van West-Friesland naar Emmen!

Publicatiedatum 15 augustus 2023

Ontmoet Arjan Korver, een West-Fries die de stap zet om naar Emmen te verhuizen. Zijn verhaal begon in 2011 bij BaanBereik, waar hij zich via ons aansloot bij AmbaFlex en later in vaste dienst trad.

In 2019, nog steeds werkend bij AmbaFlex, klopte Arjan opnieuw bij ons aan. Hij zocht naar nieuwe uitdagingen en vond zijn plek bij Vreeker BV Metaal Maatwerk Groot, waar hij met plezier heeft gewerkt tot op de dag van vandaag. Bij Vreeker BV heeft Arjan zijn vakmanschap laten zien, en volgens Ronald (eigenaar) is Arjan een ware professional. Nu is er een kans voor iemand anders, want de positie van Constructiebankwerker / Metaalbewerker staat open.

Wat houdt de functie in? Als metaalbewerker werk je aan verschillende projecten, van trappen tot innovatieve machines. Je krijgt de ruimte voor creativiteit en werkt met moderne apparatuur. Samen met ons team creëer je hoogwaardige metalen constructies die stevig en visueel aantrekkelijk zijn.

In samenwerking met Arjan hebben we gezocht naar een nieuwe uitdaging binnen zijn nieuwe woonplaats, en op 1 november begint hij aan zijn frisse avontuur bij Peters Metaaltechniek.

Benieuwd naar Arjan zijn verdere avontuur? Blijf op de hoogte voor meer updates …..

 

Samenwerkingsreis met BaanBereik: Arjan's avontuur van West-Friesland naar Emmen!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer