Medewerkers

Samenwerkingsreis met BaanBereik: Arjan's avontuur van West-Friesland naar Emmen!

Publicatiedatum 15 augustus 2023

Ontmoet Arjan Korver, een West-Fries die de stap zet om naar Emmen te verhuizen. Zijn verhaal begon in 2011 bij BaanBereik, waar hij zich via ons aansloot bij AmbaFlex en later in vaste dienst trad.

In 2019, nog steeds werkend bij AmbaFlex, klopte Arjan opnieuw bij ons aan. Hij zocht naar nieuwe uitdagingen en vond zijn plek bij Vreeker BV Metaal Maatwerk Groot, waar hij met plezier heeft gewerkt tot op de dag van vandaag. Bij Vreeker BV heeft Arjan zijn vakmanschap laten zien, en volgens Ronald (eigenaar) is Arjan een ware professional. Nu is er een kans voor iemand anders, want de positie van Constructiebankwerker / Metaalbewerker staat open.

Wat houdt de functie in? Als metaalbewerker werk je aan verschillende projecten, van trappen tot innovatieve machines. Je krijgt de ruimte voor creativiteit en werkt met moderne apparatuur. Samen met ons team creëer je hoogwaardige metalen constructies die stevig en visueel aantrekkelijk zijn.

In samenwerking met Arjan hebben we gezocht naar een nieuwe uitdaging binnen zijn nieuwe woonplaats, en op 1 november begint hij aan zijn frisse avontuur bij Peters Metaaltechniek.

Benieuwd naar Arjan zijn verdere avontuur? Blijf op de hoogte voor meer updates …..

 

Samenwerkingsreis met BaanBereik: Arjan's avontuur van West-Friesland naar Emmen!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer