Medewerkers

SEW sluit seizoen af met winst

Publicatiedatum 14 mei 2019

Laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 11 mei mocht SEW voor de laatste keer alles uit de kast halen voor de laatste thuis wedstrijd tegen Foreholte. Sharon: ”We waren al veilig, maar wilde zeker gaan voor de eerste plek en daarnaast genieten.” Een goed gevulde blauwe tribune (zo rond de 1000 man) zette de juiste sfeer voor de wedstrijd.

Gelijk op

SEW begon de wedstrijd met 4-1, een goede opening. ”Echter werden we daarna wat rommelig en miste de felheid en de scherpte.” Na een kwartier stond SEW met 7-9 achter. Daarna ging het gelijk op en SEW ging met 12-13 rusten.

Vechten voor winst

”In de kleedkamer werden we weer even op scherp gezet, we wilde eindigen met winst voor het eigen publiek.” Dit was terug te zien. De dekking stond er weer en de felheid en scherpte was terug bij SEW. Na vijftien minuten stond SEW weer aan de positieve kant met een stand van 21–14. Ze speelden de wedstrijd uit met winst; eindstand 27-20!

”Een minuut voor tijd ging het publiek staan en hoorde je het geschreeuw van SEW. Ik keek om mij heen, kreeg een lach op mijn gezicht en had kippenvel over mijn lijf. Zo fijn dat het publiek het hele seizoen achter ons heeft gestaan, ondanks de tegenvallende resultaten. Zelf heb ik een fijne wedstrijd gespeeld waarbij ik zelf goed was voor 7 doelpunten, aldus Sharon”

Terugblik

Sharon is tevreden over het seizoen. Ondanks dat de reguliere competitie tegenviel met een keer winst en een keer gelijke stand. De ploeg van SEW is jong met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar. ”Vanaf de kwartfinale van de landelijke beker is onze flow gekomen. Daar hebben we laten zien dat we ook een wedstrijd op het laatste moment naar winst kunnen omzetten.”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer