SEW sluit seizoen af met winst

Publicatiedatum 14 mei 2019

Laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 11 mei mocht SEW voor de laatste keer alles uit de kast halen voor de laatste thuis wedstrijd tegen Foreholte. Sharon: ”We waren al veilig, maar wilde zeker gaan voor de eerste plek en daarnaast genieten.” Een goed gevulde blauwe tribune (zo rond de 1000 man) zette de juiste sfeer voor de wedstrijd.

Gelijk op

SEW begon de wedstrijd met 4-1, een goede opening. ”Echter werden we daarna wat rommelig en miste de felheid en de scherpte.” Na een kwartier stond SEW met 7-9 achter. Daarna ging het gelijk op en SEW ging met 12-13 rusten.

Vechten voor winst

”In de kleedkamer werden we weer even op scherp gezet, we wilde eindigen met winst voor het eigen publiek.” Dit was terug te zien. De dekking stond er weer en de felheid en scherpte was terug bij SEW. Na vijftien minuten stond SEW weer aan de positieve kant met een stand van 21–14. Ze speelden de wedstrijd uit met winst; eindstand 27-20!

”Een minuut voor tijd ging het publiek staan en hoorde je het geschreeuw van SEW. Ik keek om mij heen, kreeg een lach op mijn gezicht en had kippenvel over mijn lijf. Zo fijn dat het publiek het hele seizoen achter ons heeft gestaan, ondanks de tegenvallende resultaten. Zelf heb ik een fijne wedstrijd gespeeld waarbij ik zelf goed was voor 7 doelpunten, aldus Sharon”

Terugblik

Sharon is tevreden over het seizoen. Ondanks dat de reguliere competitie tegenviel met een keer winst en een keer gelijke stand. De ploeg van SEW is jong met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar. ”Vanaf de kwartfinale van de landelijke beker is onze flow gekomen. Daar hebben we laten zien dat we ook een wedstrijd op het laatste moment naar winst kunnen omzetten.”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer