SEW sluit seizoen af met winst

Publicatiedatum 14 mei 2019

Laatste wedstrijd

Afgelopen zaterdag 11 mei mocht SEW voor de laatste keer alles uit de kast halen voor de laatste thuis wedstrijd tegen Foreholte. Sharon: ”We waren al veilig, maar wilde zeker gaan voor de eerste plek en daarnaast genieten.” Een goed gevulde blauwe tribune (zo rond de 1000 man) zette de juiste sfeer voor de wedstrijd.

Gelijk op

SEW begon de wedstrijd met 4-1, een goede opening. ”Echter werden we daarna wat rommelig en miste de felheid en de scherpte.” Na een kwartier stond SEW met 7-9 achter. Daarna ging het gelijk op en SEW ging met 12-13 rusten.

Vechten voor winst

”In de kleedkamer werden we weer even op scherp gezet, we wilde eindigen met winst voor het eigen publiek.” Dit was terug te zien. De dekking stond er weer en de felheid en scherpte was terug bij SEW. Na vijftien minuten stond SEW weer aan de positieve kant met een stand van 21–14. Ze speelden de wedstrijd uit met winst; eindstand 27-20!

”Een minuut voor tijd ging het publiek staan en hoorde je het geschreeuw van SEW. Ik keek om mij heen, kreeg een lach op mijn gezicht en had kippenvel over mijn lijf. Zo fijn dat het publiek het hele seizoen achter ons heeft gestaan, ondanks de tegenvallende resultaten. Zelf heb ik een fijne wedstrijd gespeeld waarbij ik zelf goed was voor 7 doelpunten, aldus Sharon”

Terugblik

Sharon is tevreden over het seizoen. Ondanks dat de reguliere competitie tegenviel met een keer winst en een keer gelijke stand. De ploeg van SEW is jong met een gemiddelde leeftijd van 19 jaar. ”Vanaf de kwartfinale van de landelijke beker is onze flow gekomen. Daar hebben we laten zien dat we ook een wedstrijd op het laatste moment naar winst kunnen omzetten.”

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer