Spannende wedstrijd voor WF SEW

Publicatiedatum 7 november 2019

Vanaf de start van het nieuwe seizoen zijn er zeven wedstrijden gespeeld waarvan er een is gewonnen tegen Borhave met 25-16. Daarmee stonden de dames van WF SEW op de laatste plaats met twee punten. Sharon Noordermeer: ‘Natuurlijk niet het beste resultaat. Het zal ongetwijfeld een zwaar jaar worden maar we proberen er alles voor te doen om punten te kunnen pakken.’ Vol goede moed en enthousiasme gingen ze de wedstrijd in tegen Volendam om hopelijk punten te pakken.

Volendam

Afgelopen zaterdag speelde WF SEW tegen Garage Kil/Volendam. Volendam is afgelopen seizoen gepromoveerd en doen het zeker niet slecht met een 4e plek op dit moment. Sharon: ‘Als je terug kijkt op de eerste zeven wedstrijden spelen we nog niet stabiel. De ene week hebben we veel goede momenten en de andere week is het 180 graden om. Hopelijk kunnen we door de trainingsuren hier snel stabieler in worden.’ Vol goede moed was WF SEW naar Volendam afgereisd, met de gedachte om twee punten te kunnen pakken en van die vervelende laatste plaats af te komen.

Vervolg

‘We begonnen de wedstrijd fel, alleen niet scherp genoeg en daarom kwam Volendam op een voorsprong van 3-1.’ Nadat WF SEW wakker werd geschud gingen ze er volle bak tegenaan. Sharon vertelt: ‘Iedereen hield zich aan de afspraken die we hadden gemaakt en was bereid om voor elkaar te vechten.’ Dit resulteerde dat ze na 15 minuten op een 7 – 11 voorsprong kwamen. Daarna volgde een iets mindere periode waarbij het scoren niet leek te lukken en Volendam terug kon komen. Bij het rustsignaal stond de stand op 15-15.

Gestreden

Sharon: ‘We voelde dat het kon om hier 2 punten mee te nemen terug na Nibbixwoud, maar dan moesten we wel alles op alles zetten.’ De 2e helft liep gelijk op totdat WF SEW in 1 minuut drie keer had gescoord. Daardoor kwamen ze op een gelijke stand van 23-23. Uiteindelijk hadden ze de wedstrijd naar hun toe kunnen trekken. De eindstand was 25-28 in het voordeel van WF SEW. Op dit moment staan ze op de 8e plek van de 10 teams. Super knap gedaan!

Sharon: ‘Zaterdagavond hebben we kunnen laten zien wat wij in ons hebben. De dekking stond goed, hadden een snelle omschakeling en hebben tactisch goed gespeeld. Hopelijk kunnen we dit niveau met elkaar vasthouden en zaterdag de punten in eigen huis houden. We spelen de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft om 19:00 uur in de Bloesem in Wognum.’

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer