Start van het nieuwe seizoen Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2019

Het seizoen is weer begonnen

Het handbalseizoen is net begonnen. Aanstaande zaterdag zal dan ook voor WF SEW het seizoen starten, een week later dan de rest van de competitie. Dit omdat de tegenstander Quintus Europese verplichtingen had in de EHF Cup. Ondanks dat het handbalseizoen nog niet begonnen is voor SEW, waren de voorbereidingen al in volle gang. Zij startte begin augustus met de trainingen, die vanaf dit seizoen van 4 naar 6 keer per week zij gegaan, en stonden er diverse toernooien/activiteiten in het weekend gepland.

Teambuildingsweekend

Om aan de teambuilding te werken is WF SEW een weekend naar Arnhem gegaan. Hier werd het hele weekend volop getraind. Zaterdag 17 augustus begonnen zij met een handbaltraining. Eenmaal geluncht, volgde een High Intensity Training en een zwemtraining. Na de drukke en sportieve dag hebben zij ’s avonds een bezoekje gebracht aan het centrum van Arnhem.

De volgende dag ging WF SEW richting Purmerend. Daar hebben zij een Workshop gevolgd bij OBstacleskillz, een obstacle Ninjapark voor fitness en jumping. Een leuke afsluiter van het weekend.

Toernooien

Het weekend na het teambuildingsweekend is WF SEW naar Ludwigsburg in Duitsland afgereisd. Hier speelde zij, ter voorbereiding van het seizoen, een internationaal toernooi. Zij stonden tegenover Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Oostenrijk. Het was een leerzaam toernooi, waar SEW veel vooruitgang heeft kunnen boeken.

Het weekend daaropvolgend hadden zij ook nog een toernooi wat dichterbij, in Volendam.

Teampresentatie

Ieder jaar wordt er een teampresentatie gegeven, waarbij alle sponsoren worden uitgenodigd en de selectie gepresenteerd wordt in het nieuwe tenue. Ook dit jaar staat BaanBereik als trotse sponsor op het tenue van de selectie en waren aanwezig bij de teampresentatie. Na afloop van de teampresentatie werd er gezamenlijk gegeten. Hierna was Robin van Galen aanwezig als gastspreker. Robin is actief geweest als trainer/coach van de dames waterpoloteams, waar hij Olympisch goud mee heeft gewonnen. Hij vertelde onder andere over zijn rol als trainer/coach, inspirator en lotgenoot. Een erg inspirerende en gezellige avond.

SEW is klaargestoomd voor het komende seizoen. Aankomende zaterdag staat dan ook de eerste uitwedstrijd op de planning tegen V&L in Geleen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer