Start van het nieuwe seizoen Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2019

Het seizoen is weer begonnen

Het handbalseizoen is net begonnen. Aanstaande zaterdag zal dan ook voor WF SEW het seizoen starten, een week later dan de rest van de competitie. Dit omdat de tegenstander Quintus Europese verplichtingen had in de EHF Cup. Ondanks dat het handbalseizoen nog niet begonnen is voor SEW, waren de voorbereidingen al in volle gang. Zij startte begin augustus met de trainingen, die vanaf dit seizoen van 4 naar 6 keer per week zij gegaan, en stonden er diverse toernooien/activiteiten in het weekend gepland.

Teambuildingsweekend

Om aan de teambuilding te werken is WF SEW een weekend naar Arnhem gegaan. Hier werd het hele weekend volop getraind. Zaterdag 17 augustus begonnen zij met een handbaltraining. Eenmaal geluncht, volgde een High Intensity Training en een zwemtraining. Na de drukke en sportieve dag hebben zij ’s avonds een bezoekje gebracht aan het centrum van Arnhem.

De volgende dag ging WF SEW richting Purmerend. Daar hebben zij een Workshop gevolgd bij OBstacleskillz, een obstacle Ninjapark voor fitness en jumping. Een leuke afsluiter van het weekend.

Toernooien

Het weekend na het teambuildingsweekend is WF SEW naar Ludwigsburg in Duitsland afgereisd. Hier speelde zij, ter voorbereiding van het seizoen, een internationaal toernooi. Zij stonden tegenover Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Oostenrijk. Het was een leerzaam toernooi, waar SEW veel vooruitgang heeft kunnen boeken.

Het weekend daaropvolgend hadden zij ook nog een toernooi wat dichterbij, in Volendam.

Teampresentatie

Ieder jaar wordt er een teampresentatie gegeven, waarbij alle sponsoren worden uitgenodigd en de selectie gepresenteerd wordt in het nieuwe tenue. Ook dit jaar staat BaanBereik als trotse sponsor op het tenue van de selectie en waren aanwezig bij de teampresentatie. Na afloop van de teampresentatie werd er gezamenlijk gegeten. Hierna was Robin van Galen aanwezig als gastspreker. Robin is actief geweest als trainer/coach van de dames waterpoloteams, waar hij Olympisch goud mee heeft gewonnen. Hij vertelde onder andere over zijn rol als trainer/coach, inspirator en lotgenoot. Een erg inspirerende en gezellige avond.

SEW is klaargestoomd voor het komende seizoen. Aankomende zaterdag staat dan ook de eerste uitwedstrijd op de planning tegen V&L in Geleen.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer