Start van het nieuwe seizoen Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2019

Het seizoen is weer begonnen

Het handbalseizoen is net begonnen. Aanstaande zaterdag zal dan ook voor WF SEW het seizoen starten, een week later dan de rest van de competitie. Dit omdat de tegenstander Quintus Europese verplichtingen had in de EHF Cup. Ondanks dat het handbalseizoen nog niet begonnen is voor SEW, waren de voorbereidingen al in volle gang. Zij startte begin augustus met de trainingen, die vanaf dit seizoen van 4 naar 6 keer per week zij gegaan, en stonden er diverse toernooien/activiteiten in het weekend gepland.

Teambuildingsweekend

Om aan de teambuilding te werken is WF SEW een weekend naar Arnhem gegaan. Hier werd het hele weekend volop getraind. Zaterdag 17 augustus begonnen zij met een handbaltraining. Eenmaal geluncht, volgde een High Intensity Training en een zwemtraining. Na de drukke en sportieve dag hebben zij ’s avonds een bezoekje gebracht aan het centrum van Arnhem.

De volgende dag ging WF SEW richting Purmerend. Daar hebben zij een Workshop gevolgd bij OBstacleskillz, een obstacle Ninjapark voor fitness en jumping. Een leuke afsluiter van het weekend.

Toernooien

Het weekend na het teambuildingsweekend is WF SEW naar Ludwigsburg in Duitsland afgereisd. Hier speelde zij, ter voorbereiding van het seizoen, een internationaal toernooi. Zij stonden tegenover Duitsland, Zwitserland, Tsjechië en Oostenrijk. Het was een leerzaam toernooi, waar SEW veel vooruitgang heeft kunnen boeken.

Het weekend daaropvolgend hadden zij ook nog een toernooi wat dichterbij, in Volendam.

Teampresentatie

Ieder jaar wordt er een teampresentatie gegeven, waarbij alle sponsoren worden uitgenodigd en de selectie gepresenteerd wordt in het nieuwe tenue. Ook dit jaar staat BaanBereik als trotse sponsor op het tenue van de selectie en waren aanwezig bij de teampresentatie. Na afloop van de teampresentatie werd er gezamenlijk gegeten. Hierna was Robin van Galen aanwezig als gastspreker. Robin is actief geweest als trainer/coach van de dames waterpoloteams, waar hij Olympisch goud mee heeft gewonnen. Hij vertelde onder andere over zijn rol als trainer/coach, inspirator en lotgenoot. Een erg inspirerende en gezellige avond.

SEW is klaargestoomd voor het komende seizoen. Aankomende zaterdag staat dan ook de eerste uitwedstrijd op de planning tegen V&L in Geleen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer