Succes in de zorg

Publicatiedatum 29 juli 2021

Daphne en Ramona zijn sinds kort via BaanBereik gestart als Cliënt Begeleider in de zorg.

Daphne Struik

Daphne Struik werkt met verschillende groepen bestaande uit vijf cliënten die ieder persoonlijke begeleiding nodig hebben. ‘’Bij de ene groep begeleid, ondersteun en luister ik naar hun verhalen. De andere groep is mentaal erg sterk, maar hebben fysiek ondersteuning nodig. Het is een beetje best of both worlds’’.

Daphne heeft jaren in de zorg gewerkt. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan. Afgelopen jaar was ze werkzaam als receptioniste. Helaas kwam deze functie te vervallen door de coronacrisis. Zodoende ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging; terug in de zorg.

‘’Ik had net een dag mijn CV online staan en toen werk ik al gebeld door Michelle Geerts. Ze had een opdracht die helemaal bij me paste’’.

Sinds die dag is het erg snel gegaan. Binnen een week kon ze op gesprek waarna ze gevraagd werd om te blijven. Nu een paar weken verder laat Daphne weten helemaal op haar plek te zitten binnen haar nieuwe enthousiaste team; ‘’Ik ben zo’n ontzettend leuk team binnengerold, daar heb ik echt geluk mee gehad’’.

Ramona Perja

Ramona Perja werkt sinds juni opnieuw in de zorg. Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest stapte zij over op de horeca. De laatste jaren kwam zij erachter dat haar hart toch bij de zorg ligt. Ze besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Nadat Ramona haar CV uploadde, werd ze de volgende dag door Michelle gebeld. Ramona kon al gauw op gesprek bij één van onze opdrachtgevers en een week later werd haar een baan aangeboden. ‘’Mijn ervaring was misschien niet meer helemaal up-to-date, maar Michelle heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe kans kreeg’’.

Bij haar nieuwe baan geeft ze één op één begeleiding. Sinds kort is ze opgeleid om ook groepsbegeleiding te geven. Haar baan is elke dag anders; ‘’Het is heel verschillend, het kan alle kanten op. Dat vind ik persoonlijk erg leuk’’.

Ramona is blij dat ze zo snel weer een nieuwe, uitdagende functie heeft kunnen aannemen. ‘’Het is erg snel gegaan maar Michelle heeft altijd geluisterd naar mijn wensen, dat was erg prettig’’.

Daphne en Ramona, namens Michelle en Team BaanBereik, wensen wij jullie veel werkplezier!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer