Succes in de zorg

Publicatiedatum 29 juli 2021

Daphne en Ramona zijn sinds kort via BaanBereik gestart als Cliënt Begeleider in de zorg.

Daphne Struik

Daphne Struik werkt met verschillende groepen bestaande uit vijf cliënten die ieder persoonlijke begeleiding nodig hebben. ‘’Bij de ene groep begeleid, ondersteun en luister ik naar hun verhalen. De andere groep is mentaal erg sterk, maar hebben fysiek ondersteuning nodig. Het is een beetje best of both worlds’’.

Daphne heeft jaren in de zorg gewerkt. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan. Afgelopen jaar was ze werkzaam als receptioniste. Helaas kwam deze functie te vervallen door de coronacrisis. Zodoende ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging; terug in de zorg.

‘’Ik had net een dag mijn CV online staan en toen werk ik al gebeld door Michelle Geerts. Ze had een opdracht die helemaal bij me paste’’.

Sinds die dag is het erg snel gegaan. Binnen een week kon ze op gesprek waarna ze gevraagd werd om te blijven. Nu een paar weken verder laat Daphne weten helemaal op haar plek te zitten binnen haar nieuwe enthousiaste team; ‘’Ik ben zo’n ontzettend leuk team binnengerold, daar heb ik echt geluk mee gehad’’.

Ramona Perja

Ramona Perja werkt sinds juni opnieuw in de zorg. Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest stapte zij over op de horeca. De laatste jaren kwam zij erachter dat haar hart toch bij de zorg ligt. Ze besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Nadat Ramona haar CV uploadde, werd ze de volgende dag door Michelle gebeld. Ramona kon al gauw op gesprek bij één van onze opdrachtgevers en een week later werd haar een baan aangeboden. ‘’Mijn ervaring was misschien niet meer helemaal up-to-date, maar Michelle heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe kans kreeg’’.

Bij haar nieuwe baan geeft ze één op één begeleiding. Sinds kort is ze opgeleid om ook groepsbegeleiding te geven. Haar baan is elke dag anders; ‘’Het is heel verschillend, het kan alle kanten op. Dat vind ik persoonlijk erg leuk’’.

Ramona is blij dat ze zo snel weer een nieuwe, uitdagende functie heeft kunnen aannemen. ‘’Het is erg snel gegaan maar Michelle heeft altijd geluisterd naar mijn wensen, dat was erg prettig’’.

Daphne en Ramona, namens Michelle en Team BaanBereik, wensen wij jullie veel werkplezier!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer