Medewerkers

Succes in de zorg

Publicatiedatum 29 juli 2021

Daphne en Ramona zijn sinds kort via BaanBereik gestart als Cliënt Begeleider in de zorg.

Daphne Struik

Daphne Struik werkt met verschillende groepen bestaande uit vijf cliënten die ieder persoonlijke begeleiding nodig hebben. ‘’Bij de ene groep begeleid, ondersteun en luister ik naar hun verhalen. De andere groep is mentaal erg sterk, maar hebben fysiek ondersteuning nodig. Het is een beetje best of both worlds’’.

Daphne heeft jaren in de zorg gewerkt. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan. Afgelopen jaar was ze werkzaam als receptioniste. Helaas kwam deze functie te vervallen door de coronacrisis. Zodoende ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging; terug in de zorg.

‘’Ik had net een dag mijn CV online staan en toen werk ik al gebeld door Michelle Geerts. Ze had een opdracht die helemaal bij me paste’’.

Sinds die dag is het erg snel gegaan. Binnen een week kon ze op gesprek waarna ze gevraagd werd om te blijven. Nu een paar weken verder laat Daphne weten helemaal op haar plek te zitten binnen haar nieuwe enthousiaste team; ‘’Ik ben zo’n ontzettend leuk team binnengerold, daar heb ik echt geluk mee gehad’’.

Ramona Perja

Ramona Perja werkt sinds juni opnieuw in de zorg. Na jaren in de zorg werkzaam te zijn geweest stapte zij over op de horeca. De laatste jaren kwam zij erachter dat haar hart toch bij de zorg ligt. Ze besloot op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Nadat Ramona haar CV uploadde, werd ze de volgende dag door Michelle gebeld. Ramona kon al gauw op gesprek bij één van onze opdrachtgevers en een week later werd haar een baan aangeboden. ‘’Mijn ervaring was misschien niet meer helemaal up-to-date, maar Michelle heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe kans kreeg’’.

Bij haar nieuwe baan geeft ze één op één begeleiding. Sinds kort is ze opgeleid om ook groepsbegeleiding te geven. Haar baan is elke dag anders; ‘’Het is heel verschillend, het kan alle kanten op. Dat vind ik persoonlijk erg leuk’’.

Ramona is blij dat ze zo snel weer een nieuwe, uitdagende functie heeft kunnen aannemen. ‘’Het is erg snel gegaan maar Michelle heeft altijd geluisterd naar mijn wensen, dat was erg prettig’’.

Daphne en Ramona, namens Michelle en Team BaanBereik, wensen wij jullie veel werkplezier!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer