Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018

Teambuilding zondag 9 september

De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur. Om het seizoen goed met elkaar te beginnen stond afgelopen zondag in het teken van teambuilding. Het doel van deze dag is dat we naast het handballen, elkaar op een andere manier en beter leren kennen.

De teambuilding dag begon met een boksclinic in het Julianapark onder leiding van Esther Schouten. Esther liet de dames kennismaken met de eerste technieken voor de basis van het boksen. Nadat er verschillende stoten werden uitgelegd werd dit daarna in verschillende vormen geoefend en gespard.

Na de boksclinic van Esther Schouten zijn ze naar de Weyver in Hoogwoud gegaan. Na de lunch stond de 2e clinic op de planning, judo. De meeste hadden hier geen ervaring mee. Tijdens dit uur leerde ze verschillende soorten worpen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer