Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018

Teambuilding zondag 9 september

De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur. Om het seizoen goed met elkaar te beginnen stond afgelopen zondag in het teken van teambuilding. Het doel van deze dag is dat we naast het handballen, elkaar op een andere manier en beter leren kennen.

De teambuilding dag begon met een boksclinic in het Julianapark onder leiding van Esther Schouten. Esther liet de dames kennismaken met de eerste technieken voor de basis van het boksen. Nadat er verschillende stoten werden uitgelegd werd dit daarna in verschillende vormen geoefend en gespard.

Na de boksclinic van Esther Schouten zijn ze naar de Weyver in Hoogwoud gegaan. Na de lunch stond de 2e clinic op de planning, judo. De meeste hadden hier geen ervaring mee. Tijdens dit uur leerde ze verschillende soorten worpen.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer