Medewerkers

Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018

Teambuilding zondag 9 september

De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur. Om het seizoen goed met elkaar te beginnen stond afgelopen zondag in het teken van teambuilding. Het doel van deze dag is dat we naast het handballen, elkaar op een andere manier en beter leren kennen.

De teambuilding dag begon met een boksclinic in het Julianapark onder leiding van Esther Schouten. Esther liet de dames kennismaken met de eerste technieken voor de basis van het boksen. Nadat er verschillende stoten werden uitgelegd werd dit daarna in verschillende vormen geoefend en gespard.

Na de boksclinic van Esther Schouten zijn ze naar de Weyver in Hoogwoud gegaan. Na de lunch stond de 2e clinic op de planning, judo. De meeste hadden hier geen ervaring mee. Tijdens dit uur leerde ze verschillende soorten worpen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer