Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018

Teambuilding zondag 9 september

De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur. Om het seizoen goed met elkaar te beginnen stond afgelopen zondag in het teken van teambuilding. Het doel van deze dag is dat we naast het handballen, elkaar op een andere manier en beter leren kennen.

De teambuilding dag begon met een boksclinic in het Julianapark onder leiding van Esther Schouten. Esther liet de dames kennismaken met de eerste technieken voor de basis van het boksen. Nadat er verschillende stoten werden uitgelegd werd dit daarna in verschillende vormen geoefend en gespard.

Na de boksclinic van Esther Schouten zijn ze naar de Weyver in Hoogwoud gegaan. Na de lunch stond de 2e clinic op de planning, judo. De meeste hadden hier geen ervaring mee. Tijdens dit uur leerde ze verschillende soorten worpen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer