Teambuilding Westfriesland SEW – BaanBereik

Publicatiedatum 12 september 2018

Teambuilding zondag 9 september

De dames van SEW zijn alweer een maand bezig met de voorbereidingsperiode voor het nieuwe seizoen. Dat moet ook wel want zaterdag 15 september staat de eerste wedstrijd alweer voor de deur. Om het seizoen goed met elkaar te beginnen stond afgelopen zondag in het teken van teambuilding. Het doel van deze dag is dat we naast het handballen, elkaar op een andere manier en beter leren kennen.

De teambuilding dag begon met een boksclinic in het Julianapark onder leiding van Esther Schouten. Esther liet de dames kennismaken met de eerste technieken voor de basis van het boksen. Nadat er verschillende stoten werden uitgelegd werd dit daarna in verschillende vormen geoefend en gespard.

Na de boksclinic van Esther Schouten zijn ze naar de Weyver in Hoogwoud gegaan. Na de lunch stond de 2e clinic op de planning, judo. De meeste hadden hier geen ervaring mee. Tijdens dit uur leerde ze verschillende soorten worpen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer

WK Bierpong tijdens Kermis Wognum

Publicatiedatum 8 mei 2024
Dit jaar kwam Luke met een super leuk verzoek bij mij’ aldus Mona! Al enige jaren sponsoren wij als BaanBereik de Wognumse kermis, dit jaar ook weer met paard, tonnen en statafels. Maar dit jaar kwam er een leuke vraag van Luke bij. Lees het verhaal van Luke hier.
Lees meer

Twisk Outdoor op vrijdag 26 juli

Publicatiedatum 7 mei 2024
Twisk Outdoor, het dorpsfeest waar je bij moet zijn, reserveer daarom vrijdag 26 juli in je agenda! Van 19:00 tot 01:30 wordt op de heilige grond van Twisk een onvergetelijke avond vol muziek geboren, haal je dansschoenen uit het vet en zorg dat je erbij ben!
Lees meer