Teampresentatie Westfriesland SEW Van der Valk

Publicatiedatum 12 september 2018

Elk jaar in de week voor de start van de eerste competitiewedstrijd van het 1e, staat de teampresentatie op het programma. Vanavond zal het nieuwe wedstrijd tenue en de speelster van het seizoen worden gepresenteerd aan de sponsoren van SEW. Daarnaast wordt de jaarlijkse selectiefoto gemaakt en worden de plannen van het seizoen voorgelegd en er zullen gastsprekers aanwezig zijn.

Dit jaar zullen de gastsprekers Jeanneke Scholtens en Jordy Mol zijn.

Jeanneke Scholtens is Master of Arts, toekomstwetenschapper, spreker en oprichter van Trendburo Zorro. Dit bureau is gespecialiseerd in toekomststrategie voor bedrijven, branches en overheden. Jeanneke werkt al jaren in het hart van West-Friesland, waar ze haar hart aan heeft verloren, Buro Zorro werkt voor door heel Nederland, maar heeft ook een vaste Westfriese opdrachtgevers. Daarnaast heeft zij samen met Mabel Nummerdor het boek Holy Fuck, op expeditie naar de toekomst van seks. Jeanneke en Mabel zijn trendwatchers die elkaar in hun werkende leven ontmoetten en een vurige app-relatie begonnen. Alle trends die zij signaleerden op het gebied van seks hebben zij onderzocht.

Jordy Mol, 16 jaar en doet aan trampoline springen op landelijk niveau. Zijn droom is om ooit voor Nederland op een EK, WK of olympische spelen te mogen uitkomen. Hij gaat tijdens deze avond vertellen wat hij er voor doet om deze droom te bereiken.

De Selectie

Op dit moment bestaat de selectie uit 25 meiden. Een niet al te grote selectie, maar deze groep gaat dit seizoen knallen. Dit jaar is het een jonge selectie, de gemiddelde leeftijd is 20 jaar. Om het beste resultaat te halen zullen zij elke wedstrijd alles moeten geven.

Dit seizoen is niet zomaar een seizoen, het seizoen heeft namelijk een gouden randje. Het is het 40ste seizoen op rij dat Westfriesland SEW uitkomt op het hoogste niveau in Nederland; de eredivisie. Niet veel clubs kunnen dit navertellen. Het is dus een hele prestatie en de dames gaan er alles aan de om er een 41 jaar van te maken.

Na het presenteren van de selectie en de verschillende praatjes, is het tijd voor het diner. Tijdens het diner zullen de dames tussen de sponsoren zitten. Het doel hiervan is dat de dames meer van en over de sponsoren te weten krijgen en de sponsoren een gezicht bij de speelsters krijgen.

Na het eten zal de avond worden afgesloten met de sprekers een bedank woordje.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer