Medewerkers

Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016

“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.

“Iedereen is altijd welkom bij BaanBereik”

“Het unieke aan BaanBereik vind ik dat er evenementen voor uitzendkrachten en klanten worden georganiseerd, zoals de Bouwvakborrel en Kerstborrel. Zo krijg je iedereen te spreken in een informele sfeer. Daarnaast is BaanBereik heel open en toegankelijk. Je kan alles bespreken en een leuk praatje voeren met de medewerkers van BaanBereik. Daarom ben ik ook elke vrijdag aanwezig bij de vrijdagmiddagborrel bij de vestiging in Heerhugowaard.”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Vakantiewerk bij BaanBereik

Publicatiedatum 6 juli 2022
Ben jij op zoek naar vakantiewerk waarmee je een extra zakcentje kan verdienen en vind jij werkplezier belangrijk? BaanBereik heeft een ruim en veelzijdig aanbod van vakantiewerk.
Lees meer

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer