Medewerkers

Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016

“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.

“Iedereen is altijd welkom bij BaanBereik”

“Het unieke aan BaanBereik vind ik dat er evenementen voor uitzendkrachten en klanten worden georganiseerd, zoals de Bouwvakborrel en Kerstborrel. Zo krijg je iedereen te spreken in een informele sfeer. Daarnaast is BaanBereik heel open en toegankelijk. Je kan alles bespreken en een leuk praatje voeren met de medewerkers van BaanBereik. Daarom ben ik ook elke vrijdag aanwezig bij de vrijdagmiddagborrel bij de vestiging in Heerhugowaard.”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer