Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016

“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.

“Iedereen is altijd welkom bij BaanBereik”

“Het unieke aan BaanBereik vind ik dat er evenementen voor uitzendkrachten en klanten worden georganiseerd, zoals de Bouwvakborrel en Kerstborrel. Zo krijg je iedereen te spreken in een informele sfeer. Daarnaast is BaanBereik heel open en toegankelijk. Je kan alles bespreken en een leuk praatje voeren met de medewerkers van BaanBereik. Daarom ben ik ook elke vrijdag aanwezig bij de vrijdagmiddagborrel bij de vestiging in Heerhugowaard.”

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer