Medewerkers

Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016

“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.

“Iedereen is altijd welkom bij BaanBereik”

“Het unieke aan BaanBereik vind ik dat er evenementen voor uitzendkrachten en klanten worden georganiseerd, zoals de Bouwvakborrel en Kerstborrel. Zo krijg je iedereen te spreken in een informele sfeer. Daarnaast is BaanBereik heel open en toegankelijk. Je kan alles bespreken en een leuk praatje voeren met de medewerkers van BaanBereik. Daarom ben ik ook elke vrijdag aanwezig bij de vrijdagmiddagborrel bij de vestiging in Heerhugowaard.”

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer

Welkom Shalina!

Publicatiedatum 7 september 2023
Wij verwelkomen Shalina bij BaanBereik. Zij volgt de studie Marketing & Communicatie Specialist en komt het marketing team versterken!
Lees meer