Medewerkers

Uitzendkracht aan het woord – Roy Vendel

Publicatiedatum 14 oktober 2016

“Iedereen is altijd welkom bij jullie en dat vind ik fijn”, vertelt Roy Vendel. Roy kwam aan het begin van dit jaar bij ons binnen en is direct aan de slag gegaan als hulpelektromonteur. Vanaf september 2016 gaat hij 1 dag naar school en volgt hij een ICT-opleiding. Voor zijn BBL opleiding zoekt hij per direct een bedrijf in de ict waar hij 4 dagen kan werken.

“Iedereen is altijd welkom bij BaanBereik”

“Het unieke aan BaanBereik vind ik dat er evenementen voor uitzendkrachten en klanten worden georganiseerd, zoals de Bouwvakborrel en Kerstborrel. Zo krijg je iedereen te spreken in een informele sfeer. Daarnaast is BaanBereik heel open en toegankelijk. Je kan alles bespreken en een leuk praatje voeren met de medewerkers van BaanBereik. Daarom ben ik ook elke vrijdag aanwezig bij de vrijdagmiddagborrel bij de vestiging in Heerhugowaard.”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer