Werken achter de bar

Publicatiedatum 20 april 2022

Wij zijn met Isa Krul in gesprek gegaan over haar ervaring met werken achter de bar op een evenement via BaanBereik

Isa stond afgelopen vrijdag met drie vriendinnen achter de bar bij de Vrijmibo in Wognum. ’Ik heb een leuke avond gehad. Ik had nog nooit op zo’n groot evenement gewerkt, maar alle taken werden uitgelegd en het was duidelijk wat er van ons verwacht werd. Ook omdat ik met mijn vriendinnen was, vond ik het gezellig.’’

We werden goed opgevangen door de organisatie en werkten vervolgens vooral in tweetallen. Het grootste deel van de avond heb ik bier getapt, maar de afwisseling met het opnemen van bestellingen achter de bar zorgde ervoor dat ik niet de hele avond hetzelfde deed. Het leuke vind ik vooral het contact met de mensen op het evenement. Het is hard werken en soms is er wat ongeduld, maar er hing een leuke sfeer en de mensen waren erg gezellig.’’ Isa geeft aan in de toekomst opnieuw achter de bar te willen staan. 

Over het contact met BaanBereik is Isa ook erg te spreken. ’’Koen Hensgens vroeg of ik aan de slag wilde gaan op het evenement en verzorgde verder alles. Het contact was goed en er waren geen onduidelijkheden. Ik kon met vragen altijd terecht bij Koen.’’

Isa, namens Koen en heel team BaanBereik willen we je graag bedanken voor de fijne samenwerking. Wij zijn blij met je!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Publicatiedatum 21 oktober 2024
Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij BaanBereik helpen we je graag bij het vinden van jouw ideale droombaan. Lees de blog snel verder om te ontdekken of jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging!
Lees meer

Save the date! BaanBereik Kerstborrel

Publicatiedatum 17 oktober 2024
De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het tijd is om samen het jaar feestelijk af te sluiten! Bij BaanBereik organiseren we dit jaar weer een gezellige kerstborrel op 13 december, vol winterse drankjes, een heerlijke buffet en natuurlijk veel gezelligheid. Ben jij er ook bij om samen met ons te proosten op een succesvol jaar? Lees hier alle details en meld je snel aan!
Lees meer

The Dough Sisters: Het verhaal van Nicolette en Rebecca

Publicatiedatum 12 oktober 2024
Nicolette en Rebecca, de dochters van onze collega Miriam, zijn onlangs hun eigen bedrijf begonnen: The Dough Sisters. Afgelopen zaterdag openden ze officieel hun deuren tijdens hun Grand Opening, waarbij bezoekers hun vers eetbare koekjesdeeg konden proeven. Wij spraken met hen over de start van hun bedrijf, hun plannen en de smaken die ze aanbieden.
Lees meer