Werken op Keukenhof

Publicatiedatum 23 april 2018

BaanBereik heeft mij, Lorance Wouters,​ gevraagd om te komen werken bij Keukenhof in Lisse.

Vanwege 90% aanloop van toeristen, was het voor mij een enorme uitdaging om dit aan te gaan. Buiten dat het een uitdaging was, vond ik het ook leuk om dit een keer te doen. Het maakt namelijk niet uit wat jouw achtergrond is qua werk, je kunt heel gemakkelijk meekomen.

Ik mocht die dag aardbeien verkopen samen met nog een enthousiaste flexwerker van BaanBereik en ik moet bekennen dat wij echt op één lijn zaten. We waren een gericht team en dat maakte de werksfeer erg prettig.

Naast het verkopen van aardbeien, ben ik ook bezig met klantgericht werken én heb ik mijn Engels kunnen bijspijkeren op een super leuke en makkelijke manier! Want met veel enthousiasme en gebaren kom je al een heel eind.

Deze dag heb ik ervaren als ontzettend uitdagend, maar ik kreeg vooral een voldaan gevoel. Want met ”alleen” aardbeien verkopen op een gezellige en leuke manier, kom jij de dag door als een werknemer die écht wat betekend voor de klanten. Namelijk een oer Hollandse werknemer die een oer Hollands product verkoopt. En dat geeft een gevoel van voldoening en tevredenheid.

Met oer Hollandse groetjes,

Lorance Wouters van BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer