Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022

Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers. Uiteraard verdient dat meer en hebben we daarom besloten hem een contract voor onbepaalde tijd via BaanBereik aan te bieden.

Als betontimmerman gaat Johan dagelijks naar de bouwbedrijf toe. Hier krijgt hij per dag te horen aan welk project hij mag meewerken. “Ik ben nu bezig met prefab dakkappen maken, maar het kan zo zijn dat ze vragen of ik weer aan de slag kan met beton-timmer werkzaamheden. Deze afwisseling in werkzaamheden bevalt mij erg goed”.

De organisatie is een relatief klein bedrijf met acht medewerkers en tien Zzp’ers die dagelijks aanwezig zijn en zijn bezig met projecten in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Met een dynamische werksfeer kun je elk uur wisselen van werkzaamheden. Want wat morgen af moet, gaat uiteraard voor. “Je werkt in een team en overlegt met elkaar, dat is stukken beter dan de hele tijd langs elkaar heen werken”.

Hoe ben je bij BaanBereik terechtgekomen? “Ik heb mij destijds bij twintig uitzendbureaus ingeschreven en toen kwam ik bij BaanBereik en was het gelijk klaar. Ze hadden iets voor mij”. Johan heeft contact met Richard de Vries. “Dit contact hebben we eigenlijk alleen wanneer het weer nodig is. Het gaat om de kleine dingen dat ik zo goed vind; een kaart met mijn verjaardag, met Pasen een chocolade Paashaas of met de bouwvak een groot feest op de vestiging van BaanBereik in Zwaag”.

Johan, bedankt voor de fijne samenwerking. Namens Richard en team BaanBereik wensen we je veel werkplezier en bedanken wij jou voor het gestelde vertrouwen in ons!

Ben jij ook op zoek naar een (nieuwe) functie en vastigheid in de techniek? Loop bij ons binnen op een van onze vestigingen of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wie weet start jij ook morgen via BaanBereik bij een nieuwe baan.

Johan Ursem heeft vast contract

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer