Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022

Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers. Uiteraard verdient dat meer en hebben we daarom besloten hem een contract voor onbepaalde tijd via BaanBereik aan te bieden.

Als betontimmerman gaat Johan dagelijks naar de bouwbedrijf toe. Hier krijgt hij per dag te horen aan welk project hij mag meewerken. “Ik ben nu bezig met prefab dakkappen maken, maar het kan zo zijn dat ze vragen of ik weer aan de slag kan met beton-timmer werkzaamheden. Deze afwisseling in werkzaamheden bevalt mij erg goed”.

De organisatie is een relatief klein bedrijf met acht medewerkers en tien Zzp’ers die dagelijks aanwezig zijn en zijn bezig met projecten in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Met een dynamische werksfeer kun je elk uur wisselen van werkzaamheden. Want wat morgen af moet, gaat uiteraard voor. “Je werkt in een team en overlegt met elkaar, dat is stukken beter dan de hele tijd langs elkaar heen werken”.

Hoe ben je bij BaanBereik terechtgekomen? “Ik heb mij destijds bij twintig uitzendbureaus ingeschreven en toen kwam ik bij BaanBereik en was het gelijk klaar. Ze hadden iets voor mij”. Johan heeft contact met Richard de Vries. “Dit contact hebben we eigenlijk alleen wanneer het weer nodig is. Het gaat om de kleine dingen dat ik zo goed vind; een kaart met mijn verjaardag, met Pasen een chocolade Paashaas of met de bouwvak een groot feest op de vestiging van BaanBereik in Zwaag”.

Johan, bedankt voor de fijne samenwerking. Namens Richard en team BaanBereik wensen we je veel werkplezier en bedanken wij jou voor het gestelde vertrouwen in ons!

Ben jij ook op zoek naar een (nieuwe) functie en vastigheid in de techniek? Loop bij ons binnen op een van onze vestigingen of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wie weet start jij ook morgen via BaanBereik bij een nieuwe baan.

Johan Ursem heeft vast contract

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer