Medewerkers

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022

Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers. Uiteraard verdient dat meer en hebben we daarom besloten hem een contract voor onbepaalde tijd via BaanBereik aan te bieden.

Als betontimmerman gaat Johan dagelijks naar de bouwbedrijf toe. Hier krijgt hij per dag te horen aan welk project hij mag meewerken. “Ik ben nu bezig met prefab dakkappen maken, maar het kan zo zijn dat ze vragen of ik weer aan de slag kan met beton-timmer werkzaamheden. Deze afwisseling in werkzaamheden bevalt mij erg goed”.

De organisatie is een relatief klein bedrijf met acht medewerkers en tien Zzp’ers die dagelijks aanwezig zijn en zijn bezig met projecten in de nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Met een dynamische werksfeer kun je elk uur wisselen van werkzaamheden. Want wat morgen af moet, gaat uiteraard voor. “Je werkt in een team en overlegt met elkaar, dat is stukken beter dan de hele tijd langs elkaar heen werken”.

Hoe ben je bij BaanBereik terechtgekomen? “Ik heb mij destijds bij twintig uitzendbureaus ingeschreven en toen kwam ik bij BaanBereik en was het gelijk klaar. Ze hadden iets voor mij”. Johan heeft contact met Richard de Vries. “Dit contact hebben we eigenlijk alleen wanneer het weer nodig is. Het gaat om de kleine dingen dat ik zo goed vind; een kaart met mijn verjaardag, met Pasen een chocolade Paashaas of met de bouwvak een groot feest op de vestiging van BaanBereik in Zwaag”.

Johan, bedankt voor de fijne samenwerking. Namens Richard en team BaanBereik wensen we je veel werkplezier en bedanken wij jou voor het gestelde vertrouwen in ons!

Ben jij ook op zoek naar een (nieuwe) functie en vastigheid in de techniek? Loop bij ons binnen op een van onze vestigingen of neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wie weet start jij ook morgen via BaanBereik bij een nieuwe baan.

Johan Ursem heeft vast contract

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer