Medewerkers

Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018

Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!

Nieuwe uitdaging, nieuwe branche

Jolanda gaat aankomende maandag 29 oktober beginnen bij een van onze opdrachtgevers in Zwaag. Ze had nog niet eerder kennis gemaakt met het bedrijf. Dit gebeurde vorige week maandag, waarnaar ze vorige week donderdag haar tweede gesprek had. ‘‘Ik ga fulltime aan de slag als administratief medewerker op de afdeling Customer Service.’’ In deze functie mag Jolanda veel verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het afhandelen van klachten en het regelen van vervoer en verblijf voor internationale bezoeken voor collega’s. Jolanda heeft hiervoor ook gewerkt als administratief medewerker en is nu toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. ‘‘Ik zie dit internationale bedrijf als een leuke uitdaging en ik heb er zin in!’’

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer