Medewerkers

Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018

Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!

Nieuwe uitdaging, nieuwe branche

Jolanda gaat aankomende maandag 29 oktober beginnen bij een van onze opdrachtgevers in Zwaag. Ze had nog niet eerder kennis gemaakt met het bedrijf. Dit gebeurde vorige week maandag, waarnaar ze vorige week donderdag haar tweede gesprek had. ‘‘Ik ga fulltime aan de slag als administratief medewerker op de afdeling Customer Service.’’ In deze functie mag Jolanda veel verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het afhandelen van klachten en het regelen van vervoer en verblijf voor internationale bezoeken voor collega’s. Jolanda heeft hiervoor ook gewerkt als administratief medewerker en is nu toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. ‘‘Ik zie dit internationale bedrijf als een leuke uitdaging en ik heb er zin in!’’

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer