Medewerkers

Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018

Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!

Nieuwe uitdaging, nieuwe branche

Jolanda gaat aankomende maandag 29 oktober beginnen bij een van onze opdrachtgevers in Zwaag. Ze had nog niet eerder kennis gemaakt met het bedrijf. Dit gebeurde vorige week maandag, waarnaar ze vorige week donderdag haar tweede gesprek had. ‘‘Ik ga fulltime aan de slag als administratief medewerker op de afdeling Customer Service.’’ In deze functie mag Jolanda veel verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het afhandelen van klachten en het regelen van vervoer en verblijf voor internationale bezoeken voor collega’s. Jolanda heeft hiervoor ook gewerkt als administratief medewerker en is nu toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. ‘‘Ik zie dit internationale bedrijf als een leuke uitdaging en ik heb er zin in!’’

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer