Medewerkers

Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018

Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!

Nieuwe uitdaging, nieuwe branche

Jolanda gaat aankomende maandag 29 oktober beginnen bij een van onze opdrachtgevers in Zwaag. Ze had nog niet eerder kennis gemaakt met het bedrijf. Dit gebeurde vorige week maandag, waarnaar ze vorige week donderdag haar tweede gesprek had. ‘‘Ik ga fulltime aan de slag als administratief medewerker op de afdeling Customer Service.’’ In deze functie mag Jolanda veel verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het afhandelen van klachten en het regelen van vervoer en verblijf voor internationale bezoeken voor collega’s. Jolanda heeft hiervoor ook gewerkt als administratief medewerker en is nu toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. ‘‘Ik zie dit internationale bedrijf als een leuke uitdaging en ik heb er zin in!’’

 

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer