Zo snel kan het gaan!

Publicatiedatum 25 oktober 2018

Jolanda Spanjaart uit Wieringerwerf is vliegensvlug aan een nieuwe uitdaging gekomen. Op 11 oktober kwam zij het kantoor van BaanBereik binnen lopen, zoekende naar een nieuwe baan. Vier dagen later zat Jolanda al in het eerste gesprek bij haar toekomstige werkgever!

Nieuwe uitdaging, nieuwe branche

Jolanda gaat aankomende maandag 29 oktober beginnen bij een van onze opdrachtgevers in Zwaag. Ze had nog niet eerder kennis gemaakt met het bedrijf. Dit gebeurde vorige week maandag, waarnaar ze vorige week donderdag haar tweede gesprek had. ‘‘Ik ga fulltime aan de slag als administratief medewerker op de afdeling Customer Service.’’ In deze functie mag Jolanda veel verschillende administratieve werkzaamheden uitvoeren zoals het afhandelen van klachten en het regelen van vervoer en verblijf voor internationale bezoeken voor collega’s. Jolanda heeft hiervoor ook gewerkt als administratief medewerker en is nu toe aan een nieuwe uitdaging in een nieuwe branche. ‘‘Ik zie dit internationale bedrijf als een leuke uitdaging en ik heb er zin in!’’

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer