12½ jaar Jubileum BaanBereik

Publicatiedatum 7 juli 2023

Het 12½ jaar jubileum komt niet uit de lucht vallen. Het behalen van deze mijlpaal komt door het succes en de toewijding van het gehele team. Samen met alle collega’s zorgen we voor verbinding tussen talentvolle kandidaten en relaties. Met onze focus op de persoonlijke benadering, plezier en resultaatgerichte aanpak, heeft BaanBereik een uitstekende reputatie opgebouwd in de arbeidsmarkt.

Het jubileumfeest op 30 juni was een geweldige gelegenheid om stil te staan bij dit succes. We hebben dit gevierd samen met collega’s, medewerkers, relaties en partners. Tijdens deze geweldige gelegenheid hebben we samen gesproken over de behaalde successen en hoogtepunten. Het was een dag vol vertier en plezier,

In al deze jaren is BaanBereik gegroeid en heeft veel kandidaten geholpen aan een nieuwe baan. Dankzij de inzet en expertise van onze intercedenten, hebben we veel kandidaten verder geholpen met de carrière en werkgevers geholpen met aantrekken van talentvolle werknemers. Het streven naar het vinden van de perfecte match blijft onze uitdaging.

Wij zijn trots op deze prestatie en kijken uit naar de toekomst.

12½ jaar Jubileum BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer