12½ jaar Jubileum BaanBereik

Publicatiedatum 7 juli 2023

Het 12½ jaar jubileum komt niet uit de lucht vallen. Het behalen van deze mijlpaal komt door het succes en de toewijding van het gehele team. Samen met alle collega’s zorgen we voor verbinding tussen talentvolle kandidaten en relaties. Met onze focus op de persoonlijke benadering, plezier en resultaatgerichte aanpak, heeft BaanBereik een uitstekende reputatie opgebouwd in de arbeidsmarkt.

Het jubileumfeest op 30 juni was een geweldige gelegenheid om stil te staan bij dit succes. We hebben dit gevierd samen met collega’s, medewerkers, relaties en partners. Tijdens deze geweldige gelegenheid hebben we samen gesproken over de behaalde successen en hoogtepunten. Het was een dag vol vertier en plezier,

In al deze jaren is BaanBereik gegroeid en heeft veel kandidaten geholpen aan een nieuwe baan. Dankzij de inzet en expertise van onze intercedenten, hebben we veel kandidaten verder geholpen met de carrière en werkgevers geholpen met aantrekken van talentvolle werknemers. Het streven naar het vinden van de perfecte match blijft onze uitdaging.

Wij zijn trots op deze prestatie en kijken uit naar de toekomst.

12½ jaar Jubileum BaanBereik

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer