Over ons

12½ jaar Jubileum BaanBereik

Publicatiedatum 7 juli 2023

Het 12½ jaar jubileum komt niet uit de lucht vallen. Het behalen van deze mijlpaal komt door het succes en de toewijding van het gehele team. Samen met alle collega’s zorgen we voor verbinding tussen talentvolle kandidaten en relaties. Met onze focus op de persoonlijke benadering, plezier en resultaatgerichte aanpak, heeft BaanBereik een uitstekende reputatie opgebouwd in de arbeidsmarkt.

Het jubileumfeest op 30 juni was een geweldige gelegenheid om stil te staan bij dit succes. We hebben dit gevierd samen met collega’s, medewerkers, relaties en partners. Tijdens deze geweldige gelegenheid hebben we samen gesproken over de behaalde successen en hoogtepunten. Het was een dag vol vertier en plezier,

In al deze jaren is BaanBereik gegroeid en heeft veel kandidaten geholpen aan een nieuwe baan. Dankzij de inzet en expertise van onze intercedenten, hebben we veel kandidaten verder geholpen met de carrière en werkgevers geholpen met aantrekken van talentvolle werknemers. Het streven naar het vinden van de perfecte match blijft onze uitdaging.

Wij zijn trots op deze prestatie en kijken uit naar de toekomst.

12½ jaar Jubileum BaanBereik

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer