Over ons

Anne Korrel heeft haar diploma binnen

Publicatiedatum 13 november 2020

Onze projectmedewerker procesoptimalisatie, Anne Korrel, heeft afgelopen week haar diploma in ontvangst genomen nadat ze in juli afgestudeerd is aan de VU.

Anne maakte drie jaar geleden kennis met BaanBereik toen ze op zoek was naar een afstudeerstage voor haar HBO studie Bedrijfskunde MER. “De eigenaar van het bedrijf, waar ik destijds mijn bijbaantje had, raadde mij aan om naar BaanBereik te gaan. Hier had ik een gesprek met Mona en die dag vertelde ze me nog dat ik daar stage kon lopen. Ik was vooral verbaasd hoe snel het allemaal ging.”

Na haar scriptie succesvol afgerond te hebben, bleef Anne hier een jaar lang werken tot ze begon met haar premaster aan de universiteit. Tijdens haar master Beleid, Communicatie en Organisatie heeft ze zich verdiept in diverse organisatievraagstukken. Hoe verlopen veranderprocessen? Welke samenwerkingsproblemen doen zich voor? Hoe beïnvloed communicatie het gedrag van medewerkers? Afgelopen juli heeft ze deze studie succesvol afgerond waardoor ze weer fulltime kon werken bij BaanBereik.

Bij BaanBereik houdt Anne zich bezig met allerlei ondersteunende processen op het gebied van wet- en regelgeving, opleiding en ontwikkeling en marketing. Daarnaast ondersteunt ze afdelingen waar nodig. Dit is ook wat ze leuk vind aan haar werk. “Ik vind de afwisseling fijn. Ik ben wekelijks met zoveel verschillende afdelingen in contact. Omdat mijn taken afhankelijk zijn van de ontwikkelingen binnen BaanBereik blijft het een verassing waar ik over een aantal maanden mee bezig ben. ”

Nu Anne klaar is met studeren, wilt ze zich wel blijven ontwikkelen. “Ik heb nu volledig de ruimte om mij op BaanBereik te focussen. Ik wil mijn kennis blijven verbreden, maar ook mijzelf ontwikkelen in bepaalde vaardigheden”.

Gefeliciteerd met je diploma Anne. Wij zijn blij met je!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer