Anne Korrel heeft haar diploma binnen

Publicatiedatum 13 november 2020

Onze projectmedewerker procesoptimalisatie, Anne Korrel, heeft afgelopen week haar diploma in ontvangst genomen nadat ze in juli afgestudeerd is aan de VU.

Anne maakte drie jaar geleden kennis met BaanBereik toen ze op zoek was naar een afstudeerstage voor haar HBO studie Bedrijfskunde MER. “De eigenaar van het bedrijf, waar ik destijds mijn bijbaantje had, raadde mij aan om naar BaanBereik te gaan. Hier had ik een gesprek met Mona en die dag vertelde ze me nog dat ik daar stage kon lopen. Ik was vooral verbaasd hoe snel het allemaal ging.”

Na haar scriptie succesvol afgerond te hebben, bleef Anne hier een jaar lang werken tot ze begon met haar premaster aan de universiteit. Tijdens haar master Beleid, Communicatie en Organisatie heeft ze zich verdiept in diverse organisatievraagstukken. Hoe verlopen veranderprocessen? Welke samenwerkingsproblemen doen zich voor? Hoe beïnvloed communicatie het gedrag van medewerkers? Afgelopen juli heeft ze deze studie succesvol afgerond waardoor ze weer fulltime kon werken bij BaanBereik.

Bij BaanBereik houdt Anne zich bezig met allerlei ondersteunende processen op het gebied van wet- en regelgeving, opleiding en ontwikkeling en marketing. Daarnaast ondersteunt ze afdelingen waar nodig. Dit is ook wat ze leuk vind aan haar werk. “Ik vind de afwisseling fijn. Ik ben wekelijks met zoveel verschillende afdelingen in contact. Omdat mijn taken afhankelijk zijn van de ontwikkelingen binnen BaanBereik blijft het een verassing waar ik over een aantal maanden mee bezig ben. ”

Nu Anne klaar is met studeren, wilt ze zich wel blijven ontwikkelen. “Ik heb nu volledig de ruimte om mij op BaanBereik te focussen. Ik wil mijn kennis blijven verbreden, maar ook mijzelf ontwikkelen in bepaalde vaardigheden”.

Gefeliciteerd met je diploma Anne. Wij zijn blij met je!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer