Over ons

Anne Korrel heeft haar diploma binnen

Publicatiedatum 13 november 2020

Onze projectmedewerker procesoptimalisatie, Anne Korrel, heeft afgelopen week haar diploma in ontvangst genomen nadat ze in juli afgestudeerd is aan de VU.

Anne maakte drie jaar geleden kennis met BaanBereik toen ze op zoek was naar een afstudeerstage voor haar HBO studie Bedrijfskunde MER. “De eigenaar van het bedrijf, waar ik destijds mijn bijbaantje had, raadde mij aan om naar BaanBereik te gaan. Hier had ik een gesprek met Mona en die dag vertelde ze me nog dat ik daar stage kon lopen. Ik was vooral verbaasd hoe snel het allemaal ging.”

Na haar scriptie succesvol afgerond te hebben, bleef Anne hier een jaar lang werken tot ze begon met haar premaster aan de universiteit. Tijdens haar master Beleid, Communicatie en Organisatie heeft ze zich verdiept in diverse organisatievraagstukken. Hoe verlopen veranderprocessen? Welke samenwerkingsproblemen doen zich voor? Hoe beïnvloed communicatie het gedrag van medewerkers? Afgelopen juli heeft ze deze studie succesvol afgerond waardoor ze weer fulltime kon werken bij BaanBereik.

Bij BaanBereik houdt Anne zich bezig met allerlei ondersteunende processen op het gebied van wet- en regelgeving, opleiding en ontwikkeling en marketing. Daarnaast ondersteunt ze afdelingen waar nodig. Dit is ook wat ze leuk vind aan haar werk. “Ik vind de afwisseling fijn. Ik ben wekelijks met zoveel verschillende afdelingen in contact. Omdat mijn taken afhankelijk zijn van de ontwikkelingen binnen BaanBereik blijft het een verassing waar ik over een aantal maanden mee bezig ben. ”

Nu Anne klaar is met studeren, wilt ze zich wel blijven ontwikkelen. “Ik heb nu volledig de ruimte om mij op BaanBereik te focussen. Ik wil mijn kennis blijven verbreden, maar ook mijzelf ontwikkelen in bepaalde vaardigheden”.

Gefeliciteerd met je diploma Anne. Wij zijn blij met je!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer