Artikel Noord-Hollands Dagblad – Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 3 februari 2017

Investeren in je eigen mensen

BaanBereik is een jong en snel groeiend uitzendbureau met vestigingen in Hoorn en Heerhugowaard. Annemiek en Mona geven hun visie over ondernemen. 2016 was het jaar van de Wet DBA en zijn opschorting. Het EK voetbal zonder Nederland, van economische groei en van ongenoegen. Brexit en Trump.

Ondernemen te midden van al die- en vele- andere ontwikkelingen is uitdagend. We leven in het nu en maken met ons team van iedere dag een feest. Dat betekent dat we de ene dag 10 medewerkers werven voor een bouwbedrijf , de andere dag een directie secretaresse plaatsen en de dag daarna we om 16.00 met zijn allen een borrel gaan drinken.

Goed werkgeverschap

BaanBereik doet er alles aan om een goed werkgever te zijn in deze dynamische wereld, dat staat bij ons met stip op nummer 1. Met name door te investeren, in ons vaste personeel en onze medewerkers bij onze opdrachtgevers. Zij zijn onze toekomst en door hun talenten en inzichten kunnen wij samen blijven groeien met de middelen van de huidige tijd. Daar doen wij samen veel aan. Brainstormen, opleidingen, trainingen en samen nadenken over de toekomst. Een goede werksfeer creëren, hard werken én genieten. Daarom zijn wij ook met zijn allen aanwezig op het ondernemersgala.

Investeren in personeel betekent voor ons ook: de medewerkers echt leren kennen. Bij ons draait het om persoonlijke wensen en motivatie. Zodra wij die kennen motiveren wij onze mensen hun ambities waar te maken. Ook zijn we enthousiast over de nieuwe generatie, wij werken ieder jaar met zes stagiaires waarvan wij driekwart een contract aanbieden. Zij denken en zien anders waardoor ook de nieuwe generatie werkzoekenden gemakkelijk aansluiting vind bij BaanBereik. Kortom iedere generatie en iedere klant is welkom bij BaanBereik.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer