Over ons

BaanBereik – altijd de juiste baan binnen bereik!

Publicatiedatum 21 november 2016

Het is 2011 als Annemiek van Leeuwen en Mona Roorda de deuren openen van BaanBereik. Twee gedreven ondernemers met een achtergrond in de uitzendbranche. Beide hebben ruim 20 jaar ervaring met allebei een andere branche. Annemiek heeft bij Technicum gewerkt en Mona bij Unique, wat onderdeel is van USG People. Zo hebben zij samen een grote dosis aan kennis en ervaring in twee verschillende branches wat BaanBereik tot één gecombineerde kracht maakt, namelijk techniek, bouw en office.

Medewerkers aan het woord

Freek Lauwers & Cindy Jesterhoudt zijn beide woonachtig in Enkhuizen. Inmiddels zijn zij 2,5 jaar en 3 jaar in dienst bij BaanBereik als intercedent op de vestiging in Zwaag. Binnen BaanBereik richt Freek zich voornamelijk op de technische & bouw vacatures en is Cindy verantwoordelijk voor de office vacatures in de breedste zin van het woord. Freek studeert naast zijn baan bij BaanBereik aan de opleiding Commerciële Economie(deeltijd) op de HVA. Cindy is voordat zij bij BaanBereik terecht kwam, 8 jaar werkzaam geweest als accountmanager bij een multinational genaamd Procter & Gamble.

Aanbod

Bij BaanBereik is niet alleen uitzenden, payroll en werving & selectie een optie, ook opleiden is een groot deel van het aanbod. “Er zijn mogelijkheden tot opleidingen, maar ook bijscholing is iets wat wij graag aanbieden om werkende krachten extra kennis te laten opdoen en op deze manier bieden wij ze ook de mogelijkheid om zich op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.” Vertellen Freek en Cindy.

Techniek & Bouw

BaanBereik is toegankelijk voor iedereen. Dit is iets wat met name mannen in de techniek en bouw niet per direct verwachten aangezien het team van BaanBereik vooral uit vrouwen bestaat. Vergis je niet, de specialistische kennis op gebied van techniek is uitgebreid aanwezig binnen BaanBereik. De persoonlijke aanpak is iets wat bij BaanBereik hoog in het vaandel staat. Ben je handig? Ben je technisch aangelegd of heb je affiniteit met techniek en bouw? Of wil je gewoon iets anders? Loop dan eens binnen om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek wat we voor jou kunnen betekenen. BaanBereik biedt alles aan wat technisch of bouw gerelateerd is.

Office

BaanBereik is er niet alleen voor de techneut maar ook voor alle functies die je op kantoor tegenkomt, van receptioniste tot financieel directeur. Zo kan BaanBereik voor uw bedrijf het hele pakket aanbieden, zowel techneuten als office kandidaten. Het aanbod van goed “geschoolde office kandidaten” is ontzettend breed.

Waar staat BaanBereik voor?

  • Professional full service bureau
  • Persoonlijke aanpak
  • Goed werkgeverschap
  • Fit & Vitaal (bootcamp voor klanten, relaties, medewerkers en werkzoekenden)
  • Persoonlijke ontwikkeling & ondersteuning
  • Voortgang en evaluatiegesprekken
  • Oplossingsgericht

Voor zowel office als technisch personeel kunt u bij BaanBereik terecht!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Check Je Wachtwoorden Dag

Publicatiedatum 24 november 2022
Heb jij er wel eens van gehoord? Sinds enkele jaren bestaat de check je wachtwoorden dag. Deze dag staat in het teken van jouw wachtwoorden en hoe makkelijk deze zijn te raden.
Lees meer

Week van de Werkstress - Dit kun je doen

Publicatiedatum 18 november 2022
Deze week is het de Week van de Werkstress. Heb jij deze week ook stress ervaren? Je bent lang niet de enige. Stress is namelijk beroepsziekte nummer één. In deze week willen wij benadrukken dat je altijd bij ons terecht kunt als je ergens tegen aan loopt. Werk hoeft niet stressvol te zijn.
Lees meer

Gaan met die Baan(aan)

Publicatiedatum 8 november 2022
Lees meer