BaanBereik – altijd de juiste baan binnen bereik!

Publicatiedatum 21 november 2016

Het is 2011 als Annemiek van Leeuwen en Mona Roorda de deuren openen van BaanBereik. Twee gedreven ondernemers met een achtergrond in de uitzendbranche. Beide hebben ruim 20 jaar ervaring met allebei een andere branche. Annemiek heeft bij Technicum gewerkt en Mona bij Unique, wat onderdeel is van USG People. Zo hebben zij samen een grote dosis aan kennis en ervaring in twee verschillende branches wat BaanBereik tot één gecombineerde kracht maakt, namelijk techniek, bouw en office.

Medewerkers aan het woord

Freek Lauwers & Cindy Jesterhoudt zijn beide woonachtig in Enkhuizen. Inmiddels zijn zij 2,5 jaar en 3 jaar in dienst bij BaanBereik als intercedent op de vestiging in Zwaag. Binnen BaanBereik richt Freek zich voornamelijk op de technische & bouw vacatures en is Cindy verantwoordelijk voor de office vacatures in de breedste zin van het woord. Freek studeert naast zijn baan bij BaanBereik aan de opleiding Commerciële Economie(deeltijd) op de HVA. Cindy is voordat zij bij BaanBereik terecht kwam, 8 jaar werkzaam geweest als accountmanager bij een multinational genaamd Procter & Gamble.

Aanbod

Bij BaanBereik is niet alleen uitzenden, payroll en werving & selectie een optie, ook opleiden is een groot deel van het aanbod. “Er zijn mogelijkheden tot opleidingen, maar ook bijscholing is iets wat wij graag aanbieden om werkende krachten extra kennis te laten opdoen en op deze manier bieden wij ze ook de mogelijkheid om zich op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.” Vertellen Freek en Cindy.

Techniek & Bouw

BaanBereik is toegankelijk voor iedereen. Dit is iets wat met name mannen in de techniek en bouw niet per direct verwachten aangezien het team van BaanBereik vooral uit vrouwen bestaat. Vergis je niet, de specialistische kennis op gebied van techniek is uitgebreid aanwezig binnen BaanBereik. De persoonlijke aanpak is iets wat bij BaanBereik hoog in het vaandel staat. Ben je handig? Ben je technisch aangelegd of heb je affiniteit met techniek en bouw? Of wil je gewoon iets anders? Loop dan eens binnen om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek wat we voor jou kunnen betekenen. BaanBereik biedt alles aan wat technisch of bouw gerelateerd is.

Office

BaanBereik is er niet alleen voor de techneut maar ook voor alle functies die je op kantoor tegenkomt, van receptioniste tot financieel directeur. Zo kan BaanBereik voor uw bedrijf het hele pakket aanbieden, zowel techneuten als office kandidaten. Het aanbod van goed “geschoolde office kandidaten” is ontzettend breed.

Waar staat BaanBereik voor?

  • Professional full service bureau
  • Persoonlijke aanpak
  • Goed werkgeverschap
  • Fit & Vitaal (bootcamp voor klanten, relaties, medewerkers en werkzoekenden)
  • Persoonlijke ontwikkeling & ondersteuning
  • Voortgang en evaluatiegesprekken
  • Oplossingsgericht

Voor zowel office als technisch personeel kunt u bij BaanBereik terecht!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 17 juni 2024
Wij nodigen jullie uit om samen de warme dagen in te luiden. Kom je ook naar de BaanBereik Zomerborrel op vrijdag 5 juli vanaf 16.00?
Lees meer

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer