BaanBereik in de zorg

Publicatiedatum 8 april 2021

Wij merken dat er in deze tijd veel vraag is naar zorgpersoneel. Cindy Jesterhoudt richt zich binnen BaanBereik, naast het office vakgebied, vol enthousiasme op deze specifieke branche.

Wij schrijven veel mensen in, waaronder zorgpersoneel, mensen die terug willen naar de zorg of zich willen laten omscholen naar de zorg. In 2019 zijn wij daarom een pilot gestart bij een grote zorgorganisatie. Deze pilot is voor allebei de kanten succesvol geweest. De personen die destijds via BaanBereik daar zijn begonnen, zijn dit jaar direct in vaste dienst getreden bij de organisatie.

Door dit succes zijn we in gesprek gegaan met andere organisaties om te kijken wat wij voor hen kunnen betekenen. In het begin focusten wij ons op gehandicaptenzorg en ondertussen leveren wij ook goede kandidaten voor de ouderenzorg.

Waarom de zorgbranche?

Cindy vertelt wat zij zo leuk vindt aan de zorgbranche: “Ik werk al ruim 7 jaar bij BaanBereik en ik ben verantwoordelijk voor de vacatures op het gebied van office. Het is een leuke uitdaging om mij te richten op een nieuwe branche, omdat het een compleet andere doelgroep is. Zorg is een roeping. Mensen hebben een passie voor de zorg. De kandidaten die ik spreek, werken vanuit hun hart. Ze pakken het met beiden handen aan.

Wat voor kandidaten zoeken wij?

In deze coronatijd merken wij dat er veel vraag is naar zorgpersoneel. Daarom zijn wij op zoek naar kandidaten die graag een steentje willen bijdragen aan de maatschappij en mensen met passie en liefde verder willen helpen. Daarnaast is het belangrijk dat de kandidaat een afgeronde opleiding- of recente werkervaring in de zorg heeft en flexibel inzetbaar is.

Werken in de zorg is anders dan werken in welke andere branche dan ook. Het is werk dat er echt toe doet. Bent u op zoek naar personeel of een leuke baan in de zorg als Begeleider of Verzorgende? Plan dan een online afspraak in met Cindy.

Telefoonnummer: 0229 745 010

Emailadres: cindy.jesterhoudt@baanbereik.nl

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer