Over ons

BaanBereik maakt werk van jouw baan! De nieuwe campagne is live

Publicatiedatum 16 juni 2017

Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Vandaag gaat de nieuwe campagne live: BaanBereik maakt werk van jouw baan! Voor deze campagne hebben wij  in samenwerking met The Gene diverse beroepsgroepen in beeld vast gelegd. Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

BaanBereik maakt werk van jouw baan!

Je zoekt ander werk, dit kan vast of tijdelijk werk zijn of je wilt van werkgever veranderen voor functie verbetering of vernieuwing dan ben je bij BaanBereik van harte welkom. Wij hebben vacatures op verschillende niveaus in Noord-Holland op het gebied van office, techniek en bouw.  BaanBereik heeft een goede kennis van de klanten in de regio en onze medewerkers samen meer dan 50 jaar uitzendervaring.

Staat je gewenste vacature er niet tussen, neem contact met ons op, want dan gaan we samen op zoek naar een passende vacature, wij maken werk van jouw nieuwe baan!

Neem contact op met onze vestiging en maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek dan informeren we je over de mogelijkheden.

Jos Dekker – “Bij BaanBereik nodigen ze je eerst uit voor een intakegesprek. Zo staan ze dichter bij je en is het meer persoonlijk. Het is prettig om te weten met wie je contact hebt. Bij eerdere bureaus had ik soms geen idee met wie ik te maken had. Ik kreeg mijn geld en dat was het. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook het belangrijkste, maar zoals BaanBereik ons als uitzendkrachten betrekt bij hun bedrijf is ook heel belangrijk. Team BaanBereik is persoonlijk, in de omgang, maar ook met wat ze allemaal organiseren. De borrels, zoals de bouwvakborrel straks en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maken het werken voor BaanBereik ontzettend leuk. Ook doe ik wekelijks mee met de bootcamp en heb ik meegelopen met Team BaanBereik met de Alkmaar City Run by Night. Kortom BaanBereik maakt werk van jouw baan!”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

5 tips voor een sollicitatiegesprek

Publicatiedatum 6 maart 2023
Ben jij opzoek naar een nieuwe baan, maar kun je wat hulp gebruiken met solliciteren? Speciaal voor jou hebben wij 5 handige tips verzameld om je goed voor te bereiden op een sollicitatiegesprek.
Lees meer

Welkom Nadine Boiten

Publicatiedatum 6 maart 2023
Vandaag mochten wij Nadine Boiten in ons team verwelkomen, Nadine gaat aan de slag als intercedente en marketing medewerkster. Wil jij meer over Nadine weten? Lees dan snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2023

Publicatiedatum 22 februari 2023
Lees meer