Over ons

BaanBereik maakt werk van jouw baan! De nieuwe campagne is live

Publicatiedatum 16 juni 2017

Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Vandaag gaat de nieuwe campagne live: BaanBereik maakt werk van jouw baan! Voor deze campagne hebben wij  in samenwerking met The Gene diverse beroepsgroepen in beeld vast gelegd. Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

BaanBereik maakt werk van jouw baan!

Je zoekt ander werk, dit kan vast of tijdelijk werk zijn of je wilt van werkgever veranderen voor functie verbetering of vernieuwing dan ben je bij BaanBereik van harte welkom. Wij hebben vacatures op verschillende niveaus in Noord-Holland op het gebied van office, techniek en bouw.  BaanBereik heeft een goede kennis van de klanten in de regio en onze medewerkers samen meer dan 50 jaar uitzendervaring.

Staat je gewenste vacature er niet tussen, neem contact met ons op, want dan gaan we samen op zoek naar een passende vacature, wij maken werk van jouw nieuwe baan!

Neem contact op met onze vestiging en maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek dan informeren we je over de mogelijkheden.

Jos Dekker – “Bij BaanBereik nodigen ze je eerst uit voor een intakegesprek. Zo staan ze dichter bij je en is het meer persoonlijk. Het is prettig om te weten met wie je contact hebt. Bij eerdere bureaus had ik soms geen idee met wie ik te maken had. Ik kreeg mijn geld en dat was het. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook het belangrijkste, maar zoals BaanBereik ons als uitzendkrachten betrekt bij hun bedrijf is ook heel belangrijk. Team BaanBereik is persoonlijk, in de omgang, maar ook met wat ze allemaal organiseren. De borrels, zoals de bouwvakborrel straks en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maken het werken voor BaanBereik ontzettend leuk. Ook doe ik wekelijks mee met de bootcamp en heb ik meegelopen met Team BaanBereik met de Alkmaar City Run by Night. Kortom BaanBereik maakt werk van jouw baan!”

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer

Gefeliciteerd met je nieuwe baan, Abubacarr!

Publicatiedatum 21 september 2023
Ontdek het succesverhaal van Abubacarr: van zoektocht naar de ideale baan in de foodsector tot een getekend contract als Allround Monteur bij onze gewaardeerde opdrachtgever. Laat je inspireren en vind ook jouw perfecte carrière match met onze ondersteuning!
Lees meer