BaanBereik maakt werk van jouw baan! De nieuwe campagne is live

Publicatiedatum 16 juni 2017

Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

Vandaag gaat de nieuwe campagne live: BaanBereik maakt werk van jouw baan! Voor deze campagne hebben wij  in samenwerking met The Gene diverse beroepsgroepen in beeld vast gelegd. Weet jij wat dit is? Dan hebben wij de baan voor jou!

BaanBereik maakt werk van jouw baan!

Je zoekt ander werk, dit kan vast of tijdelijk werk zijn of je wilt van werkgever veranderen voor functie verbetering of vernieuwing dan ben je bij BaanBereik van harte welkom. Wij hebben vacatures op verschillende niveaus in Noord-Holland op het gebied van office, techniek en bouw.  BaanBereik heeft een goede kennis van de klanten in de regio en onze medewerkers samen meer dan 50 jaar uitzendervaring.

Staat je gewenste vacature er niet tussen, neem contact met ons op, want dan gaan we samen op zoek naar een passende vacature, wij maken werk van jouw nieuwe baan!

Neem contact op met onze vestiging en maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek dan informeren we je over de mogelijkheden.

Jos Dekker – “Bij BaanBereik nodigen ze je eerst uit voor een intakegesprek. Zo staan ze dichter bij je en is het meer persoonlijk. Het is prettig om te weten met wie je contact hebt. Bij eerdere bureaus had ik soms geen idee met wie ik te maken had. Ik kreeg mijn geld en dat was het. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook het belangrijkste, maar zoals BaanBereik ons als uitzendkrachten betrekt bij hun bedrijf is ook heel belangrijk. Team BaanBereik is persoonlijk, in de omgang, maar ook met wat ze allemaal organiseren. De borrels, zoals de bouwvakborrel straks en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maken het werken voor BaanBereik ontzettend leuk. Ook doe ik wekelijks mee met de bootcamp en heb ik meegelopen met Team BaanBereik met de Alkmaar City Run by Night. Kortom BaanBereik maakt werk van jouw baan!”

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer