BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

Publicatiedatum 24 april 2023

BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en danken dit aan de toewijding, relaties en harde inzet van alle betrokkenen bij BaanBereik.

BaanBereik heeft zich de afgelopen 12,5 jaar bewezen als een full service organisatie die werkzoekenden en opdrachtgevers op een persoonlijke en resultaatgerichte manier met elkaar verbindt. Het is dan ook geen verrassing dat BaanBereik al ruim 8000 succesvolle matches heeft gerealiseerd. Het jubileumfeest dat in juni wordt gevierd, is dan ook meer dan verdiend.

Wat BaanBereik zo bijzonder maakt, is de visie en koers die de stuurvrouwen Mona Roorda en Annemiek van Leeuwen hebben bepaald. Zij zijn er trots op dat BaanBereik top of mind is bij opdrachtgevers en werkzoekenden in Noord-Holland, en dat zij in staat zijn vraag en aanbod op een persoonlijke en resultaatgerichte manier bij elkaar te brengen. Dit is te danken aan de intercedenten die uit het werkgebied komen en beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en kennis hebben van de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Het is duidelijk dat BaanBereik het succes te danken heeft aan de toewijding van hun kernwaarden: resultaatgericht, plezier en persoonlijk. Dit zijn niet alleen richtlijnen, maar ook concrete manieren waarop BaanBereik zorgt voor succesvolle matches. Door de focus op regionaal niveau kan BaanBereik snel en efficiënt opdrachtgevers van passende oplossingen voorzien.

BaanBereik heeft zich de afgelopen 12,5 jaar bewezen als een betrouwbare en succesvolle partner op het gebied van uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden. Het jubileumfeest is dan ook een mooie gelegenheid om deze successen te vieren en om te reflecteren op de visie, koers en samenwerking die BaanBereik zo bijzonder maken. 

Ben je benieuwd naar het hele verhaal en wil je meer weten over het jubileum? Lees dan het artikel op de website van Westfriese Zaken.

BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer