BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

Publicatiedatum 24 april 2023

BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

We zijn ontzettend trots op deze mijlpaal en danken dit aan de toewijding, relaties en harde inzet van alle betrokkenen bij BaanBereik.

BaanBereik heeft zich de afgelopen 12,5 jaar bewezen als een full service organisatie die werkzoekenden en opdrachtgevers op een persoonlijke en resultaatgerichte manier met elkaar verbindt. Het is dan ook geen verrassing dat BaanBereik al ruim 8000 succesvolle matches heeft gerealiseerd. Het jubileumfeest dat in juni wordt gevierd, is dan ook meer dan verdiend.

Wat BaanBereik zo bijzonder maakt, is de visie en koers die de stuurvrouwen Mona Roorda en Annemiek van Leeuwen hebben bepaald. Zij zijn er trots op dat BaanBereik top of mind is bij opdrachtgevers en werkzoekenden in Noord-Holland, en dat zij in staat zijn vraag en aanbod op een persoonlijke en resultaatgerichte manier bij elkaar te brengen. Dit is te danken aan de intercedenten die uit het werkgebied komen en beschikken over een uitgebreid netwerk van kandidaten en kennis hebben van de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Het is duidelijk dat BaanBereik het succes te danken heeft aan de toewijding van hun kernwaarden: resultaatgericht, plezier en persoonlijk. Dit zijn niet alleen richtlijnen, maar ook concrete manieren waarop BaanBereik zorgt voor succesvolle matches. Door de focus op regionaal niveau kan BaanBereik snel en efficiënt opdrachtgevers van passende oplossingen voorzien.

BaanBereik heeft zich de afgelopen 12,5 jaar bewezen als een betrouwbare en succesvolle partner op het gebied van uitzenden, werving & selectie, detacheren en opleiden. Het jubileumfeest is dan ook een mooie gelegenheid om deze successen te vieren en om te reflecteren op de visie, koers en samenwerking die BaanBereik zo bijzonder maken. 

Ben je benieuwd naar het hele verhaal en wil je meer weten over het jubileum? Lees dan het artikel op de website van Westfriese Zaken.

BaanBereik staat in de Westfriese zaken om te vieren dat we dit jaar 12,5 bestaan!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer