Cindy 10 jaar in dienst!

Publicatiedatum 6 november 2023

Cindy staat bekend om haar toewijding aan topkwaliteit. Ze streeft er altijd naar om de beste resultaten te behalen en zowel klanten als kandidaten tevreden te stellen. Haar vermogen om flexibel in te spelen op veranderende behoeften en uitdagingen heeft BaanBereik geholpen om te groeien en succesvol te zijn.

Cindy verteld’  Mijn functie als intercedent is dynamisch en afwisselend, met veel klantcontact. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat ik de kans krijg om zowel met klanten als werknemers waardevolle relaties op te bouwen. Daarnaast ben ik blij met de vrijheid die ik heb om mijn eigen werkzaamheden te plannen, klantcontact verder uit te bouwen en mijn eigen agenda te beheren. Het geeft me de ruimte om te doen waar ik goed in ben, en dit past bij mij als persoon. En laten we de leuke uitjes, het fantastische team en de informele werksfeer niet vergeten. Het is gewoon ontzettend leuk en het voelt als een feestje om hier elke dag te mogen werken. Het is leuk om te zien hoe ik me volledig in het bedrijf heb kunnen ontwikkelen en meegegroeid ben vanaf het begin tot waar we nu zijn.’

Cindy, we zijn ontzettend blij met jou als collega en hopen op nog vele jaren samen!

Wil je contact opnemen met Cindy? Bel dan naar 0229 745 010 of stuur een e-mail naar cindy@baanbereik.nl.

Cindy 10 jaar in dienst!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer