Cindy 10 jaar in dienst!

Publicatiedatum 6 november 2023

Cindy staat bekend om haar toewijding aan topkwaliteit. Ze streeft er altijd naar om de beste resultaten te behalen en zowel klanten als kandidaten tevreden te stellen. Haar vermogen om flexibel in te spelen op veranderende behoeften en uitdagingen heeft BaanBereik geholpen om te groeien en succesvol te zijn.

Cindy verteld’  Mijn functie als intercedent is dynamisch en afwisselend, met veel klantcontact. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat ik de kans krijg om zowel met klanten als werknemers waardevolle relaties op te bouwen. Daarnaast ben ik blij met de vrijheid die ik heb om mijn eigen werkzaamheden te plannen, klantcontact verder uit te bouwen en mijn eigen agenda te beheren. Het geeft me de ruimte om te doen waar ik goed in ben, en dit past bij mij als persoon. En laten we de leuke uitjes, het fantastische team en de informele werksfeer niet vergeten. Het is gewoon ontzettend leuk en het voelt als een feestje om hier elke dag te mogen werken. Het is leuk om te zien hoe ik me volledig in het bedrijf heb kunnen ontwikkelen en meegegroeid ben vanaf het begin tot waar we nu zijn.’

Cindy, we zijn ontzettend blij met jou als collega en hopen op nog vele jaren samen!

Wil je contact opnemen met Cindy? Bel dan naar 0229 745 010 of stuur een e-mail naar cindy@baanbereik.nl.

Cindy 10 jaar in dienst!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer