De eerste periode van Russel

Publicatiedatum 21 maart 2024

De eerste weken van de stageperiode zijn voorbij gevlogen. Russel volgt de studie Business Administration & Control Specialist en is als stagiair bij BaanBereik op de financiële afdeling gestart. Met gezonde spanning zijn de eerste dagen verlopen. ‘Het team bij BaanBereik heeft mij met open armen ontvangen, wat ervoor heeft gezorgd dat de spanning snel verdwijnt.’ Nadat de eerste weken in het teken van inwerken en bekend worden met BaanBereik zijn geweest, is het ook tijd om kennis te maken met zijn stagebegeleider, Karin Bierenbroodspot. Als docent van het Horizon College is Karin enthousiast over BaanBereik en ziet veel mogelijkheden voor studenten.

Russel, die gedreven is om zijn stage succesvol af te ronden en zijn diploma te behalen, zegt: “Werk zou als een hobby moeten zijn; als dat zo is, voelt het niet als werken.” Hij voelt zich al een volwaardig lid van het BaanBereik-team. Miriam, als praktijbegeleider bij BaanBereik, beaamt dit en is heel tevreden en blij met Russel.  Met zijn volledige inzet ziet hij het behalen van zijn doelen als vanzelfsprekend. Met hard werken en tijd voor ontspanning en gezelligheid voelt Russel zich op zijn plek bij BaanBereik.

Wil je meer weten over Russel of over een stage bij BaanBereik, neem dan contact met ons op via info@baanbereik.nl of bel ons op 0229-745010.

De eerste periode van Russel

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Nationale Secretaresse Dag

Publicatiedatum 18 april 2024
Vandaag zetten wij Tessa in het zonnetje op Nationale Secretaresse dag! Tessa is niet alleen gestart met commerciële taken, maar ondersteunt ook ons commerciële team met zowel administratieve als secretariële taken. Daarom willen we jou graag in het zonnetje zetten en je bedanken voor je inzet! Benieuwd naar Tessa haar verhaal? Lees snel verder!
Lees meer

Hoe gaat het nu met Marissa?

Publicatiedatum 17 april 2024
Marissa is begonnen met haar stage bij BaanBereik als Office Assistent. Nu is Marissa alweer een paar maanden aan het werk. Benieuwd hoe het met haar gaat? Lees dan snel verder!
Lees meer

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer