Over ons

De stage van Moreno

Publicatiedatum 12 juli 2023

Enthousiast is Moreno gestart aan zijn stageperiode bij BaanBereik. We zijn nu enkele maanden verder en geeft hij aan dat zijn verwachtingen worden waargemaakt.

In de dagelijkse werkzaamheden heeft Moreno zijn plaats gevonden in het team. Binnen de diversiteit van de marketingtaken richt hij zich op dit moment op het verzorgen van de social-media kanalen van BaanBereik. Met Faceboook, Instagram en LinkedIN is het best een uitdaging om alles up-to-date te houden. 'Ik maak berichten en verzorg de content', verteld Moreno enthousiast als je vraagt wat hem bezighoudt. 
Ook het commerciële proces interesseert Moreno, waarbij hij probeert om dit te combineren met de marketingtaken die hij heeft. 'Het komt voor dat ik met mijn commerciële collega's mee ga op klantbezoek. Dit vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel leerzame momenten'.

Behalve de diverse dagelijkse marketingtaken, zijn er ontzettend veel bijzondere momenten bij BaanBereik. 'De afgelopen periode ben ik bij het Westfries Ondernemersgala geweest en hebben we een groot jubileumfeest gevierd. Dit soort evenementen maak ik eigenlijk nooit mee. Je leert veel relaties kennen en ziet hoe de organisatie van evenementen wordt uitgevoerd'. Het zijn veel leermomenten voor Moreno, waarbij hij alweer uitkijkt naar de toekomst. 'Eind augustus is BaanBereik aanwezig bij Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, ik heb daar nu al zin in.

Op dit moment kijkt Moreno uit naar een periode van vakantie, om vanaf zijn september zijn stage af te ronden. Wil jij ook een stageplaats bij BaanBereik? Kijk snel op onze website voor de mogelijkheden.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer