De stage van Moreno

Publicatiedatum 12 juli 2023

Enthousiast is Moreno gestart aan zijn stageperiode bij BaanBereik. We zijn nu enkele maanden verder en geeft hij aan dat zijn verwachtingen worden waargemaakt.

In de dagelijkse werkzaamheden heeft Moreno zijn plaats gevonden in het team. Binnen de diversiteit van de marketingtaken richt hij zich op dit moment op het verzorgen van de social-media kanalen van BaanBereik. Met Faceboook, Instagram en LinkedIN is het best een uitdaging om alles up-to-date te houden. 'Ik maak berichten en verzorg de content', verteld Moreno enthousiast als je vraagt wat hem bezighoudt. 
Ook het commerciële proces interesseert Moreno, waarbij hij probeert om dit te combineren met de marketingtaken die hij heeft. 'Het komt voor dat ik met mijn commerciële collega's mee ga op klantbezoek. Dit vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel leerzame momenten'.

Behalve de diverse dagelijkse marketingtaken, zijn er ontzettend veel bijzondere momenten bij BaanBereik. 'De afgelopen periode ben ik bij het Westfries Ondernemersgala geweest en hebben we een groot jubileumfeest gevierd. Dit soort evenementen maak ik eigenlijk nooit mee. Je leert veel relaties kennen en ziet hoe de organisatie van evenementen wordt uitgevoerd'. Het zijn veel leermomenten voor Moreno, waarbij hij alweer uitkijkt naar de toekomst. 'Eind augustus is BaanBereik aanwezig bij Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, ik heb daar nu al zin in.

Op dit moment kijkt Moreno uit naar een periode van vakantie, om vanaf zijn september zijn stage af te ronden. Wil jij ook een stageplaats bij BaanBereik? Kijk snel op onze website voor de mogelijkheden.

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer