De stage van Moreno

Publicatiedatum 12 juli 2023

Enthousiast is Moreno gestart aan zijn stageperiode bij BaanBereik. We zijn nu enkele maanden verder en geeft hij aan dat zijn verwachtingen worden waargemaakt.

In de dagelijkse werkzaamheden heeft Moreno zijn plaats gevonden in het team. Binnen de diversiteit van de marketingtaken richt hij zich op dit moment op het verzorgen van de social-media kanalen van BaanBereik. Met Faceboook, Instagram en LinkedIN is het best een uitdaging om alles up-to-date te houden. 'Ik maak berichten en verzorg de content', verteld Moreno enthousiast als je vraagt wat hem bezighoudt. 
Ook het commerciële proces interesseert Moreno, waarbij hij probeert om dit te combineren met de marketingtaken die hij heeft. 'Het komt voor dat ik met mijn commerciële collega's mee ga op klantbezoek. Dit vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel leerzame momenten'.

Behalve de diverse dagelijkse marketingtaken, zijn er ontzettend veel bijzondere momenten bij BaanBereik. 'De afgelopen periode ben ik bij het Westfries Ondernemersgala geweest en hebben we een groot jubileumfeest gevierd. Dit soort evenementen maak ik eigenlijk nooit mee. Je leert veel relaties kennen en ziet hoe de organisatie van evenementen wordt uitgevoerd'. Het zijn veel leermomenten voor Moreno, waarbij hij alweer uitkijkt naar de toekomst. 'Eind augustus is BaanBereik aanwezig bij Outdoor Stereo en Hoorn Zingt Hollands, ik heb daar nu al zin in.

Op dit moment kijkt Moreno uit naar een periode van vakantie, om vanaf zijn september zijn stage af te ronden. Wil jij ook een stageplaats bij BaanBereik? Kijk snel op onze website voor de mogelijkheden.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Wij zijn er klaar voor: Het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 22 mei 2024
Het Westfries Ondernemersgala 2024, op dinsdag 28 mei 2024 in Schouwburg Het Park, wordt een bijzondere avond. Als partner van het Westfries Ondernemersgala hebben wij een interessant artikel mogen schrijven over onze visie op innovatie en vernieuwing in de glossy van het gala. Benieuwd naar ons artikel? Lees dan snel verder!
Lees meer

Welkom Mayra!

Publicatiedatum 21 mei 2024
Welkom Mayra! Mayra start op 24 juni als marketing- en communicatiemedewerker bij BaanBereik. We zijn ontzettend blij dat je ons team komt versterken! Wil je meer weten over Mayra? Lees dan snel verder!
Lees meer

Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik!

Publicatiedatum 16 mei 2024
Op zoek naar een baan in Heerhugowaard? Ontdek de nieuwste vacatures bij BaanBereik en laat ons ervaren team je begeleiden naar de perfecte match! Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk vinden we de baan die echt bij jou past. Solliciteer vandaag nog en start jouw nieuwe carrière in het hart van Heerhugowaard!
Lees meer