Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023

Hoe werkt detachering bij BaanBereik?

Heeft u een openstaande vacature en wilt u onze expertise benutten? Wij starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek om uw bedrijf en specifieke behoeften te begrijpen. Onze intercedenten bespreken de vacature en stellen vervolgens geschikte kandidaten voor, waarna sollicitatiegesprekken worden ingepland. Bij het vinden van een geschikte kandidaat stellen wij het detacheringscontract op. Ook de financiële aspecten worden zorgvuldig afgehandeld. De kandidaat wordt ingeschaald volgens de toepasselijke cao in uw sector, waarna het tarief wordt vastgesteld. Het detacheringscontract wordt samen met u ondertekend en u betaalt voor de afgesproken contracturen.

Bij BaanBereik begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze werkwijze. We beginnen met een grondig gesprek om uw openstaande vacature te bespreken en uw bedrijf en werknemers beter te leren kennen. Op basis hiervan stellen wij passende kandidaten voor en plannen wij sollicitatiegesprekken in. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, stellen we samen het detacheringscontract op en zorgen we voor een soepele overgang.

Welke voordelen biedt detachering?

  • Toegang tot kandidaten met relevante kennis en ervaring.

  • Zekerheid: u spreekt een vaste periode af met de werknemer, wat meer garantie biedt voor langdurige inzet.

  • Geen werkgeversrisico: wij verzorgen de loonadministratie en staan garant voor loondoorbetaling bij ziekte, verlof en uitval.

Detacheren biedt u dus de mogelijkheid om flexibel personeel in te zetten zonder de verplichtingen van een vaste aanstelling. BaanBereik staat voor u klaar met een uitgebreid netwerk, gespecialiseerde intercedenten en een persoonlijke aanpak. Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit handen en zorgen voor de juiste match tussen uw organisatie en de kandidaat. Met BaanBereik als uw partner in detacheren kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor flexibel, deskundig en betrouwbaar personeel. 

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Padelliefhebbers opgelet: BaanBereik is hoofdsponsor van Padel Kings Open in Hoorn!

Publicatiedatum 2 mei 2024
Padelliefhebbers, het is tijd om het van de daken te schreeuwen! BaanBereik is verheugd om aan te kondigen dat we de trotse hoofdsponsor zijn van Padel Kings Open, dat plaatsvindt van 27 mei tot en met 2 juni.
Lees meer

Welkom Ramon!

Publicatiedatum 30 april 2024
Welkom Ramon! Ramon, oud collega van Annemiek start 13 mei als interim bij BaanBereik. Hij zal zich voornamelijk richten op de technische kant, met een focus op mbo/hbo en wo functies. Met zijn jarenlange ervaring en expertise is hij een waardevolle aanwinst voor ons team. Wil je meer weten van Ramon? Lees dan snel verder!
Lees meer

Het succesverhaal van Eline

Publicatiedatum 23 april 2024
Vorig jaar was Eline op zoek naar een leuke baan in de evenementenwereld en ontdekte zij BaanBereik. Met een scherp oog voor kansen vond ze een verleidelijke vacature. Haar eerste avontuur vond plaats tijdens het festival Live in Hoorn. Benieuwd naar haar hele verhaal? Lees snel verder!
Lees meer