Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023

Hoe werkt detachering bij BaanBereik?

Heeft u een openstaande vacature en wilt u onze expertise benutten? Wij starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek om uw bedrijf en specifieke behoeften te begrijpen. Onze intercedenten bespreken de vacature en stellen vervolgens geschikte kandidaten voor, waarna sollicitatiegesprekken worden ingepland. Bij het vinden van een geschikte kandidaat stellen wij het detacheringscontract op. Ook de financiële aspecten worden zorgvuldig afgehandeld. De kandidaat wordt ingeschaald volgens de toepasselijke cao in uw sector, waarna het tarief wordt vastgesteld. Het detacheringscontract wordt samen met u ondertekend en u betaalt voor de afgesproken contracturen.

Bij BaanBereik begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze werkwijze. We beginnen met een grondig gesprek om uw openstaande vacature te bespreken en uw bedrijf en werknemers beter te leren kennen. Op basis hiervan stellen wij passende kandidaten voor en plannen wij sollicitatiegesprekken in. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, stellen we samen het detacheringscontract op en zorgen we voor een soepele overgang.

Welke voordelen biedt detachering?

  • Toegang tot kandidaten met relevante kennis en ervaring.

  • Zekerheid: u spreekt een vaste periode af met de werknemer, wat meer garantie biedt voor langdurige inzet.

  • Geen werkgeversrisico: wij verzorgen de loonadministratie en staan garant voor loondoorbetaling bij ziekte, verlof en uitval.

Detacheren biedt u dus de mogelijkheid om flexibel personeel in te zetten zonder de verplichtingen van een vaste aanstelling. BaanBereik staat voor u klaar met een uitgebreid netwerk, gespecialiseerde intercedenten en een persoonlijke aanpak. Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit handen en zorgen voor de juiste match tussen uw organisatie en de kandidaat. Met BaanBereik als uw partner in detacheren kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor flexibel, deskundig en betrouwbaar personeel. 

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Terugblik op de BaanBereik Zomerborrel 2024

Publicatiedatum 8 juli 2024
De BaanBereik Zomerborrel was een groot succes. Wij kijken terug op een geslaagde dag. Lees onze ervaring en bekijk de foto's.
Lees meer

Beleef de zomer: werk op festivals met BaanBereik!

Publicatiedatum 5 juli 2024
De sfeer van de zomer proeven en geld verdienen op de leukste festivals? Bij ons kan het! Lees meer over flexibel werk, gezellige teams en een onvergetelijke ervaring. We delen het succesverhaal van Carly, die al jaren op verschillende evenementen en festivals voor ons werkt.
Lees meer

BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands

Publicatiedatum 24 juni 2024
BaanBereik is trotse partner van Hoorn Zingt Hollands.
Lees meer