Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023

Hoe werkt detachering bij BaanBereik?

Heeft u een openstaande vacature en wilt u onze expertise benutten? Wij starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek om uw bedrijf en specifieke behoeften te begrijpen. Onze intercedenten bespreken de vacature en stellen vervolgens geschikte kandidaten voor, waarna sollicitatiegesprekken worden ingepland. Bij het vinden van een geschikte kandidaat stellen wij het detacheringscontract op. Ook de financiële aspecten worden zorgvuldig afgehandeld. De kandidaat wordt ingeschaald volgens de toepasselijke cao in uw sector, waarna het tarief wordt vastgesteld. Het detacheringscontract wordt samen met u ondertekend en u betaalt voor de afgesproken contracturen.

Bij BaanBereik begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze werkwijze. We beginnen met een grondig gesprek om uw openstaande vacature te bespreken en uw bedrijf en werknemers beter te leren kennen. Op basis hiervan stellen wij passende kandidaten voor en plannen wij sollicitatiegesprekken in. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, stellen we samen het detacheringscontract op en zorgen we voor een soepele overgang.

Welke voordelen biedt detachering?

  • Toegang tot kandidaten met relevante kennis en ervaring.

  • Zekerheid: u spreekt een vaste periode af met de werknemer, wat meer garantie biedt voor langdurige inzet.

  • Geen werkgeversrisico: wij verzorgen de loonadministratie en staan garant voor loondoorbetaling bij ziekte, verlof en uitval.

Detacheren biedt u dus de mogelijkheid om flexibel personeel in te zetten zonder de verplichtingen van een vaste aanstelling. BaanBereik staat voor u klaar met een uitgebreid netwerk, gespecialiseerde intercedenten en een persoonlijke aanpak. Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit handen en zorgen voor de juiste match tussen uw organisatie en de kandidaat. Met BaanBereik als uw partner in detacheren kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor flexibel, deskundig en betrouwbaar personeel. 

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Lex Boekweit van Unit Catering

Publicatiedatum 1 maart 2024
Ongeveer 15 jaar geleden kwam Lex voor het eerst in aanraking met BaanBereik, en nu, anderhalf decennium later, bloeit de samenwerking nog steeds waardevol en succesvol. Lex licht toe: "Voor ons intensieve project in Keukenhof hebben we de juiste mensen nodig, en BaanBereik heeft die precies voor ons weten te vinden." Nieuwsgierig naar het volledige interview? Lees snel verder!
Lees meer

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen– BaanBereik

Publicatiedatum 28 februari 2024
Hoewel onze deuren altijd openstaan, benadrukken we dit extra tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen in de week van 18 tot 22 maart. Dit is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met Westfriese ondernemingen. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Meld je aan en kom bij ons binnen.
Lees meer

Interview met Mark Vijn, producent van de musical 'Je, Anne'

Publicatiedatum 23 februari 2024
Wat een eer! Dit jaar maakt Mark Vijn van MarkVijn Theaterproducties voor het eerst deel uit van het bestuur van het WestFries Ondernemersgala. Als producent voegt hij met zijn creativiteit een prachtige dimensie toe. Maandag gaat de voorstelling 'Je, Anne' in première, en dat gaat kippenvelmomenten opleveren. Benieuwd naar zijn verhaal over de musical en zijn succes? Lees dan snel verder!
Lees meer