Over ons

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Publicatiedatum 10 augustus 2023

Hoe werkt detachering bij BaanBereik?

Heeft u een openstaande vacature en wilt u onze expertise benutten? Wij starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek om uw bedrijf en specifieke behoeften te begrijpen. Onze intercedenten bespreken de vacature en stellen vervolgens geschikte kandidaten voor, waarna sollicitatiegesprekken worden ingepland. Bij het vinden van een geschikte kandidaat stellen wij het detacheringscontract op. Ook de financiële aspecten worden zorgvuldig afgehandeld. De kandidaat wordt ingeschaald volgens de toepasselijke cao in uw sector, waarna het tarief wordt vastgesteld. Het detacheringscontract wordt samen met u ondertekend en u betaalt voor de afgesproken contracturen.

Bij BaanBereik begrijpen we dat elke organisatie uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om personeel. Daarom hanteren wij een persoonlijke aanpak in onze werkwijze. We beginnen met een grondig gesprek om uw openstaande vacature te bespreken en uw bedrijf en werknemers beter te leren kennen. Op basis hiervan stellen wij passende kandidaten voor en plannen wij sollicitatiegesprekken in. Zodra u de juiste kandidaat heeft gevonden, stellen we samen het detacheringscontract op en zorgen we voor een soepele overgang.

Welke voordelen biedt detachering?

  • Toegang tot kandidaten met relevante kennis en ervaring.

  • Zekerheid: u spreekt een vaste periode af met de werknemer, wat meer garantie biedt voor langdurige inzet.

  • Geen werkgeversrisico: wij verzorgen de loonadministratie en staan garant voor loondoorbetaling bij ziekte, verlof en uitval.

Detacheren biedt u dus de mogelijkheid om flexibel personeel in te zetten zonder de verplichtingen van een vaste aanstelling. BaanBereik staat voor u klaar met een uitgebreid netwerk, gespecialiseerde intercedenten en een persoonlijke aanpak. Wij nemen het volledige werving- en selectieproces uit handen en zorgen voor de juiste match tussen uw organisatie en de kandidaat. Met BaanBereik als uw partner in detacheren kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor flexibel, deskundig en betrouwbaar personeel. 

Detacheren: De ideale oplossing voor flexibel en zeker personeel!

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Werkgeluk als ICT Consultant

Publicatiedatum 29 september 2023
Hoe zorg ik ervoor dat ik dagelijks gelukkig aan het werk ben? Elke dag heb ik te maken met nieuwe ontwikkelingen en uitdagende vraagstukken van collega's. Door het geven van de juiste ondersteuning ga ik met een glimlach elke dag weer naar huis.
Lees meer

De Week van het Werkgeluk

Publicatiedatum 28 september 2023
Laten we samen ontdekken wat deze week inhoudt en hoe je een gelukkiger werkleven kunt opbouwen, of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, kantoorwerk wilt, werk zoekt, vacatures bekijkt, solliciteert, je salaris wilt verbeteren of simpelweg meer werkplezier wilt ervaren.
Lees meer

10 effectieve tips voor het opstellen van een overtuigende motivatie- en sollicitatiebrief

Publicatiedatum 21 september 2023
Het schrijven van een goede motivatie- en sollicitatiebrief is cruciaal bij het vinden van jouw ideale baan. Deze 10 waardevolle tips, aangevuld met inspiratie vanuit je CV, zullen je helpen bij het creëren van een sollicitatie die de aandacht trekt en werkgevers aanspreekt.
Lees meer