Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022

Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Intercedente op het Horizon College in Heerhugowaard.

Ik zou mijzelf omschrijven als een echt mensen mens. Ik krijg energie van socializen, maar ook van mensen helpen. Ik ben een teamplayer en anderen beschouwen mij als positief ingesteld en ontzettend leergierig waardoor ik denk dat ik BaanBereik veel te bieden heb als stagiaire.

Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen. Dit is wat mij aanspreekt. Ik hoop dat ik door mijn opleiding en stage de juiste handvatten krijg en ervaring opdoe om in de toekomst succesvol als intercedent aan het werk te kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik werk als oppas, maar ook op festivals en beurzen als polaroid fotograaf. Daarnaast geniet ik ervan om verre stukken te wandelen met mijn hond of lange stukken te rijden in het bos op mijn paard.

Alyssa, wij zijn nu al blij met je!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Alyssa regelt het! Neem contact met haar op: t. 0229 745 010, e. alyssa@baanbereik.nl 

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer