Over ons

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022

Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Intercedente op het Horizon College in Heerhugowaard.

Ik zou mijzelf omschrijven als een echt mensen mens. Ik krijg energie van socializen, maar ook van mensen helpen. Ik ben een teamplayer en anderen beschouwen mij als positief ingesteld en ontzettend leergierig waardoor ik denk dat ik BaanBereik veel te bieden heb als stagiaire.

Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen. Dit is wat mij aanspreekt. Ik hoop dat ik door mijn opleiding en stage de juiste handvatten krijg en ervaring opdoe om in de toekomst succesvol als intercedent aan het werk te kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik werk als oppas, maar ook op festivals en beurzen als polaroid fotograaf. Daarnaast geniet ik ervan om verre stukken te wandelen met mijn hond of lange stukken te rijden in het bos op mijn paard.

Alyssa, wij zijn nu al blij met je!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Alyssa regelt het! Neem contact met haar op: t. 0229 745 010, e. alyssa@baanbereik.nl 

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer