Over ons

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022

Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Intercedente op het Horizon College in Heerhugowaard.

Ik zou mijzelf omschrijven als een echt mensen mens. Ik krijg energie van socializen, maar ook van mensen helpen. Ik ben een teamplayer en anderen beschouwen mij als positief ingesteld en ontzettend leergierig waardoor ik denk dat ik BaanBereik veel te bieden heb als stagiaire.

Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen. Dit is wat mij aanspreekt. Ik hoop dat ik door mijn opleiding en stage de juiste handvatten krijg en ervaring opdoe om in de toekomst succesvol als intercedent aan het werk te kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik werk als oppas, maar ook op festivals en beurzen als polaroid fotograaf. Daarnaast geniet ik ervan om verre stukken te wandelen met mijn hond of lange stukken te rijden in het bos op mijn paard.

Alyssa, wij zijn nu al blij met je!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Alyssa regelt het! Neem contact met haar op: t. 0229 745 010, e. alyssa@baanbereik.nl 

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Inschrijving open dag

Publicatiedatum 24 mei 2023
Ontdek de betoverende wereld van superjachten en innovatieve 3D-engineeringtools op de open dag!
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Heerhugowaard

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Heerhugowaard! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer

Onze nieuwe stagiairs in Zwaag

Publicatiedatum 8 mei 2023
Wij verwelkomen vandaag 2 nieuwe stagiairs in ons team in Zwaag! Ben jij benieuwd wie ze zijn? Lees dan snel verder.
Lees meer