Over ons

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022

Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Intercedente op het Horizon College in Heerhugowaard.

Ik zou mijzelf omschrijven als een echt mensen mens. Ik krijg energie van socializen, maar ook van mensen helpen. Ik ben een teamplayer en anderen beschouwen mij als positief ingesteld en ontzettend leergierig waardoor ik denk dat ik BaanBereik veel te bieden heb als stagiaire.

Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen. Dit is wat mij aanspreekt. Ik hoop dat ik door mijn opleiding en stage de juiste handvatten krijg en ervaring opdoe om in de toekomst succesvol als intercedent aan het werk te kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik werk als oppas, maar ook op festivals en beurzen als polaroid fotograaf. Daarnaast geniet ik ervan om verre stukken te wandelen met mijn hond of lange stukken te rijden in het bos op mijn paard.

Alyssa, wij zijn nu al blij met je!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Alyssa regelt het! Neem contact met haar op: t. 0229 745 010, e. alyssa@baanbereik.nl 

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer