Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022

Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik. Momenteel zit ik in mijn tweede leerjaar van de studie Intercedente op het Horizon College in Heerhugowaard.

Ik zou mijzelf omschrijven als een echt mensen mens. Ik krijg energie van socializen, maar ook van mensen helpen. Ik ben een teamplayer en anderen beschouwen mij als positief ingesteld en ontzettend leergierig waardoor ik denk dat ik BaanBereik veel te bieden heb als stagiaire.

Tijdens deze stage hoop ik veel verschillende bedrijven te leren kennen. Ieder bedrijf is anders ingericht met mensen van verschillende functies. Als intercedente krijg ik de kans om met hen in contact te komen. Dit is wat mij aanspreekt. Ik hoop dat ik door mijn opleiding en stage de juiste handvatten krijg en ervaring opdoe om in de toekomst succesvol als intercedent aan het werk te kunnen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden. Ik werk als oppas, maar ook op festivals en beurzen als polaroid fotograaf. Daarnaast geniet ik ervan om verre stukken te wandelen met mijn hond of lange stukken te rijden in het bos op mijn paard.

Alyssa, wij zijn nu al blij met je!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe medewerkers? Alyssa regelt het! Neem contact met haar op: t. 0229 745 010, e. alyssa@baanbereik.nl 

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer