Even voorstellen: Cathelijne Bakker en Jabril Isse

Publicatiedatum 3 september 2021

Afgelopen maandag zijn Cathelijne Bakker en Jabril Isse begonnen als stagiaires bij BaanBereik. Zij komen aankomend halfjaar ons team versterken.

Cathelijne Bakker (18)

Welkom Cathelijne bij BaanBereik!

Cathelijne volgt de studie Office Management-Support mbo 4 aan het Horizon College in Hoorn en gaat ons commerciële team ondersteunen.

In haar vrije tijd is Cathelijne te vinden bij Spartanen, waar zij met een super leuk team handbalt. Gezellig met vriendinnen op het terras, uiteten met haar vriend of naar een festival. Ook houdt zij van mode en werkt ze bij Sissy-Boy in Hoorn.

“Ik vind BaanBereik een leuke sfeer hebben. Daarom wilde ik hier graag stage lopen. Daarnaast is het heel dynamisch en is er veel afwisseling in het werk. Vooral deze afwisseling vind ik heel fijn. Je zit niet continu achter het beeldscherm”.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je andere vragen? Ga in gesprek met Cathelijne! Bel ons op 0229 745 010 of mail naar info@baanbereik.nl

Cathelijne we zijn nu al heel blij met je!

Jabril Isse (17)

Welkom Jabril bij ICTBereik!

Jabril volgt de studie Allround Medewerker IT Systems and Devices aan het Horizon College in Alkmaar. Hij zal het komend halfjaar Tjibbe Buijsman ondersteunen bij ICTBereik met het bedienen van onze klanten op het gebied van ICT vraagstukken.

“Ik heb nu al een hele positieve ervaring. Het zijn jonge mensen die plezier hebben in hun werk”.

Jabril komt elke ochtend naar het werk op zijn step. Hij houdt van voetbal en speelt bij Zwaluwen. Daarnaast is hij een trouwe gamer en heeft een geweldig gevoel voor humor.

Heb jij problemen met je wifi of zoek je andere ICT ondersteuning? Neem contact op met Jabril! Bel: 0229 745 404 of mail: info@ictbereik.nl

Jabril we zijn blij dat je er bent!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Jari's succesverhaal: Van werken op de Zomerborrel naar Magazijnmedewerker met BaanBereik

Publicatiedatum 27 juli 2024
Van werken op de BaanBereik Zomerborrel tot een vakantiebaan als Magazijnmedewerker bij Bercomex... Lees in de blog het succesverhaal van Jari.
Lees meer

Michelle en Freek vieren hun jubilea bij BaanBereik!

Publicatiedatum 24 juli 2024
Bij BaanBereik vieren we twee bijzondere mijlpalen: Michelle is 5 jaar in dienst en Freek zelfs al 10 jaar! In ons nieuwste blog delen ze hun ervaringen en vertellen ze wat hun tijd bij BaanBereik zo speciaal maakt. Lees verder om meer te weten te komen over hun persoonlijke verhalen.
Lees meer

Bijverdienen in de zomervakantie: Ontdek de mogelijkheden bij BaanBereik

Publicatiedatum 23 juli 2024
De zomervakantie is het ideale moment om een leuke bijbaan te vinden. Of je nu extra geld wilt verdienen, nieuwe vaardigheden wilt leren, of gewoon actief wilt blijven, vakantiewerk biedt talloze voordelen. Lees verder om te ontdekken welke vakantiebanen BaanBereik voor jou in petto heeft en hoe wij je kunnen helpen de perfecte bijverdienste deze zomer te vinden.
Lees meer