Over ons

Even Voorstellen: Femke, Stan en Annika

Publicatiedatum 12 februari 2020

Even Voorstellen: Femke, Stan en Annika

Sinds begin 2020 hebben wij drie nieuwe stagiaires mogen verwelkomen bij BaanBereik; Femke, Stan en Annika.  In deze blog stellen zij zich graag aan je voor en zij vertellen ook waar ze zich de aankomende periode mee bezig zullen houden. 

Femke Kroezen 

Femke Kroezen is 17 jaar oud en zal op vrijdag 14 februari, op Valentijnsdag, haar 18e verjaardag vieren. Ze is geboren en getogen in Medemblik en werkt bij de plaatselijke supermarkt als kassière. Ze volgt momenteel de mbo studie Financiële Administratieve Beroepen niveau 4 op het Horizon College in Hoorn. Het betreft een tweejarige opleiding en ze zit nu in haar laatste jaar. Ze is blij met haar keuze en wilt dan ook na haar stage bij BaanBereik een hbo studie doen in de Accountancy. Via haar huidige opleiding is Femke bij BaanBereik terecht gekomen. Daarnaast heeft ze veel leuke dingen gehoord over BaanBereik en had ze gelijk een goede indruk bij haar sollicitatiegesprek. Femke zal 20 weken stage komen lopen op de Financiële Administratie op de vestiging in Zwaag. Naast haar ambitie in het vak voetbalt Femke graag en speelt ze in het weekend wedstrijden.

Stan Besseling

Stan Besseling is 23 jaar en komt uit Zwaag. Hij volgt de studie Commerciële Economie op de Hogeschool van Amsterdam met als uitstroomrichting Marketing en Sales. Hij is 3 februari begonnen bij BaanBereik waar hij onderzoek gaat doen naar de kansen en behoefte van de huidige markt met betrekking tot de uitzendbranche. Verder zal hij door middel van enquêtes onderzoeken hoe BaanBereik hier het beste op in kan spelen. Naast het schrijven van zijn onderzoek viert hij graag carnaval met zijn vrienden. Hij is dan ook 23 Februari te zien tijdens de optocht in Zwaag. ‘’De grootste optocht boven de rivieren’’ zegt Stan.

Annika Kerckhaert

Annika Kerckhaert is 20 jaar en komt uit Medemblik. Ze volg momenteel de studie Bedrijfskunde op de Hogeschool van Amsterdam en zit in het vierde en tevens laatste jaar van deze opleiding. Tijdens haar stage bij BaanBereik zal ze de organisatiestructuur onderzoeken. Ze gaat zich bezig houden met verschillende aspecten van de organisatie waaronder de communicatie en de taken en verantwoordelijkheden van het BaanBereik team. Met haar onderzoek hoopt ze een advies te kunnen formuleren waarmee BaanBereik, ondanks de flinke groei van de organisatie, de huidige cultuur en kernwaardes binnen het bedrijf kan blijven waarborgen. Naast haar opleiding zingt ze samen met twee andere meiden in de meidengroep Triple Treat op onder andere evenementen.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer