Over ons

Even voorstellen: Gillian Sandikrama

Publicatiedatum 17 november 2021

Deze week ben ik begonnen als stagiair Intercedent bij het office team van BaanBereik. Een nieuwe uitdaging, aangezien ik na zeven jaar weer terug ben op school. Ik volg een 1-jarige HRM MBO-4 opleiding aan het ROC Midden-Nederland. Hiervoor heb ik altijd gewerkt.

Charissa Schermer is een oud collega van mij en ik vroeg haar naar de mogelijkheden om bij BaanBereik stage te lopen. Dit was mogelijk en een paar weken later kon ik al beginnen.

Als ik niet bezig ben met school of stage ben ik aan het sporten of gamen. Ik speel basketbal en heb dit ook op landelijk niveau gedaan. Nu ben ik coach en speel ik in een vriendenteam. Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn familie en vrienden.

Ik heb er vertrouwen in dat dit een leuke en leerzame periode zal voor mij!

Graag hoop ik veel kandidaten te spreken tijdens mijn stage en hen voor te stellen aan mooie bedrijven. Ben jij op zoek naar een nieuwe functie? Ga met mij in gesprek!

📞 072 3031111 , ✉ gillian@baanbereik.nl 

 

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer