Over ons

Even voorstellen: Heidi Smal

Publicatiedatum 21 november 2018

Graag stellen we je voor aan Heidi Smal. Wat heeft zij gedaan voordat zij bij BaanBereik binnen kwam lopen? Hoe is zij bij ons terecht gekomen en wat kan zij voor jullie betekenen? Dat vertelt Heidi jullie.

Mijn naam is Heidi Smal en na 18 jaar gewerkt te hebben bij Adecco heb ik nu mijn baan bereikt bij BaanBereik! Terug in mijn omgeving Hoorn en heerlijk dicht bij huis. Via, via ben ik bij deze interessante baan als Senior Intercedente terecht gekomen. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor het plaatsen van kandidaten bij interessante opdrachtgevers. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de sales, hierbij bestaan mijn werkzaamheden uit relatiebeheer en nieuwe klanten binnen halen.

Mensen kunnen bij mij daarom terecht voor een nieuwe spannende volgende stap in hun carrière. Ik word blij en enthousiast om mensen op de juiste plek te zetten. Ik doe mijn werk echt met liefde!

Naast mijn liefde voor het vak vind ik het leuk om te koken, maar ook heerlijk om te eten. Tevens reis ik graag. Backpacken, stedentrip of lui in de zon liggen. Ik doe het liefst alle drie een keer per jaar.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer