Over ons

Even voorstellen: Janneke Vredenburg

Publicatiedatum 17 januari 2020

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe collega Janneke Vredenburg (links op de foto). Zij gaat vanaf 17 februari team techniek versterken op onze vestiging in Heerhugowaard. Janneke heeft 10 jaar gewerkt bij SWA en haar laatste werkgever was ERIKS, een industriële dienstverlener. Techniek is dus waar Janneke zich thuis voelt en veel kennis van heeft.

Wat is jouw drijfveer binnen het vak?

Janneke is graag een goede werkgever. “Mensen aan een baan helpen die bij hen past en nieuwe- en vooral lange termijn relaties leggen spreekt mij het meest aan”. Vooral mensen helpen aan een passende baan met toekomstperspectief en het ondersteunen in de verdere ontwikkeling is één van haar grote passies. “Er liggen veel kansen voor gedreven technici die zich willen verdiepen in hun vak”. Bij BaanBereik gaat Janneke zich bezig houden met alle technische vacatures en kandidaten en zich daarnaast richten op Werken & Leren in de Techniek.

Waar ben je het meest trots op in je carrière?

Eén van mijn mooiste successen was n.a.v. een verbintenis voor een langere periode het o.a. mogen leveren van kwaliteits-, laboratorium-, en goed opgeleide technische medewerkers bij de Bloedbank door heel Nederland. Maar ook niet te vergeten, het mogen diplomeren van medewerkers en leerlingen vanuit diverse lagen in de samenleving ná een intensief BBL-traject en ze met een diploma op zak een vaste baan aan kunnen bieden bij diverse opdrachtgevers!” zegt Janneke met een glimlach op haar gezicht.

Hoe ben je bij BaanBereik terechtgekomen?

“BaanBereik viel mij op omdat het een regionaal bedrijf is. Zij opereren in Noord-Holland Noord en er valt nog altijd veel te betekenen in deze regio. Daarnaast vindt Janneke het belangrijk dat er korte lijnen liggen tussen de directie en de medewerkers. “Ik heb op vrijdag gesolliciteerd, de volgende maandag had ik mijn eerste gesprek bij BaanBereik, op dinsdag heb ik meegedraaid en een gesprek gehad met de directie en op donderdag heb ik mijn contract getekend. Het proces is vlot en prettig verlopen. Ik heb ontzettend veel zin om te beginnen!”

Wil je graag kennis maken met Janneke? Neem dan vanaf 17 februari contact op met Heerhugowaard op het telefoonnummer: 072 303 1111 of via de mail: janneke@baanbereik.nl.

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer

Wij feliciteren Johan met zijn vaste contract

Publicatiedatum 19 mei 2022
Al sinds 2017 is Johan naar volle tevredenheid werkzaam bij een van onze opdrachtgevers.
Lees meer