Over ons

Even voorstellen; Kim Rood

Publicatiedatum 21 maart 2021

Graag stellen we je voor aan Kim Rood, onze nieuwe stagiaire Office Manager. Welkom Kim!

Kim loopt stage voor haar opleiding aan Schoevers en komt aankomende zes weken ons commercieel team ondersteunen onder begeleiding van onze office manager Nienke van Vegten. Hierbij is zij het aanspreekpunt van BaanBereik. Kim faciliteert het commercieel team zodat zij alle tijd kunnen besteden aan onze klanten en medewerkers.

Kim leert graag tijdens haar stage, hoe het is in de praktijk: wat gebeurt er allemaal binnen een bedrijf?, hoe kan ik hierbij het best ondersteunen?, maar ook wilt ze graag haar communicatieve vaardigheden, zoals het opnemen van de telefoon uitbreiden. “Tot nu toe heb ik al veel zelfstandig gewerkt, dit had ik niet verwacht. Ik maak de cv’s van kandidaten en neem de eerste telefoon aan. Ook denk ik commercieel mee. We zoeken vakantiekrachten en ik heb voorgesteld om bij De Witte Valk in Zwaag tijdens de kermis de paarse BaanBereik tonnen neer te zetten. Deze kunnen gebruikt worden als statafels en prullenbakken. Daarnaast hebben we een leuk winactie: wanneer je je als vakantiemedewerker inschrijft bij BaanBereik maak je kans op een mooie tas van RocBags”. 

Naast haar stage werkt ze bij haar vader op het bedrijf als Allround Medewerker. Hier verwelkomt ze klanten en pakt ze administratieve werkzaamheden op. Ze helpt waar nodig is.

“Voor mijn studie moest ik stage lopen. Hiervoor heb ik een oproep geplaatst op Facebook en Cindy Jesterhoudt nam contact met mij op. Toen heb ik een ochtend meegelopen en het beviel goed”. Kim was al een beetje bekend met BaanBereik door de evenementen die BaanBereik organiseert, zoals Outdoor Stereo.

In haar vrije tijd handbalt ze sinds kort weer bij Westfriezen en daarnaast spreekt ze graag met haar vriendinnen af om de stad in te gaan. “Ik ben graag bezig. Ik houd er niet van om de hele dag op de bank te zitten. Het liefst ga ik met mijn vrienden lunchen of wandelen in het bos”.

Kim, we zijn nu al heel blij met jou. wij wensen jou ontzettend veel succes met je stage!

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Bouwvakborrel 2022

Publicatiedatum 28 juni 2022
Vrijdag 8 juli organiseren wij weer onze jaarlijkse Bouwvakborrel.
Lees meer

Luke van der Lee start 5 september

Publicatiedatum 9 juni 2022
Goed nieuws! Luke van der Lee komt vanaf 5 september ons team versterken als Intercedent. Startend met zijn werken-en-leren opleiding is hij vier dagen aan het werk bij BaanBereik en één dag op school.
Lees meer

Trotse partner van het Westfries Ondernemersgala

Publicatiedatum 1 juni 2022
Een avond om niet te vergeten, dat was het Westfries Ondernemersgala 2022.
Lees meer