Even voorstellen: Luke van der Lee

Publicatiedatum 5 september 2022

Vandaag is Luke gestart met zijn werken-en-leren opleiding bij BaanBereik. Komend 1,5 jaar gaat hij aan de slag als Intercedent bij ons terwijl hij daarnaast de opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Luke is een optimist en helpt mensen graag. “Ik merk dat ik energie krijg van mensen verder helpen. Om iemand aan een baan te helpen lijkt mij daarom een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Na mijn vorige opleiding ‘Sport en Bewegen’ kwam ik er gauw achter dat ik nog niet was uitgeleerd en heb ik mij verdiept in functies die mij nog meer aanspreken. Hieruit kwam mijn huidige opleiding. Ik heb veel zin om de kennis die ik opdoe gelijk in de praktijk uit te voeren”.

Met zijn ondernemende houding heeft hij na het kennismakingsgesprek bij BaanBereik gelijk tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival. Een mooie start!

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Even voorstellen: Luke van der Lee

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview met Esther (Styling by Esther)

Publicatiedatum 10 april 2024
Ontdek hoe Esther, met steun van BaanBereik, haar eigen bedrijf 'Styling by Esther' opzette, geïnspireerd door haar passie voor interieurdecoratie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en inspiratie dat vrouwen aanmoedigt om hun dromen na te jagen.
Lees meer

Opnieuw de NEN 4400-1 certificering behaald!

Publicatiedatum 8 april 2024
Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw de NEN 4400-1 certificering hebben behaald! Deze certificering is een belangrijk keurmerk voor ondernemingen in de flexbranche en toont aan dat we voldoen aan de strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, professionaliteit en financiële stabiliteit.
Lees meer

Welkom jongens!

Publicatiedatum 4 april 2024
Welkom jongens! Er zijn niet één, niet twee, maar maar liefst drie nieuwe stagiaires gestart op onze vestiging in Heerhugowaard. We zijn ontzettend blij met jullie en kijken uit naar een leuke en leerzame stageperiode. Benieuwd naar wie ze zijn? Lees snel verder!
Lees meer