Over ons

Even voorstellen: Luke van der Lee

Publicatiedatum 5 september 2022

Vandaag is Luke gestart met zijn werken-en-leren opleiding bij BaanBereik. Komend 1,5 jaar gaat hij aan de slag als Intercedent bij ons terwijl hij daarnaast de opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Luke is een optimist en helpt mensen graag. “Ik merk dat ik energie krijg van mensen verder helpen. Om iemand aan een baan te helpen lijkt mij daarom een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Na mijn vorige opleiding ‘Sport en Bewegen’ kwam ik er gauw achter dat ik nog niet was uitgeleerd en heb ik mij verdiept in functies die mij nog meer aanspreken. Hieruit kwam mijn huidige opleiding. Ik heb veel zin om de kennis die ik opdoe gelijk in de praktijk uit te voeren”.

Met zijn ondernemende houding heeft hij na het kennismakingsgesprek bij BaanBereik gelijk tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival. Een mooie start!

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Even voorstellen: Luke van der Lee

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

De meest inspirerende ondernemers van NHN in 2022

Publicatiedatum 14 september 2022
Voor de NHN Business Awards gaan we voor 9e jaar op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal. Op donderdag 27 oktober vindt de spannende finale plaats in de Cultuurkoepel in Heiloo.
Lees meer

Maak kennis met onze nieuwe toppers

Publicatiedatum 12 september 2022
Afgelopen week zijn er vier nieuwe krachten gestart bij Team BaanBereik. Graag stellen we hen in het kort voor.
Lees meer

Even voorstellen: Alyssa Kloes

Publicatiedatum 7 september 2022
Ik ben Alyssa Kloes en ben 18 jaartjes jong. Afgelopen maandag ben ik gestart als stagiaire intercedent op de afdeling office bij BaanBereik.
Lees meer