Over ons

Even voorstellen: Luke van der Lee

Publicatiedatum 5 september 2022

Vandaag is Luke gestart met zijn werken-en-leren opleiding bij BaanBereik. Komend 1,5 jaar gaat hij aan de slag als Intercedent bij ons terwijl hij daarnaast de opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Luke is een optimist en helpt mensen graag. “Ik merk dat ik energie krijg van mensen verder helpen. Om iemand aan een baan te helpen lijkt mij daarom een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Na mijn vorige opleiding ‘Sport en Bewegen’ kwam ik er gauw achter dat ik nog niet was uitgeleerd en heb ik mij verdiept in functies die mij nog meer aanspreken. Hieruit kwam mijn huidige opleiding. Ik heb veel zin om de kennis die ik opdoe gelijk in de praktijk uit te voeren”.

Met zijn ondernemende houding heeft hij na het kennismakingsgesprek bij BaanBereik gelijk tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival. Een mooie start!

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Even voorstellen: Luke van der Lee

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

Interview: Tijd voor iets anders

Publicatiedatum 24 januari 2023
Na 16 jaar werkzaam bij haar oude werkgever vond Mandy het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heeft Mandy zeker gevonden.
Lees meer

BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!

Publicatiedatum 3 januari 2023
BaanBereik aanwezig bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023! Zien wij u a.s. maandag ook in het AFAS Stadion in Alkmaar? Doe mee met onze winactie en maak kans op een gratis werving- & selectietraject! Graag tot dan, bij dé nieuwjaarsreceptie van ondernemend Noord-Holland Noord; Hallo2023!
Lees meer

Nieuwe kansen voor 2023

Publicatiedatum 29 december 2022
De kerstdagen zijn weer voorbij. Voor velen van ons betekent dit een paar dagen vakantie en opmaken voor een spetterend oud & nieuw. Een goed moment om tot bezinning te komen en na te denken over jouw eigen ambitie. Wat wil jij bereiken in 2023?
Lees meer