Even voorstellen: Luke van der Lee

Publicatiedatum 5 september 2022

Vandaag is Luke gestart met zijn werken-en-leren opleiding bij BaanBereik. Komend 1,5 jaar gaat hij aan de slag als Intercedent bij ons terwijl hij daarnaast de opleiding Human Resources volgt. “Ik wil mij met 100% inzetten om mezelf te ontwikkelen tot Intercedent.”

Luke is een optimist en helpt mensen graag. “Ik merk dat ik energie krijg van mensen verder helpen. Om iemand aan een baan te helpen lijkt mij daarom een mooie uitdaging die ik graag aan ga. Na mijn vorige opleiding ‘Sport en Bewegen’ kwam ik er gauw achter dat ik nog niet was uitgeleerd en heb ik mij verdiept in functies die mij nog meer aanspreken. Hieruit kwam mijn huidige opleiding. Ik heb veel zin om de kennis die ik opdoe gelijk in de praktijk uit te voeren”.

Met zijn ondernemende houding heeft hij na het kennismakingsgesprek bij BaanBereik gelijk tien medewerkers mogen helpen aan een leuke vakantiebaan bij Outdoor Stereo Festival. Een mooie start!

Ben jij op zoek naar een baan? Luke gaat graag met jou in gesprek: t. 0229 745 010, e. luke@baanbereik.nl.

Even voorstellen: Luke van der Lee

Win te gekke prijzen!

BaanBereik bestaat alweer 12,5 jaar. Wil je kans maken op te gekke prijzen?

Job Alert

Ontvang de laatste vacatures in jouw vakgebied direct in je mailbox.

Laatste Nieuws

10 onmisbare tips voor een succesvolle sollicitatie

Publicatiedatum 30 november 2023
Als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het sollicitatieproces overweldigend zijn. Het is echter essentieel om goed voorbereid te zijn om de beste kans op succes te hebben. Hier zijn 10 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het solliciteren naar je droombaan.
Lees meer

Welkom Sam!

Publicatiedatum 28 november 2023
Wij verwelkomen Sam voor zijn werkoriëntatiestage bij BaanBereik, ben jij benieuwd wie Sam is? Lees dan snel verder!
Lees meer

Verschillende arbeidsvormen bij BaanBereik

Publicatiedatum 22 november 2023
Verken de diversiteit aan arbeidsmogelijkheden, uitzendwerk, detachering, werving & selectie en interimwerk bij BaanBereik. Ontdek hoe wij streven naar duurzame werkrelaties en loopbaanontwikkeling in de regio van Hoorn, Heerhugowaard, Alkmaar, Enkhuizen en omstreken.
Lees meer